This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Köp 2 face care produkter, få 50% på den billigaste
Yves Rocher
0

Framhäv din naturliga skönhet med sminkprodukter som hjälper dig att skapa allt från en fräsch vardagslook till en dramatisk festmakeup.

 

Sortera efter
Sortera efter
Sortera efter relevans
Sortera efter bäst betyg
Sortera efter namn (A-Ö)
Sortera efter namn (Ö-A)
Sortera efter pris stigande
Sortera efter pris fallande
Sortera efter högst rabatt
Sortera efter lägst rabatt

Metamorphose Mascara
Finns nu I 3 nyanser

Finns nu I 3 nyanser

Shoppa nu

Metamorphose Mascara
Finns nu I 3 nyanser

Finns nu I 3 nyanser

Shoppa nu

Smink med naturliga ingredienser

Visa mer

Gör din dagliga makeuprutin ännu roligare med produkter av hög kvalitet, berikade med effektiva och välgörande ingredienser från naturen. Hos oss köper du smink för ansiktet på nätet för både fest och vardag.

Vacker på insidan och utsidan
Vi vill att skönhet ska kännas bra. Därför tillverkar vi våra produkter med en omsorgsfull och ansvarsfull process från början till slut. En stor andel av ingredienserna är av naturligt ursprung, och många kommer från växter som odlas med kärlek på vår hemort La Gacilly i Frankrike. Produkterna är framtagna för att vara skonsamma och låta huden andas. Vi har även ett generöst utbud av veganska sminkprodukter. Se respektive produktsida – där framgår tydligt om produkten är vegansk. Alla våra produktförpackningar är designade efter ekologiska kriterier – bland annat har vi tagit fram ekoförpackningar som minskar plaståtgången i produktionen, och våra pappförpackningar är tillverkade av kartong från hållbart odlade skogar. Tack vare detta kan vi erbjuda smink för ansiktet av hög kvalitet som känns lika bra som det ser ut, så att du kan känna dig lika vacker på insidan som på utsidan. Läs mer om vårt engagemang för alla kvinnors och naturens skönhet.

Smink för ansiktet för alla tillfällen
Vill du skapa en neutral jobblook eller en mer dramatisk look? Vill du ha en solkysst lyster om sommaren eller intensivt röda läppar och rosiga kinder på vintern? I vårt sortiment hittar du makeup som tar dig från vardagens bestyr till helgens nöjen, och genom årets alla månader. På denna sida kan du enkelt sortera produkterna efter produkttyp, ansiktsområde och färg för att hitta rätt produkter för dig. Upptäck nya favoriter för ansikte, läppar, ögon och naglar och framhäv din naturliga skönhet med naturliga ingredienser varje dag. Köp ditt smink för ansiktet på nätet.

Kosmetika med naturliga och växtbaserade ingredienser
Vårt smink för ansiktet innehåller rikligt med ingredienser av naturligt ursprung som exklusiva, vegetabiliska oljor. Vi skapar produkterna utifrån en bas av noggrant utvalda botaniska ingredienser som är effektiva, skonsamma och vårdande för din hy. Våra foundations, concealers och puder är berikade med ingredienser som aphloia som skyddar mot föroreningar, frossörtsrot som balanserar och mattar ner, uppbyggande rosenolja, lugnande och skyddande blåklint och välgörande jojobaolja som liknar hudens egen sammansättning. Vår ansiktsprimer innehåller naturliga, botaniska ingredienser som risextrakt, och vår ögonprimer är berikad med utslätande kameliaolja. Alla våra rouge innehåller extrakt från nyponros, oc