ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0

Ge ny glans och lyster till trött och livlöst hår med glansgivande Hair Care. Botaniska hårvårdsprodukter gör håret välmående och strålande igen.

Sortera efter
Sortera efter
Sortera efter relevans
Sortera efter bäst betyg
Sortera efter namn (A-Ö)
Sortera efter namn (Ö-A)
Sortera efter pris stigande
Sortera efter pris fallande
Sortera efter högst rabatt
Sortera efter lägst rabatt

Glansgivande hårvård

När håret färgas utsätts det också för skador: hårfibrernas fjällskikt öppnar sig för att färgen ska kunna absorberas. Om håret färgas ofta kan hårfibrerna försvagas. Dessutom förlorar färgen sin intensitet och glans med tiden på grund av upprepade tvättar och yttre påverkningar (t.ex. oxidation, sol och föroreningar). När ditt hår känns matt och livlöst kan du behöva specifika hårvårdsprodukter som ger en glansgivande effekt. Yves Rochers forskare har studerat växtriket för att se vilka växter och ingredienser som kan försköna, öka hårets välmående och som kan ge lyster. Hallonvinägern är sedan länge känd för sin effektivitet. Den neutraliserar den kalk som finns i vattnet och som gör hårfibrerna matta när de tvättas. På det sättet ger den glans åt färgat hår.

Glansgivande hårvårdsrutin:

Börja med ett glansgivande schampo och därpå ett balsam i samma serie. Avsluta med vår populära hårsköljningsvinäger. Det avlägsnar både de kalkrester som vattnet utfäller på hårfibrerna och alla de andra faktorer som gör håret matt. Säg hejdå till glanslöst hår en gång för alla! Håret blir lättare att reda ut och hårfibrerna får lyster så att de kan reflektera ljuset bättre.

Mer info

  • 100% vegetabiliska
    ingredienser

  • 60 hektar
    ekologiska odlingar

  • Eko-designade produkter

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.