ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Hårvårdsprodukter med reparerande vård ger torrt och skadat hår nytt liv. Håret blir mjukare och friskare då hårets struktur stärks och repareras.
Sortera efter
Sortera efter
Sortera efter relevans
Sortera efter bäst betyg
Sortera efter namn (A-Ö)
Sortera efter namn (Ö-A)
Sortera efter pris stigande
Sortera efter pris fallande
Sortera efter högst rabatt
Sortera efter lägst rabatt

Därför blir håret torrt och skadat

Skadat hår beror ofta på hårets struktur i sig, men också på olika former av yttre påfrestningar som det utsätts för. Det kan till exempel vara överdrivet borstande, användning av värmeverktyg, kemiska behandlingar och upprepade färgningar. Detta minskar hårets motståndskraft och det blir skadat, skört och strävt. Hårstråna blir då känsliga för påfrestningar och klyvs lättare, fjällskiktet släpper och håret blir matt.

Repair - Reparerande produkter för ett starkt och friskt hår

I vår reparerande serie, speciellt framtagen för torrt och skadat hår, hittar du ett brett sortiment av produkter som stärker och ger näring till håret. Du hittar bland annat schampo och balsam, hårolja och hårserum, leave-in balsam och hårinpackning. För sina extraordinära egenskaper har serien berikats med ekologisk jojobaolja. Den ekologiska jojoban är känd för sitt höga innehåll av olja med stärkande egenskaper. Oljan är rik på fettsyror, som till exempel omega-6 och -9, och sammansättningen liknar hudens talg. Den ger intensiv näring till torrt och sprött hår och gör håret mjukt och glänsande igen. Tack vare den rika oljan repareras skadat hår så att det blir mer motståndskraftigt mot framtida påfrestningar. 

Mer info

  • 100% vegetabiliska
    ingredienser

  • 60 hektar
    ekologiska odlingar

  • Eko-designade produkter

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.