ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0

Vi har ett bra utbud av sminktillbehör för att underlätta din sminkrutin. Rougeborstar, penslar, penvässare m.m, för den bästa naturliga makeupen.

Sortera efter
Sortera efter
Sortera efter relevans
Sortera efter bäst betyg
Sortera efter namn (A-Ö)
Sortera efter namn (Ö-A)
Sortera efter pris stigande
Sortera efter pris fallande
Sortera efter högst rabatt
Sortera efter lägst rabatt
Pincett
media
Pincett
99,00 Kr

Pincett

Sminktillbehör för perfekta makeupen

För att kunna lägga en snygg makeup behöver du bra sminktillbehör i din necessär. Hos Yves Rocher hittar du makeuptillbehör i många olika former; mjuka och sköna rougeborstar, puderborstar, makeupsvampar, penslar i olika storlekar, pennvässare och pincett. Vi har sminktillbehören du behöver för att kunna skapa den perfekta makeupen. För ögonmakeup har vi ett urval av både penslar och skuggapplikationer för ögonskuggor, samt pensel för att applicera eyeliner på ett enkelt och lätt sätt. Alla våra penslar och borstar som används till makeup, är utformade och designade på olika sätt för att hjälpa till att applicera din makeup på bästa sätt. I slutet av dagen kan du även passa på att rengöra och peela ditt ansikte med vår konjakssvamp som har 100 % vegetabiliskt ursprung. Den är enkel att hantera och används med fördel tillsammans med en ansiktsrengöring för bästa resultat.

Hur rengör man då makeup borstar?

Ljummet vatten och diskmedel, schampo eller ansiktsrengöring håller dina borstar fräscha och fina. Rengör dem gärna regelbundet och kläm sedan försiktigt ur vattnet och låt dem torka på en plan yta.

Upptäck vårt sortiment av sminktillbehör för att underlätta och förenkla din sminkrutin idag!

Mer info

  • 100% vegetabiliska
    ingredienser

  • 60 hektar
    ekologiska odlingar

  • Eko-designade produkter

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.