ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0

Upptäck vårt sortiment av vårdande och närande body lotion, omsorgsfullt skapade och berikade med aktiva ingredienser av naturligt ursprung.

Sortera efter
Sortera efter
Sortera efter relevans
Sortera efter relevans
Sortera efter bäst betyg
Sortera efter namn (A-Ö)
Sortera efter namn (Ö-A)
Sortera efter pris stigande
Sortera efter pris fallande
Sortera efter högst rabatt
Sortera efter lägst rabatt

Body lotion med botaniska ingredienser

 

Huden är människans största organ och faktiskt vår skyddande sköld. Hur vi sover, dricker, äter och spenderar våra dagar är alla faktorer som påverkar hudens förmåga att göra sitt jobb. 

Vår uppgift är därför att ge huden de bästa möjliga förutsättningar för att kunna genomföra sitt jobb så bra och effektivt som möjligt. Detta gör vi ganska enkelt genom att ta hand om den.

När det kommer till hudvård så är det ofta huden i ansiktet och runt ögonen som får den största uppmärksamheten. Men vi får inte glömma bort resten av kroppen. Huden på kroppen exponeras kanske inte i samma utsträckning som huden i ansiktet gör men även den får utstå sin beskärda del av påfrestningar.

Huden på kroppen får utstå varmt duschvatten och rengöringsprodukter, den uttorkande effekten från våra värmeelement om vintern samt solens strålar på sommaren. Därför behöver vi återfuktning över hela kroppen, oavsett om vi känner oss “torra” eller ej. 

Många har en satt hudvårdsrutin för ansiktet och när det kommer till just ansiktsvård så brukar man säga att ansiktet “slutar” vid dekolletaget. Detta eftersom huden på halsen och dekolletaget exponeras i nästan lika stor mån som huden i ansiktet.

Med resten av kroppen då - hur ser vi till att den också får samma kärlek och återfuktning som ansiktet? Inga problem säger vi - vi har mängder av kroppslotioner och krämer och här hjälper vi dig att hitta den perfekta produkten för just din kropp och hud. 

Kroppslotion för varje hudtyp och behov
Hos Yves Rocher hittar du en lotion för varje hudtyp och behov, oavsett om du har känslig hud, normal hud eller mycket torr hud. Vi har även exklusiva, parfymerade body lotions. 

Dessutom finns en slimmande lotion för en vacker silhuett och en lotion mot celluliter. På denna sida kan du filtrera efter område, behov, produkttyp och format för att hitta rätt produkt för just dig och dina behov. 

Skillnad på lotion, kräm och balsam
Du kanske undrar vad det är för skillnad på kräm, lotion och balsam. Orden används ofta synonymt, men det finns faktiskt skillnader. Krämer har högre fetthalt och fylligare konsistens och är därför mer mjukgörande. Balsam, även kända som salvor eller ”balms” på engelska, har en ännu högre fetthalt än krämer och kan användas för att vårda mycket torr, narig eller skadad hud. 

En lotion har en tunnare, mer lättflytande konsistens och absorberas snabbt av huden. De passar därför utmärkt för hela kroppen, särskilt om du vill klä på dig strax efter att du har smörjt in huden.

När ska man använda body lotion?

Paradoxalt nog så tenderar vattnet att torka ut huden. Därför är det bra att alltid smörja in sig efter att man badat eller duschat. Även vädret är en påverkande faktor när det kommer till vår hud. Om vintern blir luften ofta något torrare, även inomhus, och då kan det vara bra att smörja in sig extra noga för att förebygga att huden blir torr och fnasig. 

Body lotion för normal hud
Yves Rochers sortiment innehåller flera body lotions för normal hud med underbara dofter. I dusch- och kroppsvårdsserien Bain de Nature hittar du mängder av bodylotions med fantastiska dofter som exempelvis Mango & koriander, Kokos, Hallon & Mynta, Bourbonvanilj, Oliv och pomerans, Alger och havsfänkål eller Ängsblomma och Ljung. Hittar du en doft du fastnar lite extra för kan du alltid komplettera med matchande duschgel, handtvål, handkräm, tvål, kropps-och hårmist eller varför inte ett närande läppbalsam

Body lotion för torr hud
Repair Lotion är en kroppslotion med ekologiskt sheasmör för extra torr hud. Sheasmöret har en reparerande och närande effekt som hjälper till att göra extra torr och sträv hud mjuk och len. Sheasmör kommer från sheanötsträdet som växer i Afrikas centrala och västliga delar, där den traditionellt använts för att vårda huden. 

Body lotion för känslig hud och hela familjen*
I vår ekologiskt certifierade hår-och kroppsvårdsserie Famille BIO hittar du en skonsam lotion för kropp och händer. Den passar för alla hudtyper, även känslig hud, och kan användas på barn från tre år. Den innehåller koncentrat av aktiva ämnen från ekologiskt äpple och tränger snabbt in i huden utan att kännas fet.

Parfymerade body lotions
Comme une Évidence är en av Yves Rochers mest populära parfymer. De finns även i form av en exklusiv kroppslotion som ger hela kroppen en härligt parfymerad doft och en förlängning av  din favoritparfym. Använd vår parfymerade body lotion när du vill vårda din hud samtidigt som du njuter av den oemotståndliga och sofistikerade doften som har gjort vår parfym till en bästsäljare.

Body lotions för en fastare hud
Yves Rochers slimmande kroppslotion har en omedelbart utslätande effekt på huden. Vid daglig användning blir huden märkbart fastare och du får en förfinad silhuett. Applicera morgon och kväll på hela kroppen med cirkelrörelser. 

Yves Rochers kroppslotion mot celluliter kan användas i stället för din vanliga lotion för en slätare hud och jämnare cellulitområden. Båda dessa produkter innehåller extrakt från mangostanfruktens skal som har förmågan att starta upp kroppens slimmingprocesser. Extraktet har en omfattande effekt eftersom det påverkar både fettlagringen, utrensningen och hudens fasthet, vilket har bevisats genom tester in vitro. 

Precis som huden i ansiktet åldras även huden på kroppen. I vår serie mot rynkor, Riche Crème, hittar du en djupt närande och utslätande kroppslotion som verkar i 48 timmar för en slätare och smidigare hud. 

Kroppslotions med SPF
Om du exponerar huden för solljus behöver du komplettera din vanliga lotion med ett solskydd. I vårt solvårdssortiment hittar du solskyddslotion för kroppen med SPF 30 och 50. Våra solprodukter finns på både tub, flaska och sprayflaska så att du kan välja ett format som passar dig. Efter en dag i solen rekommenderar vi att du smörjer in huden med after sun. Yves Rochers after sun för kroppen är en reparerande och lugnande kroppslotion med doft av ljuvlig monoï.

Händer och fötter
Glöm inte bort händerna och fötterna när du vårdar din kropp. Kroppslotion är lättflytande och formulerad för att absorberas snabbt av huden och därför kan du behöva komplettera med produkter framtagna speciellt för händer och fötter. Händerna är mer utsatta för vatten, kyla och solljus och kan behöva fylligare, mer näringsrika krämer. Även fötterna utsätts för stora påfrestningar och kan behöva en mer intensivt mjukgörande fotkräm. I vårt kroppsvårdssortiment finns en mängd krämer utvecklade speciellt för händerna och fötterna.

Vårda och återfukta huden från topp till tå med produkter för varje område och behov. Handla din body lotion online hos Yves Rocher och ge din kropp det bästa naturen har att erbjuda.

Tre saker att tänka på när du smörjer in dig

 1. Snåla inte! När du ändå tar dig tid att smörja in dig så är det lika bra att göra det ordentligt. Använd rikligt av produkten - men överdriv inte så att det kladdar. 

 2. Smörj in dig direkt. För att du ska få bästa resultatet så smörj in dig så fort som möjligt efter att du kommit ut ur duschen - gärna inom ett par minuter. 

 3. Applicera överallt. Det är vanligt att man applicerar sin bodylotion på armarna och benen eftersom detta är ställen som är lätta att komma åt. Men hela kroppen ska ha sitt, så glöm inte bort områden som rygg och mage. 

 4. Bodylotion är till för kroppen. Ja, precis som det låter så är denna produkt till för kroppen och ska inte användas i ansiktet. För detta finns produkter speciellt anpassade för huden i ansiktet. 

*Från tre år

 

Mer info

 • 100% vegetabiliska
  ingredienser

 • 60 hektar
  ekologiska odlingar

 • Eko-designade produkter

Övriga kategorier