Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Just nu FRI FRAKT! 
Rea upp till 50% på massor av skönhet
Yves Rocher
0

Skapa en perfekt, jämn sminkbas med vår ansiktsprimer och ögonskuggsprimer som framhäver och förlänger resultatet av din makeup.

Sortera efter
Sortera efter
Sortera efter relevans
Sortera efter bäst betyg
Sortera efter namn (A-Ö)
Sortera efter namn (Ö-A)
Sortera efter pris stigande
Sortera efter pris fallande
Sortera efter högst rabatt
Sortera efter lägst rabatt

Nagellack som värnar om miljön från 69:-

Köp sminkprimers för en vacker makeup

Visa mer

Nu kan du slippa smink som fäller, färgar av sig och försvinner efter ett par timmar och ögonskugga som lägger sig i veck och smular ner på ögonfransarna. I vårt makeupsortiment hittar du en ansiktsprimer och en ögonprimer för ett jämnt, vackert och färgstarkt makeupresultat som håller länge. Primern gör en enorm skillnad för din makeup, så köp din sminkprimer hos Yves Rocher redan idag!

Vad är en sminkprimer?
Primerns funktion är att förbereda huden för din makeup. Den brukar appliceras före din foundation och concealer för ett extra jämnt och hållbart resultat. Den jämnar ut, fyller i synliga linjer och döljer stora porer så att huden får en riktigt jämn och mjuk textur. Det gör att sminkbasen håller hela dagen, att ditt smink ser vackrare ut och att ögonskuggan får en mer intensiv färg. Om du grundar med sminkprimer kan du dessutom använda mindre foundation, och resultatet blir mer naturligt.

Vem behöver använda primer?
Alla behöver använda sminkprimer, oavsett hudtyp och typ av makeup. Primern kan göra skillnaden mellan en dålig sminkning som fäller, krackelerar och får huden att se torr ut, och ett fantastiskt makeupresultat som håller hela dagen. Hos Yves Rocher hittar du både en primer för ansiktet och en speciell ögonskuggsprimer utvecklad för ögonområdet som får din ögonmakeup att sitta riktigt bra. Genom att välja en primer med glow kan du dessutom förstärka hudens lyster ända från grunden för ett vackert, bakgrundsbelyst resultat.

Ansiktsprimer
I Yves Rochers sortiment finns en primer med glow, Illuminating Primer, som ger dig en perfekt hy hela dagen. Den är berikad med risextrakt som gör att huden kan syresättas och låter huden andas samtidigt som den får makeupen att hålla bättre. Illuminating Primer är en lystergivande sminkprimer som ger en vacker glow åt hyn i stället för att göra den matt. Vår ansiktsprimer kan dessutom användas på läpparna för att få ditt läppstift att sitta extra bra. För ögonområdet rekommenderar vi att du använder en särskild ögonprimer för bästa resultat.

Ögonprimer
Fixera din ögonskugga med en effektiv ögonprimer. Fixing Eye Primer är Yves Rochers ögonskuggsprimer, framtagen speciellt för ögonkonturen. Eftersom den tunna huden på ögonlocken rör sig mycket och lägger sig i veck, är det vanligt att även ögonskuggan lägger sig i vecken, smetas ut, hamnar på ögonfransarna och huden under ögonen, eller försvinner efter bara några timmar. Vår effektiva ögonprimer är berikad med utslätande kameliaolja som ger en jämnare yta för din ögonskugga samtidigt som den förstärker och förlänger resultatet av din ögonmakeup. Ögonskuggan får en mer intensiv och fylligare färg för extra vackra ögon.

Hur appliceras sminkprimer?
En bra primer bidrar till att din makeup sitter lättare fast och håller hela dagen. Innan du applicerar din sminkprimer behöver du rengöra huden ordentligt med en lämplig ansiktsrengöring. Applicera sedan din dagkräm och ögonkräm och låt dem sjunka in ordentligt. Därefter applicerar du ansiktsprimer i ansiktet och ögonskuggsprimer på hela ögonlocken med hjälp av fingertopparna eller en foundationpensel. Ansiktsprimers kan fördelas över hela ansiktet eller på problemområden som T-zonen. Börja i mitten av ansiktet och arbeta dig utåt mot hårfästet och käklinjen. Använd inte för mycket primer, eftersom det kan leda till att produkten krackelerar.

Hur skapar man en sminkbas?
Sminkprimern är det första steget till en perfekt makeupbas. När din primer har sjunkit in fortsätter du med en foundation för att jämna ut hudtonen samt en concealer för att dölja eventuella skönhetsfel som mörka ringar och finnar. Fixera gärna basen med ett fixerande puder. Nu är din perfekta sminkbas klar! Ta en titt på våra sminktillbehör för att hitta en lämplig foundationpensel och andra tillbehör för din sminkbas. Se gärna vår YouTube-kanal för praktiska sminkvideor och vårt Instagram-konto för mer inspiration.

Hur avlägsnas primern?
Sminkprimers är utvecklade för att sitta väl och hålla riktigt länge. Därför är det viktigt att du rengör ansiktet ordentligt vid dagens slut för att se till att det inte finns makeuprester kvar på huden. Investera i en bra ögonmakeupremover . Avlägsna ögonskuggsprimern genom att applicera ögonmakeupremover på en bomullspad. Håll bomullspaden mot ögat i cirka 10 sekunder och upprepa så många gånger det behövs. Vår Pur Bleuet-serie är framtagen speciellt för det känsliga ögonområdet och innehåller bland annat en ögonmakeupremover för vattenfast smink berikad med lugnande blåklint. Använd en lämplig sminkborttagning för resten av ansiktet. Välj gärna ett micellärvatten och en ansiktsrengöring från samma serie som dina hudvårdsprodukter från Yves Rocher för att förstärka effekten av din hudvårdsrutin.

Sminkprimer med naturliga ingredienser
Natur, djur och växter har legat oss varmt om hjärtat ända sedan varumärket grundades. Våra makeupformler innehåller rikligt med ingredienser av naturligt ursprung som exklusiva, vegetabiliska oljor. Vi skapar produkterna utifrån en bas av noggrant utvalda botaniska ingredienser som är effektiva men skonsamma för hyn. Vår ansiktsprimer är berikad med naturliga, botaniska ingredienser som risextrakt, och vår ögonprimer innehåller utslätande kameliaolja. Många av ingredienserna i vårt smink kommer från växter som odlas med kärlek på vår hemort La Gacilly i Frankrike. Vi har dessutom ett stort utbud av veganskt smink. Se respektive produktsida, där det framgår tydligt om produkten är vegansk. Läs gärna mer om våra ingredienser och vårt engagemang för din och för naturens skönhet.

Sminkprimern kan vara skillnaden mellan en misslyckad och en fantastisk makeup. Ingen sminkning är komplett utan en bra grund, och ansiktsprimern är första steget till att skapa en perfekt sminkbas. Hos Yves Rocher hittar du primers för hela ansiktet inklusive ögon och läppar så att du kan skapa den vackra, proffsiga makeup du drömt om. Prova vår primer med glow och vår effektiva ögonskuggsprimer redan idag och upptäck skillnaden!

  • 100% vegetabiliska
    ingredienser

  • 60 hektar
    ekologiska odlingar

  • Eko-designade produkter

Övriga kategorier