50:- RABATT vid köp för minst 250:- med kod XMAS50 eller 100:- RABATT på 399:- med kod XMAS100

PARFYM DAM

Letar du efter parfym för dam för alla tillfällen och till bra pris? Här finner du magiska dofter till alla kvinnor baserade på botaniska ingredienser.
35 produkt(er) funnen/funna

Parfym dam, EdT & EdP

En exklusiv parfym till dig som dam, oavsett vilken ålder som du har, ska få dig att känna dig kvinnlig och speciell. Parfymen blir din personliga unika signatur. Vi har både Eau de Parfum (EdP) och Eau de Toilette (EdT) i många härliga dofter med ingredienser från växtriket. Blommiga dofter med noter av citronblomma, ros och jasmin eller kanske en fruktig doft med noter av kokos och mandarin. Testa dig fram till vad just du gillar. Vi på Yves Rocher är otroligt stolta över vår parfym och har tagit fram magiska dofter förenade med botaniskt kunnande under många år. Vissa av parfymerna har blivit riktiga klassiker som lever kvar än medan andra är nyheter som du förhoppningsvis tar till ditt hjärta. En del föredrar en viss parfym till vardags och en annan parfym till fest. Andra föredrar att alltid använda samma älskade doftserie som de funnit. Hitta din personliga doftfavorit inom kategorin parfym till dam idag.
Dina preferenser angående din integritet, din sekretess och användningen av cookies
På Yves Rocher använder vi cookies från första och tredje part för att förbättra din upplevelse och ge dig personliga erbjudanden.
Klicka här för mer information