ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0

Utforska vårt sortiment av hårvårdsprodukter för varje hårtyp och behov som framhäver ditt hårs naturliga skönhet med botaniska ingredienser.

 

Sortera efter
Sortera efter
Sortera efter relevans
Sortera efter bäst betyg
Sortera efter namn (A-Ö)
Sortera efter namn (Ö-A)
Sortera efter pris stigande
Sortera efter pris fallande
Sortera efter högst rabatt
Sortera efter lägst rabatt

BLACK WEEK 40%* VID KÖP AV 2 ELLER FLER PRODUKTER

Naturlig hårvård för varje hårtyp

Ditt hår är lika unikt som du, och därför behöver du använda hårvårdsprodukter anpassade efter just din hårtyp och livsstil. På den här sidan kan du filtrera efter hårtyp, produkttyp och behov för att hitta hårprodukter med naturliga ingredienser som tar fram ditt hårs naturliga skönhet och styrka.

Hårtyper och behov
Hårets tjocklek och egenskaper är genetiskt betingade, men kan variera över tid. Håret kan till exempel vara torrt eller fett, vilket kan bero på hur man stylar sitt hår och vilka produkter man använder. Färgat hår behöver särskild omsorg för att förbli friskt och glansigt, och upprepad värmestyling och kan leda till att håret blir skadat och behöver reparerande hårvårdsprodukter. Dessutom kan man uppleva specifika besvär som torr hårbotten och mjäll, vilket ofta är lätt att åtgärda med rätt produkter. I vårt hårvårdssortiment finns produkter för alla hårtyper och behov.

Hälsosam hårbotten, vackert hår
Kom ihåg att ett vackert hår börjar med en hälsosam hårbotten. Därför innehåller våra hårvårdsprodukter fruktaner från ekologiskt odlad agave, en banbrytande aktiv ingrediens som aktiverar hårbotten för ett starkare och friskare hår. I vår Anti-Pollution-serie finns även en detoxifierande hårbottenpeeling med moringafrön av 100 % naturligt ursprung som skonsamt exfolierar hårbotten och avlägsnar förorenande ämnen.

Våra hårvårdsserier
Bland Yves Rochers naturliga hårprodukter ingredienser finns såväl schampo och balsam som olika treatments och hårstylingprodukter. Volume & Substance är vår volymgivande serie med dubbelverkande effekt, berikad med quinoa som gör håret synbart fylligare. Den innehåller schampo, balsam och volymgivande spray för tunt hår. Purity är en serie för fett hår, berikad med djuprengörande brännässla. Den innehåller ett renande schampo samt en hårinpackning som appliceras före schamponering för att avlägsna talg och hålla hårbotten ren längre. Om du har torrt hår kan du prova vår reparerande Repair-serie som består av schampo, balsam och hårinpackning berikade med jojoba för ett mjukt och silkeslent hår. Den glansgivande Shine-serien består av schampo, balsam och hårsköljningsvinäger med utslätande ringblomsolja som gör att håret reflekterar ljus bättre för en naturlig och varaktig glans. Vår hallondoftande hårsköljningsvinäger avlägsnar ämnen som gör håret matt, inklusive kalkrester från duschvattnet, för en intensiv glans.

Produkter som framhäver din hårfärg
Color är en serie framtagen speciellt för färgat hår. Den är berikad med antioxidantrikt acaibär och består av schampo, balsam och hårinpackning som skyddar hårfärgen och förstärker hårets lyster. Dessutom har vi ett specialformulerat schampot för en specifik hårfärg. Silver Highlights innehåller blåklint och ger nytt liv åt platinablont, vitt och grått hår genom att dämpa oönskade gula nyanser och ta fram en silverfärgad lyster.

Hårprodukter för specifika behov
I vårt sortiment av naturliga hårvårdsprodukter finns flera treatments för olika hårvårdsbehov. Om ditt hår är mycket torrt eller skadat, till exempel till följd av upprepad värmestyling, kan du prova Repair-serien. Den är formulerad med jojobaolja som reparerar skador, återuppbygger hårfibrernas struktur och gör håret mer motståndskraftigt. Serien består av schampo, balsam, hårinpackning, värmeskyddande hårserum samt hårolja. Anti-Hair Loss Supplement är ett schampo och balsam för livlöst hår som skyddar mot håravfall. Serien är berikad med lupin som gör håret lättare att reda ut och hela tre gånger starkare (bevisad effekt). Det lätta balsamet är formulerat utan silikoner och kan appliceras ända från hårrötterna. Anti-Dandruff Treatment Shampoo är ett schampo med renande granatäpple framtaget för att snabbt motverka mjäll. Det har en dubbelverkande effekt på den mikroorganism som orsakar mjällbildning. Personer som lever i stadsmiljöer kan med fördel välja vår skyddande och detoxifierande Anti-Pollution-serie. För dig som vill ha en praktik och lättanvänd 2-i-1-produkt som är lätt att ta med till träningen eller på semestern kan vi rekommendera duschschampot från Monoï-serien.

Hårstylingprodukter
Håret ramar in och framhäver ditt ansikte. Det är en viktig del av din look och ett sätt att uttrycka din personlighet. Ett välvårdat hår bidrar dessutom till ett positivt helhetsintryck. I vårt hårvårdssortiment hittar du stylingprodukter för håret som hjälper dig att styla ditt drömhår. Tänk på att håret, liksom din hud, behöver näring och omsorg för att hålla sig friskt och vackert. Ta hand om ditt hår med vår kropps- och hårolja med monoï från Tahiti. Oljan kan även användas som en hårinpackning före hårtvätt. Vårt reparerande hårserum är ett måste för dig som värmestylar håret. Det ger ett värmeskydd upp till 230 °C och innehåller jojobaolja som stärker hårfibrerna och motverkar skador på håret.

Yves Rochers hårvårdsguide
Använd gärna vår hårvårdsguide för att ta reda på vilka produkter som passar just ditt hår. Alla har olika hårtyper och håret kan även förändras med tiden. Dessutom kan hårets tillstånd och behov variera beroende på årstiden samt om du färgar och värmestylar håret. Du kan alltid göra om testet i framtiden om du märker att ditt hår har förändrats. Hårvårdsguiden består av tre snabba frågor där du får du ange om ditt hår är fett, normalt, torrt eller skadat, samt om det är naturligt eller färgat. Till sist får du ange dina önskemål kring din hårvård, till exempel att reparera skadat hår, rena håret från föroreningar, tillföra näring eller öka hårets volym eller lyster. Därefter får du förslag på produkter som passar just din hårtyp!

Rengör, vårda och styla ditt hår med Yves Rochers hårprodukter med naturliga ingredienser för alla hårtyper och behov. Handla dina hårvårdsprodukter online redan idag och ta fram ditt hårs naturliga skönhet.

 

Mer info

  • 100% vegetabiliska
    ingredienser

  • 60 hektar
    ekologiska odlingar

  • Eko-designade produkter

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.