ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Använd produkter mot mjäll med naturliga ingredienser från växtriket. Lugna din hårbotten, få bort mjäll och motverka att det kommer tillbaka.
Sortera efter
Sortera efter
Sortera efter relevans
Sortera efter bäst betyg
Sortera efter namn (A-Ö)
Sortera efter namn (Ö-A)
Sortera efter pris stigande
Sortera efter pris fallande
Sortera efter högst rabatt
Sortera efter lägst rabatt

Produkter mot mjäll och håravfall

Mjäll är ett vanligt problem hos många, därför har vi tagit fram produkter mot mjäll som reglerar talgproduktionen och håller ditt hår fräscht, luftigt och vackert varje dag. Schampot innehåller naturliga ingredienser från växtriket som är skonsamma och som vårdar ditt hår. Om du har problem med mjäll behöver du ett schampo som är anpassat just för att behandla och för att motverka mjäll.

Vårt mjällschampo och vår lotion mot mjäll behandlar din hårbotten och avlägsnar mjäll. En regelbunden användning av schampo mot mjäll ger bästa resultat och du får ett luftigt hår med naturlig glans. Mjället försvinner redan efter första tvätten så att du kan slippa oroa dig direkt. Pepparmynta är en av ingredienserna i våra hårvårdsprodukter mot mjäll. Tack vare dess uppfriskande egenskaper hjälper vattnet från pepparmynta till att minska den obehagliga känslan i hårbotten som blivit känslig på grund av mjäll.

Vad beror håravfall på?

Håravfall kan ske av olika orsaker. Det kan ske fläckvist eller progressivt och är ofta kopplat till överdriven utsöndring av talg. Andra bakomliggande faktorer kan vara stress, trötthet, hormonella, ärftlighet eller årstidsmässiga förändringar. God mikrocirkulation i hårbotten är viktigt för ett välmående hår. Mikrocirkulationen förser hårstrået med den näring och syre som behövs för att det ska utvecklas och bevaras. Förändringar i mikrocirkulationen tar energi från hårstrået och gör att det på sikt faller av. 

Det finns två typer av håravfall: 

- Tillfälligt håravfall som medför att hårfibrerna blir tunnare.

- Permanent håravfall som kännetecknas av en gradvis tilltagande förtunning av hårfibrerna tills hårstråna faller av helt och hållet. 

Produkter mot håravfall

Om håret inte förnyas ser det tunnare ut. Därför är det viktigt att bromsa håravfallet genom att stimulera hårbotten så att den återfår sin balans. Därför har vi tagit fram en serie som stimulerar hårbotten och stärker håret för att motverka håravfall - Anti-Hair Loss. Tack vare sina enastående kunskaper om växter har våra forskare inom Skönhet från växtriket kombinerat ekologisk agave av sorten Agave tequilana (blå agave) och vit lupin. Varför just Agave tequilana? Den är rik på fruktaner som är en effektiv energikälla för växten. Fruktaner från agave verkar i själva hårbotten där hårstrået hämtar all sin styrka. Deras kapacitet att aktivera hårbotten* gör att rötterna får mer näring, vilket skapar förutsättningar för ett starkare och friskare hår. 

Extrakt från vit lupin har valts ut på grund av dess höga innehåll av peptider. Det här extraktet minskar håravfallet genom två verkande mekanismer: Det minskar aktiviteten hos enzymet 5-alfa-reduktas* som är den huvudsakliga orsaken till ärftligt håravfall. Det stimulerar hårbotten och dess syresättning. På det sättet stödjer extrakt från lupin hårväxt och bromsar mekanismerna bakom håravfall.

*Test in vitro

Mer info

  • 100% vegetabiliska
    ingredienser

  • 60 hektar
    ekologiska odlingar

  • Eko-designade produkter

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.