ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0

Välj bland noggrant framtagna hårschampon med botaniska ingredienser som rengör, reparerar, mjukgör, ger glans och bevarar din hårfärg.

Sortera efter
Sortera efter
Sortera efter relevans
Sortera efter bäst betyg
Sortera efter namn (A-Ö)
Sortera efter namn (Ö-A)
Sortera efter pris stigande
Sortera efter pris fallande
Sortera efter högst rabatt
Sortera efter lägst rabatt

Starkt och friskt hår med botanisk treatment. Upp till 20%

Schampo & balsam 2 för 169:- (218:-)

Naturliga hårschampon för varje hårtyp

Naturliga hårschampon för varje hårtyp

Ditt hår är unikt, precis som du, och för att ta fram hårets naturliga skönhet och styrka behöver du använda ett schampo anpassat efter just din hårtyp och livsstil. På denna sida kan du filtrera efter produkttyp, hårtyp och behov för att hitta rätt schampo för dig. Alla våra schampo är utan sulfater* och helt veganska.

Olika hårtyper och behov
Olika hårtyper behöver olika produkter anpassade efter hårets specifika behov. Du kan uppleva att håret känns torrt och sprött eller tungt och oljigt, vilket till viss del kan bero på hur du stylar ditt hår och vilka produkter du använder. Om du brukar färga eller bleka håret behöver det särskild omsorg för att förbli friskt och glansigt. Värmestyling med hårfön, plattång eller locktång sliter på håret och gör att du kan behöva använda ett reparerande schampo och andra reparerande produkter som du hittar i vårt sortiment. Dessutom finns effektiva schampon för specifika besvär som torr hårbotten, mjäll och håravfall. Läs vidare för att hitta rätt schampo för dina behov.

Naturligt schampo
Våra hårschampon hämtar sin inspiration och kraft i naturen. Schampot har en vegetabilisk tvättbas, och liksom våra övriga hårvårdsprodukter innehåller de en stor andel botaniska ingredienser av naturligt ursprung. Serierna är berikade med aktiva ingredienser från bland annat jojoba, vit lupin, pepparmynta och hallonvinäger, som omsorgsfullt valts ut för att passa olika hårtyper och behov. Hela sortimentet är veganskt, sulfatfritt* och alla förpackningar är återvinningsbara.

Våra schampon
I vårt hårvårdssortiment hittar du ett stort utbud av hårschampon med noggrant utvalda botaniska ingredienser som verkar effektivt på olika hårtyper och uppfyller olika behov. Volume - Plumping Shampoo är vårt volymgivande schampo med dubbelverkande effekt. Berikat med quinoa gör det håret synbart fylligare. Pure Detox - schampot med Rödalg - detoxifierar hårbotten, minskar överskottet av talg och rengör håret ända från rötterna. Förutom hårschampon innehåller vårt hårvårdssortiment även balsam samt olika treatments och stylingprodukter.

Schampon som framhäver din hårfärg

Vårt glansgivande Color - Protective Shampoo skyddar din hårfärg och återger håret sin glans. Schampot innehåller hallonvinäger för dess förmåga att effektivt avlägsna kalk som lägger sig på håret och gör att det ser matt ut.

 

Vi har även speciella schampon för olika hårfärger. Color - Violet Illuminating Shampoo

är speciellt framtaget för blont till vitt hår. Det är berikat med hallonvinäger som hjälper till att dämpa oönskade nyanser och ger håret glans och lyster.

 

Hårschampon för specifika behov
Om ditt hår är mycket torrt eller skadat, till exempel till följd av upprepad värmestyling, rekommenderar vi schampot och andra produkter från Repair-serien. Repair är berikad med ekologisk jojobaolja som reparerar skador, återuppbygger hårfibrernas struktur och gör håret mer slitstarkt. Komplettera med vårt reparerande hårserum med jojobaolja som ger ett värmeskydd upp till 230 °C.** 

Anti-Hair Loss - Fortifying Shampoo är vårt schampo för livlöst hår som skyddar mot håravfall. Schampot är berikat med vit lupin och ekologisk agave som aktiverar hårbotten, gör att rötterna får näring - vilket skapar förutsättningar för ett starkare och friskare hår. 

 

Anti-Dandruff - Treatment Shampoo är ett mjällschampo berikat med ekologisk pepparmynta från La Gacilly. Håret och hårbotten rengörs skonsamt och mjäll avlägsnas samtidigt som det förebygger uppkomsten av ny mjällbildning. 

 

Du som har en känslig hårbotten kan med fördel välja ett schampo utan sulfater. Alla våra schampon är framtagna utan sulfater* men just Gentle-seriens milda schampo, med ekologiskt kastanjextrakt, är speciellt skonsamt och passar för dig som vill fokusera extra på din känslig hårbotten. 

 

2-i-1 schampo och duschgel
Ibland vill man ha en praktisk och platsbesparande produkt som är lätt att ta med till träningen eller på semestern. Då kan vi rekommendera Monoï duschschampo med en ljuvlig doft av tahitigardenia som rengör både kropp och hår. 

Glöm inte hårbotten
Kom ihåg att ett friskt, starkt och vackert hår börjar med en hälsosam hårbotten. Välj ett schampo med naturliga ingredienser som inte bara rengör och återfuktar håret, utan dessutom balanserar hårbotten för att motverka torr och irriterad hud. Alla Yves Rochers schampon innehåller minst 94 % aktiva ingredienser av naturligt ursprung, alla noga utvalda för sina specifika egenskaper. Beroende på hur oljig din hårbotten är, och i vilken miljö du lever, kan du även komplettera med produkter speciellt framtagna för hårbotten. Exempelvis vår detoxifierande hårbottenpeeling som skonsamt exfolierar hårbotten och avlägsnar orenheter och minskar talgöverskott.

Ge ditt hår precis vad det behöver för att må bra och framhäv din naturliga skönhet. Välj bland veganska och sulfatfria* produkter för varje hårtyp, hårfärg och behov och köp ditt nya schampo hos Yves Rocher redan idag.

*Utan ytaktiva sulfater

**** Instrumentellt test

Mer info

  • 100% vegetabiliska
    ingredienser

  • 60 hektar
    ekologiska odlingar

  • Eko-designade produkter

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.