ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0

Upptäck våra vårdande och närande body lotions, omsorgsfullt skapade och berikade med naturliga botaniska ingredienser.

Sortera efter
Sortera efter
Sortera efter relevans
Sortera efter bäst betyg
Sortera efter namn (A-Ö)
Sortera efter namn (Ö-A)
Sortera efter pris stigande
Sortera efter pris fallande
Sortera efter högst rabatt
Sortera efter lägst rabatt
Dekolletagekräm - För fasthet, 100 ml
Dekolletagekräm - För fasthet, 100 ml

Dekolletagekräm - För fasthet, 100 ml

100 ml


319,00 Kr

Body lotions med botaniska ingredienser

Det är lätt att ge all uppmärksamhet åt huden i ansiktet och runt ögonen och glömma bort resten av kroppen. Men faktum är att huden på hela kroppen utsätts för påfrestningar som varmt duschvatten och rengöringsprodukter, den uttorkande effekten från våra värmeelement om vintern samt solens strålar på sommaren. Ibland säger man att ansiktet slutar vid dekolletaget, och det ligger mycket i det med tanke på att huden på halsen och dekolletaget är nästan lika synlig och ömtålig som huden i ansiktet. Ge hela kroppen det allra bästa med Yves Rochers body lotions.

Kroppslotion för varje hudtyp och behov
Hos Yves Rocher hittar du en produkt för varje hudtyp, som body lotion för normal hud, body lotion för känslig hud och body lotion för mycket torr hud. Vi har även exklusiva, parfymerade body lotions samt en speciell, slimmande lotion för en vacker silhuett och en lotion mot celluliter. På denna sida kan du filtrera efter område, behov, produkttyp och format för att hitta en body lotion som passar dig.

Skillnad på lotion, kräm och balsam
Du kanske undrar vad det är för skillnad på kräm, lotion och balsam. Orden används ofta synonymt, men det finns faktiskt skillnader. Krämer har högre fetthalt och fylligare konsistens än lotions, och är därför mer mjukgörande. Balsam, även kända som salvor eller ”balms” på engelska, har en ännu högre fetthalt än krämer och kan användas för att vårda mycket torr, narig eller skadad hud. Lotions har en tunnare, mer lättflytande konsistens och absorberas snabbt av huden. De passar därför utmärkt för hela kroppen, särskilt om du vill klä på dig strax efter att du har smörjt in huden.

Body lotions för normal hud
Yves Rochers sortiment innehåller flera body lotions för normal hud med underbara dofter. De är berikade med den unika ingrediensen sheasmör, som gör huden mjuk och len. Sheasmör kommer från sheanötträdet som växer i Afrikas centrala och västliga delar, där det traditionellt har använts som för att vårda huden. Våra kroppslotions finns i dofterna mango och koriander, lavendel och björnbär, oliv och pomerans, hallon, bourbonvanilj samt kokos. Välj mellan en 200 ml-flaska och en 390 ml-pumpflaska för hela familjen.

Body lotions för torr hud
Repair Lotion är en kroppslotion med ekologiskt sheasmör för extra torr hud. Sheasmöret har en reparerande och närande effekt som hjälper till att göra extra torr och sträv hud mjuk och len.

Body lotion för känslig hud
I vår ekologiskt certifierade hår-och kroppsvårdsserie Famille BIO hittar du en skonsam lotion för kropp och händer. Den passar för alla hudtyper, även känslig hud, och kan användas på barn från tre år. Lotionen innehåller koncentrat av aktiva ämnen från ekologiskt äpple och tränger snabbt in i huden utan att kännas fet.

Parfymerade body lotions
Comme une Évidence är en av Yves Rochers populära parfymer. De finns även i form av en exklusiv kroppslotion i flaska på 200 ml. Använd vår parfymerade body lotion när du vill vårda din hud samtidigt som du njuter av den oemotståndliga och sofistikerade doften som har gjort vår parfym till en bästsäljare.

Body lotions för en fastare hud
Yves Rochers slimmande kroppslotion har en omedelbart utslätande effekt på huden. Vid daglig användning blir huden märkbart fastare och du får en förfinad silhuett. Applicera lotionen morgon och kväll på hela kroppen med cirkelrörelser. Yves Rochers kroppslotion mot celluliter kan användas i stället för din vanliga lotion för en slätare hud och jämnare cellulitområden. Båda dessa produkter innehåller extrakt från mangostanfruktens skal som har förmågan att starta upp kroppens slimmingprocesser. Extraktet har en omfattande effekt eftersom det påverkar både fettlagringen, utrensningen och hudens fasthet, vilket har bevisats genom tester in vitro. Precis som huden i ansiktet åldras även huden på kroppen, och därför kan man vilja använda en kroppslotion med anti-ageing-effekt. Vår närande serie mot rynkor, Riche Crème, innehåller en djupt närande och utslätande kroppslotion som verkar i 48 timmar för en slätare och smidigare hud. Den innehåller olja från 1 000 rosor och andra exklusiva vegetabiliska oljor.

Kroppslotions med SPF
Om du exponerar huden för solljus behöver du naturligtvis komplettera din vanliga lotion med ett solskydd. I vårt solvårdssortiment hittar du solskyddslotion för kroppen med SPF 30 och 50. Våra solskyddslotions finns på både tub, flaska och sprayflaska så att du kan välja ett format som passar dig. Efter en dag i solen rekommenderar vi att du smörjer in huden med after sun. Yves Rochers after sun för kroppen är en flytande kroppslotion med doft av monoï som lugnar och reparerar huden.

Händer och fötter
Glöm inte bort händerna och fötterna när du vårdar din kropp. Kroppslotion är lättflytande och formulerad för att absorberas snabbt av huden, och därför kan du behöva komplettera med produkter framtagna speciellt för händer och fötter. Händerna är mer utsatta för vatten, kyla och solljus och kan behöva fylligare, mer näringsrika krämer då och då. Även fötterna utsätts för stora påfrestningar och kan behöva en mer intensivt mjukgörande fotkräm. I vårt kroppsvårdssortiment finns en mängd krämer utvecklade speciellt för händerna och fötterna.

Vårda och återfukta huden från topp till tå med produkter för varje område och behov. Handla din body lotion online hos Yves Rocher och ge din kropp det bästa naturen har att erbjuda.

Mer info

  • 100% vegetabiliska
    ingredienser

  • 60 hektar
    ekologiska odlingar

  • Eko-designade produkter

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.