This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Köp 2 face care produkter, få 50% på den billigaste
Yves Rocher
0
Yves Rocher erbjuder hudprodukter som minskar synlighet av dina pigmentförändringar som pigmentfläckar. Du får även en jämnare hudton och lyster.
Sortera efter
Sortera efter
Sortera efter relevans
Sortera efter bäst betyg
Sortera efter namn (A-Ö)
Sortera efter namn (Ö-A)
Sortera efter pris stigande
Sortera efter pris fallande
Sortera efter högst rabatt
Sortera efter lägst rabatt

FACE CARE 50% på 2:a produkten*

*billigaste produkten

FACE CARE 50% på 2:a produkten*

*billigaste produkten

Hjälp mot pigmentfläckar

Visa mer

Pigmentförändringar i ansiktet orsakas av överproduktion av melanin (pigment) i huden. Solens strålar, hormonförändringar och hudens naturliga åldrande kan bidra till en onormalt hög melaninproduktion och i förlängningen bildandet av pigmentfläckar. Ansikte, händer, hals och dekolletage - det vill säga de delar som är mest utsatta för sol - drabbas oftast av pigmentförändringar. 

När huden regelbundet utsätts för starkt solsken kan en ojämn pigmentproduktion uppstå. Det bildas då mörka fläckar på huden. De brukar blekna under vinterhalvåret, dock inte alltid. Istället stannar de kvar på huden som mörka områden. 

Yves Rocher har tagit fram effektiva produkter som gelkräm och punktbehandling som hjälper till att ta bort pigmentfläckar. Pigmentfläckarnas intensitet minskas för varje dag som du använder produkterna. Huden blir dessutom jämnare, vackrare och får mer lyster. Ett extra tips är att skydda dig från solen med bra solprodukter. På så vis kan du förebygga att du bränner dig och bildar pigmentförändringar i huden.

  • 100% vegetabiliska
    ingredienser

  • 60 hektar
    ekologiska odlingar

  • Eko-designade produkter

Övriga kategorier