ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0

Trött på mörka ringar runt ögonen, envisa blemmor och andra skönhetsfel som är i vägen för din makeup? Fullända din hy med en bra concealer från Yves Rocher.

Sortera efter
Sortera efter
Sortera efter relevans
Sortera efter bäst betyg
Sortera efter namn (A-Ö)
Sortera efter namn (Ö-A)
Sortera efter pris stigande
Sortera efter pris fallande
Sortera efter högst rabatt
Sortera efter lägst rabatt

Shoppa bra concealers för varje behov

En bra concealer är en viktig del av din perfekta sminkbas. Den döljer mörka fläckar och andra framträdande skönhetsfel så att du kan skapa en felfri makeup. Hos oss hittar du en concealer för varje hudtyp och behov. Sortera efter färg och hudton för att hitta din perfekta match.

Vad är en concealer?
Bra concealers är hudförbättrande sminkprodukter som ger en synbart felfri hy. Det finns utjämnande concealers mot blemmor och andra ojämheter, uppljusande concealers mot mörka ringar under ögonen, samt färgade concealers som neutraliserar en ojämn hudton. Skillnaden mellan en foundation och en concealer är att en foundation används på större ytor för att jämna ut hudtonen och skapa en felfri grund för resten av din makeup, medan en concealer är mer intensivt täckande och används för att punktbehandla missfärgningar och andra småfel på mindre områden som inte redan täcks av din foundation. Det är särskilt vanligt att applicera concealer under ögonen.

Hur väljer jag en bra concealer?
Typiskt för concealers är att de ger en hög täckning för att korrigera särskilt framträdande småfel samt att de finns i olika färger avsedda att neutralisera oönskade hudtoner. Utgå från det skönhetsfel du vill åtgärda och välj en concealer som motsvarar det behovet. Letar du efter en concealer mot mörka ringar? Då kan du använda en uppljusande concealer under ögonen. Behöver du en bra concealer för att täcka blemmor och andra ojämnheter? Då kan du välja en hudfärgad concealer i samma nyans som din foundation. Upplever du rodnad eller andra hudtonsrelaterade besvär? Då kan du ha hjälp av en färgkorrigerande concealer som neutraliserar den oönskade färgtonen.

Uppljusande concealer
High Coverage Luminous Concealer är en flytande concealer mot mörka ringar under ögonen med en praktisk stiftapplikator och en hög täckningsgrad, vilket ger en felfri finish utan transparens. Applicera denna concealer under ögonen för att ljusa upp hyn, dölja trötthetstecken och pigga upp din blick när du sovit för lite eller haft en stressig vecka. För bästa resultat kan du applicera din concealer mot mörka ringar i form av en upp- och nedvänd triangel under ögonen. Vår uppljusande concealern är berikad med lugnande blåklintsvatten och kan användas på den allra känsligaste hy. Den finns i flera rosa, beige och bruna nyanser och passar lika bra för män som för kvinnor.

Utjämnande concealer
Flawless Skin Concealer är en bra concealer i form av ett stift som snabbt korrigerar småfel och jämnar ut hyn. Den har en mjuk, behaglig och lättapplicerad formulering. Det praktiska stiftformatet gör det lätt att bättra på concealern under dagen. Även denna concealer finns i flera olika nyanser av rosa, beige och brunt så att du kan hitta en nyans som smälter ihop perfekt med din hudton för ett felfritt resultat.

Färgad concealer
Yves Rocher har fyra olika färgade concealers som täcker skönhetsfel samtidigt som de effektivt korrigerar ojämnheter i din hudton. Dessa concealers i stiftform är berikade med mild bomullsolja och passar även känslig hy. En grön nyans ger en bra concealer för att neutralisera röda toner som finnar, rodnad, små blodkärl med mera. Gul concealer neutraliserar blå toner som små blodkärl, ringar under ögonen och väldigt ljus hy. Orange concealer neutraliserar bruna toner som pigmentfläckar, och är dessutom en mycket bra concealer till mörkare hy för att exempelvis dölja mörka ringar under ögonen. Lila concealer neutraliserar gula toner och förbättrar glåmig hy och gulnade områden. Till skillnad från vanliga concealers ska färgade concealers appliceras före din foundation för ett jämnt och naturligt resultat.

Hur appliceras concealer?
Concealern är sista steget till att skapa en perfekt makeupbas. Första steget är att rengöra och återfukta huden ordentligt med en lämplig ansiktsrengöring och dagkräm innan du förbereder huden med en primer som får efterföljande smink att hålla bättre. Sedan applicerar du din foundation, som har som uppgift att jämna ut hudtonen. Därefter är det dags att dölja skönhetsfel som behöver extra täckning med en bra concealer. Den ska inte användas på hela ansiktet, utan endast på områden som behöver extra täckning. Vissa concealers har en inbyggd applikator, medan andra appliceras med fingertopparna eller med en concealerborste. Se respektive produktsida för information om hur du applicerar din concealer på bästa sätt och vilka tillbehör du kan använda. På vår YouTube-kanal hittar du praktiska instruktionsvideor som hjälper dig att skapa en perfekt makeup, och på vårt Instagram-konto finns ännu mer inspiration.

Hur avlägsnas concealern?
En bra concealer är utvecklad för att fästa ordentligt. Därför är det viktigt att rengöra ansiktet ordentligt vid dagens slut så att det inte blir makeuprester kvar på huden. Om du använder concealer under ögonen bör du investera i en bra ögonmakeupremover. Vår Pur Bleuet-serie är framtagen speciellt för det känsliga ögonområdet och innehåller bland annat en ögonmakeupremover för vattenfast smink berikad med lugnande blåklint som skonsamt avlägsnar din concealer. För resten av ansiktet kan du använda lämplig sminkborttagning som micellärvatten och ansiktsrengöring. Välj gärna produkter från samma serie som dina övriga ansiktsprodukter från Yves Rocher för att få ut det mesta av din hudvårdsrutin.

Bra concealer med naturliga ingredienser
Ända sedan Yves Rocher grundades har vi bedrivit vår verksamhet med största respekt för natur, djur och växter. Våra sminkprodukter innehåller gott om ingredienser av naturligt ursprung som exklusiva, vegetabiliska oljor och andra noggrant utvalda botaniska ingredienser som är effektiva men skonsamma för hyn. Våra concealers är berikade med ingredienser som uppbyggande nyponolja, lugnande blåklint och vårdande bomullsolja. Många av ingredienserna i vår makeup kommer från växter som odlas med kärlek på våra egna fält i La Gacilly i Frankrike. Dessutom har vi flera veganska sminkprodukter. På respektive produktsida anges om produkten är vegansk. Läs gärna mer om våra ingredienser och vårt engagemang för din och för naturens skönhet innan du köper din concealer.

Jämna ut din hudton och täck skönhetsfel för att skapa en felfri makeup. Vi har ett komplett sortiment av uppljusande concealers mot mörka ringar under ögonen, utjämnande concealers som täcker blemmor och andra småfel samt färgade concealers som neutraliserar en ojämn hudton. Köp din concealer hos Yves Rocher idag och upptäck din bästa hy någonsin!

Mer info

  • 100% vegetabiliska
    ingredienser

  • 60 hektar
    ekologiska odlingar

  • Eko-designade produkter

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.