ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0

Upptäck våra vårdande och närande kroppsvårdsprodukter, berikade med botaniska ingredienser av naturligt ursprung.

Sortera efter
Sortera efter
Sortera efter relevans
Sortera efter bäst betyg
Sortera efter namn (A-Ö)
Sortera efter namn (Ö-A)
Sortera efter pris stigande
Sortera efter pris fallande
Sortera efter högst rabatt
Sortera efter lägst rabatt

Unna din kropp de bästa kroppsvårdsprodukterna

Kroppen är själens tempel – ta hand om den med det bästa inom kroppsvård. Yves Rocher har alla produkter du behöver för kropp, fötter, händer, naglar och hår, plus solvård – samtliga noga formulerade, tillverkade med omsorg om dig och naturen, och berikade med botaniska ingredienser av naturligt ursprung. På den här sidan kan du enkelt filtrera efter kroppsområde, behov och produkttyp för att hitta rätt kroppsvårdsprodukter för dig.

Kropp
Precis som ansiktet behöver resten av kroppen vårdas med hudvårdsprodukter som håller huden hälsosam, mjuk och smidig. Särskilt på vintern kan huden kännas torr och irriterad till följd av att våra värmeelement gör inomhusluften torrare. Under solsemestern har bad i salt havsvatten en uttorkande effekt på huden, men även vanligt vatten och vissa duschprodukter torkar ut huden året om. Därför är det viktigt att rengöra huden skonsamt och återfukta den med närande produkter, gärna efter varje dusch eller bad. I vårt sortiment hittar du en mängd milda och vårdande produkter för hela kroppen, bland annat duschgel och mjukgörande kroppskräm i flera underbara dofter, duschkräm för extra torr hud, exfolierande kroppspeeling, fuktgivande kroppslotion med aloe vera och återfuktande torrolja. Missa inte heller våra prisvärda set med matchande produkter som duschgel, kroppslotion, kroppsmist, handtvål eller handkräm. Avrunda din kroppsvårdsrutin med en väldoftande deodorant eller body mist för en fräsch känsla hela dagen.

Händer
Har du funderat på hur ofta du tvättar händerna? Kom ihåg att återfukta dem ofta för att bibehålla en len och smidig hud, och ägna gärna lite extra uppmärksamhet åt naglarna så att de håller sig starka och vackra. Händerna är särskilt utsatta för vatten, solljus, kyla samt uttorkande rengöringsprodukter som handdesinfektion. Eftersom de nästan alltid är synliga, bidrar välvårdade händer och naglar till det helhetsintryck vi ger. Skydda dina händer mot besvär som torr och narig hud, pigmentfläckar och eksem genom att regelbundet smörja in dem med en bra handkräm, helst varje gång du tvättat händerna. Yves Rocher har ett brett sortiment av återfuktande, reparerande, mjukgörande och närande handkrämer i härliga dofter. Ytterligare produkter för händerna är vår handkräm med SPF som skyddar mot solfläckar och rynkor, vår handkräm med arnica från ekologiska odlingar samt vår nagelolja som reparerar torra och trasiga nagelband.

Fötter
Få kroppsdelar har det lika tufft som fötterna. När var senaste gången du vårdade dina fötter med en bra fotkräm, svalkande fotgel eller mjukgörande fotpeeling? Fötterna är inte lika synliga som händerna och glöms ofta bort. Samtidigt är de avgörande för vår hälsa. Vi står och går en stor del av tiden, och fötternas tillstånd påverkar resten av kroppen direkt och indirekt. Unna dig en lenande och mjukgörande fotpeeling med naturlig pimpsten 1–2 gånger i veckan, lindra svullna fötter med vår kylande fotgel med doft av lugnande lavendel, och reparera medtagna fötter med vår fotkräm för extra torr hud.

Solvård
Solvård är en viktig del av din kroppsvård, inte minst på sommaren och under solsemestern. Därför innehåller vårt sortiment även solvårdsprodukter som förebygger solskador. Solvård handlar såväl om att förbereda och skydda huden inför en dag i solen, som att vårda den efter solexponeringen. Om målet är en vacker solbränna kan du med fördel börja med en exfolierande kroppspeeling eller duschpeeling som avlägsnar döda hudceller. Vårt sortiment omfattar bland annat en detoxifierande kroppspeeling med vegetabiliskt kol som rengör huden på djupet. Välj bland solkrämer, sollotions och solskyddsoljor med en solskyddsfaktor anpassad efter klimatet, hur känslig din hud är samt hur länge du tänker vistas i solen. Avsluta med en after sun som lugnar och ger näring åt huden för en vacker, solkysst lyster som varar länge. 

Specialiserade kroppsvårdsprodukter
Förutom klassiska kroppsvårdsprodukter som duschgel och kroppslotion, har vi specialiserade produkter för specifika behov. Vår mangostanbaserade kroppslotion mot celluliter jämnar ut huden och motverkar celluliter samtidigt som den återfuktar och ger näring. Vår slimmande kroppslotion med mangostan förfinar huden och gör den slätare och fastare för en vackrare silhuett. Det är inte bara ansiktet som mår bra av anti-age-produkter, utan även kroppen, och det gäller inte minst händer och dekolletage. Ge näring åt huden och motverka ålderstecken på hela kroppen med vår Riche Crème kroppslotion. I Riche Crème-serien finns dessutom en bra handkräm med SPF som skyddar händerna mot rynkor och pigmentfläckar.

Tillbehör
I vårt sortiment finns även tillbehör som gör din kroppsvård enklare och roligare. Använd vår peelingvante gjord av naturliga jutefibrer och bomull 1–2 gånger i veckan för att exfoliera bort döda hudceller. Vanten har en mjukgörande och lenande effekt på huden och gör att din kroppslotion absorberas lättare.

En helhetssyn på kroppsvård
Unna dig kroppsvårdsprodukter som du behöver för att vårda din hud från topp till tå, samtidigt som du är snäll mot miljön. Skönhet börjar inifrån, och därför har vi förutom produkter för utvärtes bruk även kosttillskott. Vårt utrensande koncentrat är en perfekt början på en hälsosammare livsstil. Det innehåller grönt te som rensar ut slaggprodukter och maskros som förbättrar reningen. Våra naturliga hudvårdsprodukter innehåller noggrant utvalda botaniska ingredienser som odlas och utvinns med största respekt för den biologiska mångfalden. Natur, djur och växter har legat oss varmt om hjärtat ända sedan varumärket grundades, och vi respekterar naturen i allt vi gör. Här kan du läsa mer om vårt engagemang för djur och natur.

Ha en helhetssyn på din hudvård och vårda kroppen från topp till tå med noggrant framtagna produkter berikade med välgörande ingredienser av naturligt ursprung. Shoppa dina kroppsvårdsprodukter online hos Yves Rocher.

Mer info

  • 100% vegetabiliska
    ingredienser

  • 60 hektar
    ekologiska odlingar

  • Eko-designade produkter

Övriga kategorier