ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0

Välj bland en mängd friska, blommiga och träiga doftfamiljer och hitta din egen signaturdoft.

Sortera efter
Sortera efter
Sortera efter relevans
Sortera efter bäst betyg
Sortera efter namn (A-Ö)
Sortera efter namn (Ö-A)
Sortera efter pris stigande
Sortera efter pris fallande
Sortera efter högst rabatt
Sortera efter lägst rabatt

Köp din nya Eau de Toilette för dam hos oss

Uttryck din personlighet och lyft ditt humör med en fräsch och oemotståndlig Eau de Toilette från Yves Rocher. På den här sidan kan du filtrera efter doftnot, produktserie och produkttyp för att hitta rätt. Välj bland spännande och kreativa parfymer med friska, blommiga och träiga noter som får varje tillfälle att kännas speciellt. Komplettera gärna med matchande produkter i samma underbara doft.

Vad är en Eau de Toilette?

Dofter brukar delas in i olika typer beroende på andelen parfymolja, vilket avgör doftens intensitet och varaktighet. Eau Fraîche är den lättaste parfymtypen med lägst andel parfymolja. Sedan följer Eau de Cologne, Eau de Toilette, Eau de Parfum och slutligen ren parfym. Skillnaden mellan Eau de Toilette och starkare parfymer beror inte bara på doftämnenas koncentration, utan även på de råvaror som ingår i kompositionen. Eftersom Eau de Toilette är något lättare än ren parfym, passar den utmärkt att bära till vardags.

Hur väljer jag rätt doft?

Parfymer beskrivs ofta utifrån vilken doftfamilj de tillhör och vilja doftnoter de innehåller. Friska, blommiga, orientaliska och gröna är några av de vanligaste doftfamiljerna. Kompositionens doftämnen delas in i toppnoter, mellannoter och basnoter. Toppnoterna brukar vara lätta och fräscha. Det är de flyktiga toner man känner först när man applicerar en Eau de Toilette. Sedan utvecklas mellannoterna, även kallade hjärtnoter, som ger doften sin speciella karaktär. Till sist framträder de djupare basnoterna, som dröjer sig kvar längst. När du vet vilka doftfamiljer som passar dig och vilka doftnoter du föredrar är det enkelt att köpa din doft online.

EdT för dam

Yves Rocher har ett stort sortiment av sprayer i olika storlekar för kvinnor. Comme une Évidence EdT är en lätt och frisk parfym med fräscha toppnoter av apelsin, citron och mandarin som övergår i ett klassiskt hjärta av ros och jasmin. Naturelle har en fräsch och krispig doft av bergamott med sprudlande vårtoner som omedelbart höjer ditt humör. Vague d’Été är en Eau de Toilette från vår somriga Monoï-serie med en oemotståndlig doft av gardenia som väcker minnen av sol, sand och hav. 

EdT för herr

I vårt sortiment finns även ett antal karaktärsfulla herrparfymer. Ambre Noir är en djup och sensuell doft som för tankarna till en mörk skog. Den är baserad på patchouli, vetiver och tonkaböna med eleganta hjärtnoter av cederträ och ett inslag av sensuell ambra. Hoggar är en spännande, orientalisk doft med varm tonkaböna, kryddig muskotnöt och aromatisk lavendel. Bois de Sauge är som en frisk vindpust. Den väcker en känsla av frihet med aromatisk salvia, intensivt guajakträ och patchouli. Cuir Vetiver har som namnet antyder en elegant doft av läder och vetiver som blandar sig med klara toner av karibiskt sandelträ och cederträ. Basen består bland annat av tonkaböna som lämnar en sofistikerad och sensuell efterklang på huden.

Eau Fraîches

I vårt doftsortiment hittar du även våra stilrena Eau Fraîches, som är en mildare Eau de Toilette-spray för henne. Dessa lätta och milda dofter passar perfekt om du är känslig mot ren parfym eller när du vill fräscha upp dig under dagen. Våra Eau Fraîches har inspirerats av naturen och en promenad i trädgården. De finns i dofterna liljekonvalj, verbena, ros, körsbärsblomma och grönt te.

Ge bort en Eau de Toilette i gåva

En underbar doft är alltid en uppskattad gåva, oavsett tillfälle. Comme une Évidence finns till exempel både som Eau de Toilette, deodorantspray och duschgel. Våra dofter för herr finns i två olika storlekar, och några finns även som set med andra hudvårdsprodukter för män i samma oemotståndliga doft. Ta gärna en titt på våra presenttips för mer inspiration och köp Eau de Toilette online som en vacker gåva.

Dofter med naturliga ingredienser

Många av de doftämnen som används kommer från växtriket, bland annat från blommor, bark och trä. Yves Rocher hämtar inspiration från naturen när vi skapar våra Eau de Toilette-dofter för dam och herr. Vi berikar dem med ingredienser som dyrbar damascenarosolja, muskatellsalvia, cederträ och bergamott. Våra Eau de Toilette-dofter innehåller en stor andel ingredienser av naturligt ursprung och alkohol av vegetabiliskt ursprung. Parfymernas glasflaskor kan återvinnas hur många gånger som helst. Dessutom tillverkas korkarna av delvis återvunnen plast eller PEFC™-certifierat askträ, och förpackningskartongerna kommer från hållbart odlade skogar. Läs gärna mer om våra botaniska ingredienser och engagemang för miljön innan du handlar din Eau de Toilette online.

Sätt doft på din tillvaro eller förgyll någon annans dag med en underbar doft från Yves Rocher. Upptäck hela vårt sortiment av Eau de Toilette, Eau Fraîche och väldoftande set för både män och kvinnor som du kan handla online.

Mer info

  • 100% vegetabiliska
    ingredienser

  • 60 hektar
    ekologiska odlingar

  • Eko-designade produkter

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.