20% RABATT på hela ditt köp! Ange kod XMAS20 i kassan t om 15/12, ej set, makeup och dagens lucka.

Lifting anti-age

Vi har flera anti-age produkter med lifting effekt, alla innehållandes naturliga ingredienser. Genom daglig användning dämpas och fylls linjerna ut i ansiktet.
7 produkt(er) funnen/funna

Lifting anti-age lyfter mogen hud

Behöver du lifting-effekt i dina anti-age-produkter till ansiktet? Då ska du testa vår hudvårdsserie Serum Vegetal med inriktningen Lifting. Välj bland hudvårdsprodukter såsom serum, dagkräm för alla hudtyper, nattkräm, ögonkräm och ansiktsmask. Produkterna dämpar och fyller ut både linjer och mer markerade rynkor, samtidigt som ansiktskonturen får ny definition och spänst. Tänk på att applicera alla produkterna nerifrån och upp för att främja lifting-effekten. Serien innehåller Life Plant-extrakt som stimulerar hudproteinet mTOR som i sin tur återaktiverar de mekanismer som motverkar rynkor så att man får en slätare och ungdomligare hud. Vi har även satt samman färdiga hudvårdsset så att du kan få bästa möjliga effekt. Tänk på att använda produkterna regelbundet och slarva aldrig med rengöringen innan du går till sängs. Välj lifting anti-age inom hudvårdsprodukter när du vill ge ditt ansikte det rätta lyftet!
Dina preferenser angående din integritet, din sekretess och användningen av cookies
På Yves Rocher använder vi cookies från första och tredje part för att förbättra din upplevelse och ge dig personliga erbjudanden.
Klicka här för mer information