ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0

Här hittar du hårprodukter för normalt hår. Berikade med aktiva ingredienser av naturligt ursprung med vårdande effekt för ett mjukt och välmående hår.

Sortera efter
Sortera efter
Sortera efter relevans
Sortera efter bäst betyg
Sortera efter namn (A-Ö)
Sortera efter namn (Ö-A)
Sortera efter pris stigande
Sortera efter pris fallande
Sortera efter högst rabatt
Sortera efter lägst rabatt

Produkter för normalt hår

För att ett normalt hår ska hålla sig naturligt vackert så behöver det omtanke, kärlek och de rätta hårprodukterna. Ett normalt hår har en naturlig hårfärg och upplevs ofta som problemfritt men kan ändå behöva extra näring och glans. Därför har vi hårprodukter för dig med normalt hår men som ändå vill bevara hårets naturliga glans. Utforska vårt hårsortiment och hitta rätt produkter för just ditt hår. 

Så tar du hand om ditt hår

Hårvårdsprodukter ska vara snälla, både mot miljön och ditt hår. Våra produkter är därför baserade på ingredienser från växtriket som ger näring på djupet. Stylingprodukter, värmeverktyg, färgning och exponering för sol och kyla är faktorer som påverkar ditt hår och som kan skada det. Var rädd om ditt hår genom att regelbundet använda en hårinpackning och värmeskydd om du använder värmeverktyg som exempelvis hårfön, plattång eller liknande. En annan bra sak att tänka på är att vara försiktig med att gnugga håret med handduken efter hårtvätt. Tryck hellre ut vätskan försiktigt och låt ditt normala hår självtorka.

Mer info

  • 100% vegetabiliska
    ingredienser

  • 60 hektar
    ekologiska odlingar

  • Eko-designade produkter

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.