ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0

Fullända din makeup med hälsosamt rosiga kinder och en fräsch, naturlig glow med bra rouge, highlighters och solpuder från Yves Rocher.

Sortera efter
Sortera efter
Sortera efter relevans
Sortera efter bäst betyg
Sortera efter namn (A-Ö)
Sortera efter namn (Ö-A)
Sortera efter pris stigande
Sortera efter pris fallande
Sortera efter högst rabatt
Sortera efter lägst rabatt

Fullända ditt smink med rouge och highlighter

Få saker kan ge ditt ansikte ett lika fräscht och hälsosamt utseende som en makeup med rouge och highlighter. Hos oss hittar du bra highlighters, solpuder och rouge i en mängd härliga, pigmentrika nyanser. Du behöver inte vänta till sommaren för att få en vacker lyster eller till vintern för att kinderna ska bli rosiga. På den här sidan kan du sortera efter produkttyp och färg för att hitta rätt produkter för dig. Köp bra rouge, highlighters och solpuder hos Yves Rocher redan idag!

Vad är rouge, solpuder och highlighter?
Rouge och andra färgade puder används till att framhäva och skugga olika delar av ansiktet för att skapa konturer, definition och en hälsosam lyster. Rouge är smink i puder- eller krämform som oftast förekommer i röda och rosa nyanser. Denna klassiska makeupprodukt appliceras på kindbenen för att skapa ett hälsosamt, rosigt utseende och ge liv åt ansiktet. Solpuder, även kallat bronzer eller bronspuder, används för att ge ansiktet ett gyllene, solkysst utseende samt för att skugga och tona ner vissa delar av ansiktet för att ge djup. Highlighter, eller lysterpuder, är en ljust hudfärgad produkt som används för att ljusa upp och framhäva ansiktets upphöjda delar, såsom panna, näsa, haka, kindben, ögonbrynsbåge och amorbåge.

Bra rouge med växtpigment
Botanical Color Blush är vårt pigmentrika rouge som finns i flera nyanser inspirerade av rosors sammetslika kronblad. Samtliga puder innehåller extrakt från nyponros och ger dig en fräsch och vacker look. Skapa en klassisk rougemakeup genom att applicera rouget med en cirkelrörelse längs kindbenen med hjälp av vår Blush Brush – en snedklippt borste som ger en perfekt applicering. För en mer sofistikerad look kan du applicera rouget på kindernas högsta punkt med borsten och sedan borsta uppåt mot tinningarna. Variera gärna ditt rouge efter årstiden. Många föredrar djupare, röda eller rostbruna nyanser på vintern och ljusare, rosa nyanser på sommaren. Du kan även matcha rouget med din klädsel eller ditt nagellack för att förstärka effekten av ditt rougesmink. Om du vill ha en riktigt intensiv kindfärg kan du dutta ett läppstift i någon av Yves Rochers många nyanser längs kindbenen och tona ut det med fingrarna eller en makeupsvamp.

Bra highlighter med naturliga oljor
Highlighter Stick är en lystergivande highlighter i praktiskt stiftformat som omedelbart ljusar upp huden och ger den en vacker glow. Highlighterstiftet är berikat med vegetabiliska oljor som kokosolja och har en klibbfri, krämig konsistens. Det finns i två versioner för en varm respektive kall hudton. Applicera stiftet direkt med fingrarna på de områden du vill ljusa upp och tona ut färgen med fingrarna. Sedan kan du lägga till lite Radiant Illuminating Duo-puder med en borste om du vill ha en extra intensiv lyster.

Skimrande solpuder
En bra highlighter-look kompletteras ofta av solpuder. Exhilarating Bronzing Powder är ett lätt pärlemorskimrande solpuder som fångar upp solljuset för ett fräsch, strålande resultat med naturligt solkysst lyster. Pudret finns i två versioner – en för rosa- till gultonad hy och en för gyllenbrun till brun hy. Det ger en varm, sensuell glow utan orange undertoner. Detta sammetslena solpuder är berikat med naturliga ingredienser som mjuk kokosolja och har en underbar, somrig doft av blomman tahitigardenia. Applicera solpudret under kindbenen, på tinningarna och pannas ytterkanter för att ge djup åt ansiktet, samt på halsen för att undvika skarvar.

Contouring
Yves Rochers har bra highlighter- och bronzerduos som du kan använda till contouring, det vill säga till att skugga respektive framhäva olika delar av ansiktet för att skapa konturer och dimension. Radiant Illuminating Duo är en puderdosa som innehåller två olika uppljusande nyanser vardera – en pärlemorskimrande nyans för en vacker lyster och en kopparfärgad nyans för en varm, lätt gyllene ton. Radiant Illuminating Duo finns i två versioner för olika hudtoner. Använd vår Blush Brush för att blanda de två nyanserna och applicera pudret över hela ansiktet för en klädsam lyster. Gör en contouring genom att applicera den mörkare nyansen på områden där du vill skapa djup (tinningar, kinder och hals), och den ljusare nyansen på områden du vill framhäva (panna, kindben, näsa, ögonbrynsben, haka och amorbåge).

Tips på highlighter- och rougesminkning
Vill du lära dig lägga en vacker rougemakeup, skapa definition och konturer i ansiktet, framhäva kindbenen eller få en vacker, solkysst lyster? Nu är det enkelt att göra en proffsig makeup med rouge, highlighter och solpuder. Besök vår Youtube-kanal YvesRocher där du hittar praktiska sminkvideor som hjälper dig att skapa precis den look du vill ha. På vår ActBeautiful-sida hittar du ännu fler tips, tricks och inspiration. På produktsidorna berättar vi dessutom lite mer om produkternas användningsområden och hur de appliceras på bästa sätt. Ta gärna en titt på våra sminktillbehör och shoppa rougeborstar, puderborstar och andra tillbehör du behöver för att skapa en vacker makeup med perfekt lyster och definition.

Rougesmink med botaniska ingredienser
Yves Rochers makeup innehåller rikligt med ingredienser av naturligt ursprung som exklusiva, vegetabiliska oljor och andra noggrant utvalda botaniska ingredienser som är effektiva men skonsamma för huden. Våra rouge är till exempel berikade med extrakt från nyponros, och våra solpuder och highlighters innehåller naturliga ingredienser som kokosolja, nyponolja och extrakt från blomman tahitigardenia. Många av våra sminkingredienser kommer från växter som odlas med kärlek på våra egna fält i La Gacilly. Dessutom har vi ett generöst utbud av vegansk makeup – på respektive produktsida kan du se om produkten är vegansk. Läs gärna mer om våra ingredienser och vårt engagemang via Act Beautiful-sidan för din och för naturens skönhet, och köp bra highlighter, rouge och solpuder hos Yves Rocher.

Applicera rouge på kinderna för ett hälsosamt utseende, framhäv upphöjda ansiktspartier med lystergivande highlighter och få en sensuell, gyllene glow med vårt solpuder. Eller varför inte använda våra highlighterduos för att skapa en professionell contouring som ger liv åt dimension åt ansiktet? Köp bra rouge, highlighter och solpuder hos Yves Rocher idag!

Mer info

  • 100% vegetabiliska
    ingredienser

  • 60 hektar
    ekologiska odlingar

  • Eko-designade produkter

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.