50:- RABATT vid köp för minst 250:- med kod XMAS50 eller 100:- RABATT på 399:- med kod XMAS100

Normalt hår

Här hittar du hårprodukter för normalt hår som rengör håret med naturliga ingredienser och som har en vårdande effekt så att det blir mjukt och rent.
5 produkt(er) funnen/funna

Produkter för normalt hår

För att ett normalt hår ska hålla sig naturligt vackert så behöver det omtanke, kärlek och de rätta hårprodukterna. Ett normalt hår har en naturlig hårfärg och upplevs ofta som problemfritt men kan ändå behöva extra näring och glans. Därför har vi hårprodukter till dig med normalt hår men som ändå vill bevara hårets naturliga glans. Kolla in vårt hårsortiment nedanför och hitta rätt produkter för just ditt hår. Hårvårdsprodukter ska vara snälla, både mot miljön och ditt hår. Våra produkter är därför baserade på ingredienser från växtriket som ger näring på djupet. Var rädd om ditt hår genom att regelbundet använda en hårinpackning. Tänk även på att inte använda alltför mycket stylingprodukter, värmeverktyg eller utsätta det för sol och kyla. Undvik helst att färga håret och borsta det försiktigt. När du tvättar håret bör du även vara försiktig med att gnugga håret med handduken. Tryck hellre ut vätskan försiktigt och låt ditt normala hår självtorka.
Dina preferenser angående din integritet, din sekretess och användningen av cookies
På Yves Rocher använder vi cookies från första och tredje part för att förbättra din upplevelse och ge dig personliga erbjudanden.
Klicka här för mer information