ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0

Köp din nya damparfym hos Yves Rocher. Välj bland en mängd blommiga, friska, sensuella och orientaliska doftfamiljer och hitta din egen signaturdoft.

Sortera efter
Sortera efter
Sortera efter relevans
Sortera efter bäst betyg
Sortera efter namn (A-Ö)
Sortera efter namn (Ö-A)
Sortera efter pris stigande
Sortera efter pris fallande
Sortera efter högst rabatt
Sortera efter lägst rabatt
Sur La Lande - Fast parfym
Sur La Lande - Fast parfym
Ny

Sur La Lande - Fast parfym

Burk
13 g


159,00 Kr

Cuir De Nuit - Fast parfym
Cuir De Nuit - Fast parfym
Ny

Cuir De Nuit - Fast parfym

Burk
13 g


159,00 Kr

Allt du behöver på resan Travelsize fr. 59:-

Parfym dam EdT & EdP online

Framhäv din personlighet med en fräsch, blommig, sensuell eller söt damparfym från Yves Rocher. På den här sidan kan du filtrera efter produkttyp, produktserie och doftnot för att hitta oemotståndliga parfymer för kvinnor. Välj bland en mängd olika parfymer från olika doftfamiljer och med olika intensitet och doftnoter, utvecklade av skickliga parfymörer.

Vad är skillnaden mellan olika parfymtyper?
Parfymer brukar delas in i olika produkttyper beroende på andelen parfymolja, vilket avgör doftstyrkan och doftens varaktighet. Eau Fraîche är den lättaste parfymtypen och innehåller endast en liten andel parfymolja. Den är perfekt för den som letar efter en mild, diskret doft. Eau de Toilette är något mer intensiv än Eau Fraîche, men ändå lätt, fräsch och perfekt att bära varje dag. Eau de Parfum innehåller en något högre andel parfymolja, vilket ger en intensivare doft som dröjer kvar längre på huden. En annan skillnad mellan olika parfymtyper är själva kompositionen, eftersom Eau de Toilettes och Eau de Parfums har olika balans mellan toppnoter och basnoter.

Hur hittar jag rätt parfym för mig?
Det finns oändligt många doftkombinationer som var och en resulterar i en parfym med helt unik karaktär. Ett sätt att beskriva parfymer är med hjälp av doftfamiljer och doftnoter. Några av de vanligaste doftfamiljerna är blommig, frisk, orientalisk och träiga. Kompositionens doftämnen delas in i doftnoter, och en parfym består i allmänhet av toppnoter, mellannoter och basnoter. Toppnoterna brukar vara lätta och fräscha med inslag av citrus. Det är de flyktiga dofter du känner först när du applicerar parfymen. Därefter utvecklas mellannoterna, som ger parfymen sin speciella karaktär. Slutligen kommer de djupare basnoterna fram, och det är de som dröjer sig kvar längst på huden. När du har tagit reda på vilka doftfamiljer som passar dig och vilka doftnoter du tycker om, är det enkelt att köpa damparfym online.

Diskreta Eau Fraîches
Våra stilrena Eau Fraîche-dofter är mildare än andra damparfymer och passar perfekt när du vill fräscha upp dig under dagen. De kan även vara ett bra val för den som är känslig för traditionell parfym, men ändå vill ha en fräsch och diskret signaturdoft. Vår Eau Fraîche-kollektion består av dofterna liljekonvalj, verbena, ros, körsbärsblomma och grönt te.

Mångsidiga Eau de Toilette
Yves Rocher har ett stort sortiment av feminina Eau de Toilette-dofter i olika storlekar. Comme une Évidence är en av våra populäraste dofter med fräscha toppnoter av apelsin, citron och mandarin som slår ut i ett hjärta av klassisk ros och jasmin.  Naturelle är en fräsch och sprudlande doft med gröna toner av bland annat bergamott. Vague d’Été från den somriga Monoï-serien har en oemotståndlig doft av gardenia som för tankarna till en tropisk semester. 

Sensuella Eau de Parfum
Yves Rochers sinnrika Eau de Parfum-dofter är våra intensivaste damparfymer. Comme une Évidence är en tidlös klassiker med en djup doft av damascenaros som även finns som Eau de Toilette, deodorant och duschgel. Mon Évidence har en humörshöjande doft av ros och frisk mandarin. Love-serien består av Mon Rouge! som är en förförisk doft med blommiga och fruktiga noter, Oui à l’Amour med angelikablomma och Quelques Notes d'Amour med ros. So Elixir-serien är en exklusiv parfymserie bestående av So Elixir Yves Rocher med jasmin, So Elixir Purple med natthyacint, och So Elixir Bois Sensuel med vanilj – samtliga finns även i reseformat.

Pleines Natures doftserie

I doftserien Pleines Natures hittar du dofter som alla hämtar sin inspiration från naturen. Här finns dofter för alla smaker, oavsett om du är ute efter blommiga och fräscha dofter eller tyngre och kryddiga dofter. Prova exempelvis Cuir de Nuit med en sensuell doft av vanilj, kakao, kaffe och rosépeppar; Plein Soleil med natthyacint, kardemumma, sandelträ och ylang-ylang; Sable Fauve med en orientalisk doft av tonkaböna, bensoeharts och cistus; Sel d’Azur med en passionerad doft av sommar; Garden Party med en sprudlande doft av nyutslagna rosor; Matin Blanc med en blommig och stillsam doft av apelsinblomma, neroli och bergamott; Sur La Lande med sin friska doft av vilda blommor och marina toner eller varför inte den sprudlande doftkompositionen av svart te, bergamott och citron i Verte Envolée.

Fasta parfymer

Våra fasta parfymer kommer i en liten vacker burk och består av en fast kräm som du smörjer på de delar av huden du vill parfymera. En fast parfym kan användas separat eller som bas under din vanliga parfym och är perfekt att ha med i väskan för att kunna bättra på din doft när du vill under dagen. 

Presenttips: söta damparfymer
Parfymer är klassiska och exklusiva gåvor som varje kvinna uppskattar. Ge bort en av våra populära damparfymer till julafton, födelsedagar, mors dag eller alla hjärtans dag. I vårt breda sortiment av parfym för kvinnor finns något för varje tillfälle och smak. Om du letar efter en mindre gåva kan du ge bort en fräsch Eau Fraîche eller Eau de Toilette. En Eau Fraîche är perfekt som första parfym till en tonåring som önskar sig en egen doft. Om du vill ge bort en lyxigare present kan du välja en av våra Eau de Parfum-dofter eller varför inte ett set med matchande Eau de Parfum och kroppsvårdsprodukter som deodorantspray och duschgel? Bland våra presenttips kan du få mer inspiration innan du köper damparfym online.

Dofter med naturliga ingredienser
Yves Rochers parfymer doftar inte bara gott – de innehåller dessutom en stor andel botaniska doftämnen från bland annat från blommor, bark och trä. Vi hämtar inspiration från naturen när vi utvecklar våra damparfymer och berikar dem med ingredienser som vanilj, patchouli, kardemumma och rosenolja. Läs gärna mer om våra botaniska ingredienser innan du handlar din damparfym online.

Skäm bort de speciella kvinnorna i ditt liv – eller dig själv! – med en underbar damparfym från Yves Rocher. Utforska hela vårt sortiment av parfymer för kvinnor, framtagna av ledande parfymörer och berikade med de bästa råvarorna naturen har att erbjuda.

Mer info

  • 100% vegetabiliska
    ingredienser

  • 60 hektar
    ekologiska odlingar

  • Eko-designade produkter

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.