ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Tillbaka

Vackert och hållbart ända ut i fingerspetsarna!

Utforska vår nya fantastiska serie Go Green - Le Vernis, 32 veganska nagellack som innehåller naturligt lösningsmedel.

*En produkt framtagen utan djurderivat
sowimage

Ett ännu grönare lack

Det stämmer, Yves Rochers nagellack går nu över till en grön formulering. Nagellacken innehåller naturligt lösningsmedel från beta, sockerrör eller trä och ger maximal färg och glans, precis som våra tidigare lack.

Vi är så stolta och glada över att vi kan erbjuda dig de finaste färgerna med bra hållbarhet till dina naglar , som dessutom värnar om naturen.

Totalt finns det 32 härliga lack i kollektionen och vi har utgått från de mest populära nyanserna från tidigare kollektioner för att leverera dina absoluta favoriter till dig. Vi har allt från nudefärgade lack till rosa, röda , blåa och andra trendiga färger för att hjälpa dig att få den perfekta manikyren.

För att få manikyren på topp, följ dessa steg :

  • Det viktigaste steget är att skydda dina naglar med SOS Resistant Base Coat. Förutom att du förlänger hållbarheten för lacket du sedan penslar på, förstärker de även dina naglar för att de inte ska gå sönder.
  • Nästa steg blir att pensla på ett tunt lager med nagellacket du har valt. Det är bättre att du applicerar flera lager än att ta för mycket produkt från början. Det är lätt att det blir en ojämn yta om du har för mycket produkt.
  • För en mer intensiv look, applicera ännu ett lager tills du har fått den effekt du tycker om.
  • Sista steget är lika viktigt som det första : Gel Effect Top Coat. Denna produkt skyddar lacket och ser till så att det håller sig på plats längre, samtidigt som det ger maximal glans.
sowimage

Intresserad av att testa de nya lacken?

Dela

Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.