ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0

Nagellack

0 produkt(er) funnen/funna
Nagellack

Fullända din look med perfekt målade naglar. Välj bland massor av läckra nyanser och hitta ditt nya nagellack hos Yves Rocher.

Sortera efter
Sortera efter
Sortera efter relevans
Sortera efter bäst betyg
Sortera efter namn (A-Ö)
Sortera efter namn (Ö-A)
Sortera efter pris stigande
Sortera efter pris fallande
Sortera efter högst rabatt
Sortera efter lägst rabatt

Vackra nagellack för varje tillfälle

Lyxa till det med ett färgrikt, glänsande lack från Yves Rocher. Ingen look är fulländad utan ett vackert nagellack i precis rätt färg som kompletterar din klädsel, din makeup eller ditt humör. Hos oss hittar du lack och nageltillbehör du behöver för att skapa ett riktigt vackert, proffsigt resultat som håller länge. På den här sidan kan du filtrera efter färg och effekt för varje tillfälle.

Vårt sortiment
Här hittar du massor av lack i olika färger inspirerade av växtrikets oändliga palett. Välj bland en mängd läckra nyanser av rosa, rött, blått, grönt, violett, beige, brunt, svart, grått, gult och orange. Våra glansgivande Nail Polish har samma hållbarhet, täckning och glans som traditionella nagellack, men de har en formula med naturliga, botaniska ingredienser som kokosolja och bambuextrakt. Våra lack består av skonsamma men effektiva ingredienser som håller riktigt länge.

Hur väljer jag rätt färg?
Den goda nyheten är att det inte finns några regler. Experimentera med olika färger och finishar och skapa en lekfull look från topp till tå genom att till exempel matcha lacket med dina kläder eller ditt smink, eller använda samma färg på både händer och fötter. Självklart kan du även måla olika färger på olika naglar, eller släppa loss kreativiteten och måla flerfärgade mönster på samma nagel. Hos oss hittar du färgade nagellack som håller länge i en mängd lekfulla nyanser som rosa, rött, svart, lila och orange. Det är bara din egen fantasi som sätter gränserna!

Hur får jag ett lack som håller?
Hemligheten bakom ett nagellack som håller riktigt länge är att använda bas- och topplack. Investera i ett bra baslack och topplack så kommer du att få en vackrare färg som håller längre. Grunda med baslack för att skapa en bättre fästyta och låt baslacket torka innan du applicerar valfri färg. Till sist applicerar du ett lager topplack för en perfekt glans, längre hållbarhet och ett intensivt färgresultat. Vårt baslack har en stärkande formula som bygger upp keratinet i sköra naglar och gör dem tåliga och mindre benägna att skikta sig. Lacket lägger sig som en flexibel, skyddande film på naglarna och skapar en perfekt grund för ditt nagellack. Vårt innovativa topplack är effektivt men samtidigt milt mot naglarna. Det ger en perfekt slät gelfinish.

Hur skapar jag en fransk manikyr?
I Yves Rochers nagelsortiment finns allt du behöver för att skapa en ikonisk, fransk manikyr. Börja som vanligt med ett vårdande och utjämnande baslack. Sedan målar du nageltipparna vita med ett vitt nagellack. När du är nöjd med nageltipparna kan du måla hela nageln med ett pastellfärgat lack. Välj en rosa eller beige nyans för ett klassiskt utseende. Avsluta med ett topplack för en perfekt, glänsande finish och ett hållbart resultat. Shoppa ditt kompletta set med baslack, topplack och vitt nagellack hos oss och skapa en fransk manikyr hemma redan idag.

Andra nageltillbehör
I vårt sortiment finns de flesta nageltillbehör du behöver. Fila och jämna till naglarna med vår smidiga nagelfil samt polera naglarna med vår nagelpolerare. Klipp till dina naglar med vår nagelklippare för ett exakt och jämt resultat. Då och då kan du sköta om dina naglar lite extra genom att applicera vår naturliga nagelolja. Den består av jojobaolja och sötmandelolja från växtriket som vårdar, stärker och ger intensiv näring och fukt åt naglar och nagelband. Köp hela ditt nagellacksset för en komplett nagelvård redan idag.

Nagellacksborttagning
När det är dags att ta bort nagellacket kan du använda vår effektiva nagellacksborttagning. Vår milda men snabbverkande nagellacksremover tar bort lacket på några ögonblick. Applicera på en bomullspad och håll den mot nageln en stund innan du gnuggar bort lacket. Nagellacksborttagningen är acetonfri och berikad med vårdande sötmandelolja från ekologiska odlingar. Den avlägsnar skonsamt men effektivt nagellacket utan att torka ut naglarna.

Skönhetsinspiration
Det behöver inte vara svårt att skapa ett proffsigt nagelresultat hemma. Följ oss gärna på Instagram och på vår Youtube-kanal YvesRocher, där du hittar massor med tips och videor som hjälper dig att skapa precis den look du vill ha. På vår ActBeautiful-sida finns ännu fler tips och inspiration som gör dig lika vacker på insidan som på utsidan. Yves Rocher har en lång tradition av att kämpa för alla kvinnors och naturens skönhet.

Yves Rochers nagellack är effektiva men skonsamma och ger ett jämnt, professionellt resultat med intensiv färg. I vårt kompletta sortiment finns dessutom alla tillbehör du behöver för att skapa vackra naglar med hållbart resultat. Köp ditt nya nagellack hos Yves Rocher idag!

 

Mer info

  • 100% vegetabiliska
    ingredienser

  • 60 hektar
    ekologiska odlingar

  • Eko-designade produkter

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.