ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0

Ibland behöver håret lite extra vård och treatment. Yves Rochers behandlande treatment produkter hjälper ditt hår att återfå sin glans och lyster.

 

Sortera efter
Sortera efter
Sortera efter relevans
Sortera efter bäst betyg
Sortera efter namn (A-Ö)
Sortera efter namn (Ö-A)
Sortera efter pris stigande
Sortera efter pris fallande
Sortera efter högst rabatt
Sortera efter lägst rabatt
Sortera efter relevans

Treatment för ditt hår

Håret kan ibland behöva en treatment behandling när det känns torrt och sprött under årstider som t.ex. sommar och vinter. För mycket sol, kyla, styling, borstning eller färgning kan göra att håret tar skada och förlorar sin fukt. Då kan en välbehövlig treatmentbehandling göra stor skillnad. Yves Rochers treatmentbehandlingar väcker ditt hår till liv så att det återfår sin spänst och styrka. Med en näringsrik och vårdande hårinpackning repareras håret på djupet så att det blir mjukt och friskt. Ibland kan man komplettera med en hårolja för att få extra glans och lyster. Aldrig mer torrt eller skadat hår med rätt treatment! 

Reparerande hårolja

Hårolja ger ditt hår näring, fukt och glans och kan vara räddaren i nöden för dig med torrt eller skadat hår. Hårolja går alldeles utmärkt att använda på alla hårtyper när du vill ge ditt hår en extra näringsboost och för att ge glans och lyster. Vår reparerande hårolja innehåller naturliga, vårdande ingredienser från växtriket såsom jojoba. Oljan hjälper till att förnya hårfibrerna och håret får nytt liv och blir slitstarkt. Fördelen är att längder och toppar återuppbyggs utan att håret ser fett ut. 

 

Mer info

  • 100% vegetabiliska
    ingredienser

  • 60 hektar
    ekologiska odlingar

  • Eko-designade produkter

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.