ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0

Har du torr, uttorkad eller känslig hy? Välj bland en stor mängd vårdande och återfuktande produkter som håller hyn lugn, mjuk och smidig.

Sortera efter
Sortera efter
Sortera efter relevans
Sortera efter bäst betyg
Sortera efter namn (A-Ö)
Sortera efter namn (Ö-A)
Sortera efter pris stigande
Sortera efter pris fallande
Sortera efter högst rabatt
Sortera efter lägst rabatt
Ansiktsmask - återupplivande
media
-30%
Ansiktsmask - återupplivande
Tub
30 ml


76,30 Kr
109,00 Kr

Köp vårdande ansiktsprodukter för torr hy

Många upplever ibland att hyn känns torr och stramar eller bli känslig och rodnar. Yves Rocher har en mängd specialutvecklade ansiktsprodukter för torr och känslig hy, berikade med vårdande och näringsgivande ingredienser av naturligt ursprung. Filtrera efter produkttyp och behov för att hitta rätt ansiktsvård för torr hy som gör din hy mjuk, behaglig och välmående.

Varför blir min hy torr?
Hos Yves Rocher hittar du alla ansiktsprodukter för torr hy du behöver, oavsett varför din hy känns torr. Huden kan bli torr av genetiska orsaker, vilket innebär att man har torr hy med tendens till uttorkning redan från födseln. Dessutom kan alla hudtyper bli uttorkade beroende på omgivningsmiljön och hur man tar hand om sin hud. Många får torr hy om vintern, som ett resultat av kyla och blåst och att våra värmeelement torkar ut inomhusluften. Oavsett varför din hy känns torr, är lösningen densamma: vårda din hy med intensivt fuktgivande och fuktbevarande ansiktsprodukter för torr och känslig hy.

Vilka produkter passar mig?
Om du är osäker på vilka produkter som passar dig kan du börja med att svara på tre korta frågor i vår hudvårdsguide. Där får du omedelbart rekommendationer på produkter som passar dina individuella behov. Hyns behov förändras i takt med att vi blir äldre, eftersom hyn förlorar sin naturliga förmåga att hålla kvar fukt och därför kan behöva hjälp utifrån av näringsgivande och fuktbevarande produkter. Men hyn kan även förändras från en årstid till en annan, beroende på klimatet inomhus och utomhus och även på vår livsstil. Besök gärna hudvårdsguiden flera gånger om året för att försäkra dig om att du använder rätt ansiktsprodukter för torr och känslig hy.

Ansiktsvård för torr hy
Flera av Yves Rochers anti-age-hudvårdsserier innehåller extra återfuktande dagkrämer och nattkrämer för torr hy, till exempel; Riche Crème och Anti-Âge Global. Tack vare det kan du uppleva fördelarna med våra skyddande, lystergivande och utslätande hudvårdsserier för en ungdomlig hy även om du har torr hy. 

Återfuktande produkter för normal hy
Även normal och fet hy kan bli uttorkad. Därför har Yves Rocher utvecklat den intensivt fuktgivande hudvårdsserien Hydra Végetal som återfuktar normal hy. Den innehåller bland annat en dagkräm, en nattkräm och en ögonkräm, samt ett ultrakoncentrerat fuktserum som appliceras före dag- eller nattkrämen.  Några av produkterna kan köpas i set till extra förmånliga priser. Pure Calendula är en fyllig och vårdande dag- och nattkräm berikad med ringblomma som slätar ut och mjukgör normal hy.

Ansiktsvård för känslig hy
Yves Rocher har en mängd vårdande ansiktsprodukter för torr och känslig hy. Hudvårdsserien Sensitive Camomille är speciellt framtagen för känslig hy och består av oparfymerade produkter berikade med lugnande och vårdande kamomill. Serien innehåller en rengöringskräm och ett micellärvatten som skonsamt avlägsnar makeup och orenheter utan att irritera hyn. Den innehåller även en lätt dagkräm, en närande dag- och nattkräm samt en kamouflerande grön kräm som neutraliserar rodnad hos känslig hy. Pur Bleuet är en serie framtagen speciellt för känsliga ögon. Den innehåller bland annat en återfuktande ögonkräm med blåklint, en ögonmakeupremover för känsliga ögon och en ansiktsmist som lugnar och friskar upp trötta ögon.Vi har även en lugnande ansiktsmask med kamomill som minskar obehagskänslor hos lättirriterad hy och en fyllig ansiktsmask med ringblomma som återuppbygger och ger näring åt hyn.

Kroppsvård för torr hud
Hyn i ansiktet är i allmänhet mer utsatt för väder och vind och reagerar starkare på klimatförändringar och livsstilsförändringar än resten av kroppen. Men även huden på din kropp behöver rätt omsorg anpassad efter din hudtyp och dina aktuella behov, och därför bör du välja rätt kroppsvårdsprodukter om du har torr eller känslig hud. Yves Rocher har två intensivt vårdande och återfuktande body butters berikade med sheasmör som tagits fram speciellt för torr hud. Vårt kroppskoncentrat består av 100 % ekologiskt sheasmör och reparerar de allra torraste hudområdena. Vår reparerande kroppskräm för extra torr hud är ett fylligt kroppsbalsam med sheasmör som ger snabb hjälp mot riktigt torr och sprucken hud. I vårt sortiment finns även den skonsamma kroppsvårdsserie Famille BIO. Med aktiva ingredienser från ekologiskt äpple ger Famille BIO's produkter effektiv näring och återfuktning. I serien hittar du bland annat en reparerande Cica-kräm, en återfuktande kräm för ansikte, ett mångsidigt kroppsbalsam och en återfuktande lotion - alla med underbar doft av äpple. Famille BIO’s formula är anpassad för känslig hud och passar därför alla hudtyper och kan användas av alla familjens medlemmar över tre år. .

Produkter för torra händer och fötter
Liksom ansiktet är händerna mer exponerade för väder och vind än resten av kroppen. Dessutom tvättar vi händerna oftare än både ansikte och kropp. Därför är det viktigt att återfukta händerna innan de blir torra och nariga. Yves Rocher har en mängd handvårdsprodukter för torra händer, bland annat en mild handrengöringsgel, flera återfuktande handkrämer med olika dofter, en närande handkräm mot rynkor med SPF 20, samt en nagelolja med jojoba som reparerar torra och trasiga nagelband. Även fötterna jobbar hårt, vilket innebär att de flesta av oss får torra och sträva fötter. Vårda dina fötter med Yves Rochers återfuktande och mjukgörande fotvårdsprodukter, som vår reparerande fotkräm för extra torr hud och vår närande fotkräm med lavendel.

Hitta rätt ansiktsprodukter för torr och känslig hy hos Yves Rocher. Vårt sortiment innehåller allt du behöver för att vårda torr, uttorkad och känslig hy så att du kan lindra och förebygga irriterad och narig hy, rodnad och ålderstecken i ansiktet. Vi har även vårdande och återfuktande produkter för resten av kroppen, så att du kan njuta av en mjuk och behaglig hud från topp till tå.

Mer info

  • 100% vegetabiliska
    ingredienser

  • 60 hektar
    ekologiska odlingar

  • Eko-designade produkter

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.