ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0

Utforska vårt nya och uppdaterade hårvårdssortiment utan sulfater*. Vegansk hårvård med kraftfulla ingredienser av naturligt ursprung, noga utvalda för varje hårtyp och behov.

Sortera efter
Sortera efter
Sortera efter relevans
Sortera efter bäst betyg
Sortera efter namn (A-Ö)
Sortera efter namn (Ö-A)
Sortera efter pris stigande
Sortera efter pris fallande
Sortera efter högst rabatt
Sortera efter lägst rabatt

Naturlig hårvård för varje hårtyp

 

Ditt hår är lika unikt som du, och därför behöver du använda hårvårdsprodukter anpassade efter just din hårtyp och livsstil. På denna sida kan du filtrera efter hårtyp, produkttyp och behov för att hitta hårprodukter med naturliga ingredienser som tar fram ditt hårs naturliga skönhet och styrka.

Hårtyper och behov
Hårets tjocklek och egenskaper är genetiskt betingade, men kan variera över tid. Håret kan till exempel vara torrt eller fett, vilket kan bero på hur man stylar sitt hår och vilka produkter man använder. Färgat hår behöver särskild omsorg för att förbli friskt och glansigt, och upprepad värmestyling och kan leda till att håret blir skadat och behöver reparerande hårvårdsprodukter. Dessutom kan man uppleva specifika besvär som torr hårbotten och mjäll, vilket ofta är lätt att åtgärda med rätt produkter. I vårt hårvårdssortiment finns produkter för alla hårtyper och behov. Hela vårt sortiment är veganskt och utan sulfater* (*Utan ytaktiva sulfater).

Hälsosam hårbotten, vackert hår
Ett vackert hår börjar med en hälsosam hårbotten och våra produkter ta hänsyn såväl till hårbotten som till längderna. Men vi har även produkter som specifikt fokuserar på hårbotten. I vår Pure Detox-serie finns en detoxifierande hårbottenpeeling, berikad med ekologisk alg från Bretagne och vit lera, som skonsamt exfolierar hårbotten och avlägsnar förorenande ämnen. Även Anti-Hair Loss - Scalp Booster Serum, vårt stärkande serum för hårbotten. Det aktiverar hårbotten** (**test in vitro), gör att rötterna får mer näring och skapar förutsättningar för ett starkare och friskare hår. Missa inte heller vår hårlotion mot mjäll som lugnar hårbotten och tar bort mjäll redan vid första användningen.

Våra hårvårdsserier
Bland Yves Rochers botaniska hårprodukter finns både  schampon som balsam - men också treatments och hårstylingprodukter. I vår Volym-serie hittar du volymgivande produkter med dubbelverkande effekt, berikad med quinoa som gör håret synbart fylligare. I serien hittar du ett Volymschampo och ett Volymbalsam. Pure Detox är vår detoxifierande och djuprengörande serier, speciellt framtagen för fett och normalt år. Serien är berikad med rengörande ekologisk alg från Bretagne som hjälper till att avlägsna orenheter och minska talgöverskott. I den omfattande serien hittar du ett schampo, balsam, torrschampo och ett detoxifierande spray som snabbt fräschar upp håret och neutraliserar oönskade dofter. Serien innehåller även en hårvinäger, berikad med moringa som rengör hårfibrerna och ger håret glans, samt en detoxifierande hårbottenpeeling som appliceras före schamponering för en skonsam exfoliering av hårbotten Om du har torrt hår kan du prova vår reparerande Repair-serie som är berikad med ekologisk jojobaolja för sitt höga innehåll av stärkande egenskaper. I denna reparerande och närande serier finns produkter som täcker hela din hårvårdsrutin. I Repair-serien hittar du schampo, balsam, ett hårserum med värmeskyddande effekt, två leave-in balsam, hårolja och en hårinpackning. 

Produkter som framhäver din hårfärg

Color är en serie framtagen speciellt för färgat och matt hår. Berikad med Hallonvinäger, neutraliseras kalk som finns i vattnet och som i sin tur gör hårfibrerna matta. Hårfärgen skyddas och återfår sin glans. I Color-serien hittar du ett schampo och balsam, en hårmask och en hårsköljningsvinäger. Dessutom finns vårt special-formulerade schampo för blont och vitt hår - Violet Illuminating Shampoo - som fräschar upp, dämpar oönskade nyanser i blont och vitt hår och ger det lyster

Hårprodukter för specifika behov
I vårt sortiment av botaniska hårvårdsprodukter finns flera treatments för olika hårvårdsbehov. Om ditt hår är mycket torrt eller skadat, till exempel till följd av upprepad värmestyling, kan du prova Repair-serien. Den är formulerad med jojobaolja som reparerar skador, återuppbygger hårfibrernas struktur och gör håret mer motståndskraftigt. Den omfattande serien innehåller allt från schampo, balsam och hårinpackning, till värmeskyddande serum, leave-in balsam och hårolja. 

Vår stärkande Anti-Hair Loss-serie är för dig som vill stärka håret och uppleva mer liv och fyllighet i ditt hår. Serien är berikad med vit lupin och ekologisk agave som stimulerar hårbotten och bromsar håravfallet. Förutom schampo och balsam hittar du också ett stärkande serum med ekologisk agave och ginseng. Anti-Dandruff Treatment Shampoo är ett shampoo med renande ekologisk pepparmynta från La Gacilly, framtaget för att snabbt motverka mjäll. I serien hittar du även en skön hårlotion mot mjäll som lugnar hårbotten. För dig med känslig hårbotten så rekommenderas att använda extra milda och skonsamma produkter för att bevara balansen i hårbotten. I Gentle-serien hittar du just detta - ett milt schampoo och balsam, berikade ekologiskt kastanjextrakt för dess näringsgivande egenskaper. I serien hittar du även ett milt och utredande balsamspray som gör håret mjukt och glansig, utana att tynga ner. För dig som vill ha en praktisk och lättanvänd 2-i-1-produkt som är enkel att ta med till träningen eller på semestern kan vi rekommendera duschschampot från Monoï-serien.

Hårstylingprodukter
Håret ramar in och framhäver ditt ansikte. Det är en viktig del av din look och ett sätt att uttrycka din personlighet. Ett välvårdat hår bidrar dessutom till ett positivt helhetsintryck. I vårt hårvårdssortiment hittar du stylingprodukter för håret som hjälper dig att styla ditt drömhår. Tänk på att håret, liksom din hud, behöver näring och omsorg för att hålla sig friskt och vackert. Vårt reparerande hårserum är ett måste för dig som värmestylar håret. Det ger ett värmeskydd upp till 230 °C*** (*** Instrumentellt test) och innehåller jojobaolja som stärker hårfibrerna och motverkar skador på håret.

Yves Rochers hårvårdsguide
Använd gärna vår hårvårdsguide för att ta reda på vilka produkter som passar just ditt hår. Alla har olika hårtyper och håret kan även förändras med tiden. Dessutom kan hårets tillstånd och behov variera beroende på årstiden samt om du färgar och värmestylar håret. Du kan alltid göra om testet i framtiden om du märker att ditt hår har förändrats. Hårvårdsguiden består av några snabba frågor där du får svara på påståenden, behov och önskemål gällande ditt hår - exempelvis att reparera skadat hår, stärka håret, bli av med mjäll, tillföra näring eller öka hårets volym eller lyster. Därefter får du förslag på produkter som passar just din hårtyp!

Rengör, vårda och styla ditt hår med Yves Rochers hårprodukter med ingredienser av naturligt ursprung för alla hårtyper och behov. Handla dina hårvårdsprodukter online redan idag och släpp lös naturens krafter i ditt hår.

Mer info

  • 100% vegetabiliska
    ingredienser

  • 60 hektar
    ekologiska odlingar

  • Eko-designade produkter

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.