ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0

Black Week är slut för denna gång men kommer tillbaka november 2024. Här hittar du andra aktuella erbjudanden.

Här hittar du sedan alla våra bästa Black Week erbjudanden inom botanisk skönhet. Fynda dina favoriter inom parfym, hudvård, hårvård och smink till Black Friday-priser.

Sortera efter
Sortera efter
Sortera efter relevans
Sortera efter bäst betyg
Sortera efter namn (A-Ö)
Sortera efter namn (Ö-A)
Sortera efter pris stigande
Sortera efter pris fallande
Sortera efter högst rabatt
Sortera efter lägst rabatt
Sortera efter relevans

Yves Rocher bästa black week erbjudanden

Black week är utan tvekan en av världens största shoppinghändelser - om inte den största. Fenomenet, som har sitt ursprung i USA, har under de senaste åren vuxit sig allt större i Sverige med mängder av affärer och online-butiker som erbjuder extra förmånliga priser och erbjudanden.

När är Black Friday 2023?

Varje år infaller denna stora shoppingdag under den fjärde fredagen i november. I år infaller det således fredagen den 24 november. Hos oss på Yves Rocher hittar du våra bästa Black Week erbjudande i vår webbshop där du kan fynda hudvård, hårvård, parfym och smink.

Vad är Black Friday?

Detta är en av världens största shoppingdagar. Man brukar säga att detta utmärker startskottet för den stora julhandeln. Fenomenet startade i USA och är samlingsnamnet på en stor rea med mängder av erbjudanden, fynd och nedsatta priser. 

Under denna dag kan du exempelvis hitta erbjudanden och utförsäljning av parfym, hudvård, möbler, vitvaror, kläder och till och med matvaror - ja allt du kan tänka dig. För dig som tycker om att vara ute i god tid är detta ett perfekt tillfälle att börja fynda julklappar. Många butiker i USA har öppet från tidig morgon till sen kväll och människor köar i timmar för att lägga vantarna på butikernas bästa Black Friday erbjudande.

Black Week - Fredag hela veckan
I takt med att Black Friday vuxit allt större har också konceptet utvecklats. Numera pratas det ofta om Black Week Sal, som inleds måndagen i samma vecka.

Black Week 2023 drar igång måndagen den 20 november. Priserna börjar då sänkas och i många butiker och webbshoppar kan du under en hel vecka ta del av deras bästa Black Week erbjudanden och andra prissänkningar. Detta kan ses som en uppvärmning innan den stora Black Friday-rean. Vi på Yves Rocher firar Black Week med bra erbjudanden på bland annat parfym, hår- och kroppsvård men vi har även fina erbjudanden på hudvård och smink.

Black Friday i Sverige
Under årens lopp har fenomenet även spritt sig utanför de amerikanska gränserna. I Sverige började man så smått att plocka upp konceptet redan år 2010 och bara fyra år senare, 2014, slog det igenom ordentligt i Sverige. Sedan dess har konceptet växt sig större för varje år i Sverige och många passar på att fynda julklappar under Black Week, Black Friday, Black Weekend och Cyber Monday.

Yves Rochers bästa black week erbjudanden inom skönhet

Hos oss på Yves Rocher hittar du ett stort utbud av botanisk skönhet och bland våra bästa Black Week-erbjudanden hittar du bra priser på parfym, hudvård, hårvård och smink.

Bästa Black Week erbjudanden inom hudvård

Under veckan hittar du mängder av fantastiska Black Week erbjudanden inom hudvård hos oss på Yves Rocher. Våra hudvårdsserier är berikade med aktiva ingredienser av naturligt ursprung för att ge din hud de bästa förutsättningarna. Vi har hudvård för alla hudtyper och behov, oavsett om du har fet hy, problemhy, normal hy, torr hy, känslig hy, pigmentförändringar eller så kallad blandhy.

Fynda bland annat produkter från våra populära hudvårdsserier Hydra Végétal, vår återfuktande serie, Filler Végétal, serien som gör huden fastare och motverkar rynkor och Elixir botanique - vår detoxifierande serie som stärker och ger huden lyster. Bland våra bästa Black Week erbjudanden hittar du dessutom produkter från vår ikoniska och klassiska hudvårdsserie Riche som slätar ut och ger mogen hud spänst.

Så oavsett om du är i behov av fuktgivande, utslätande, anti age, något mot rynkor eller skyddande hudvård så hittar du fina erbjudande på mängder av hudvårdsprodukter. 

Tips när du handlar hudvård under Black Week

När det kommer till hudvård så är det viktigt att du hittar rätt matchning för just dig. Dels handlar det om vad du har för hudtyp eller hudtillstånd, och dels om vad för resultat du vill uppnå. Sedan handlar det om att hitta produkten som matchar dessa. Därför är det viktigt att låta detta vara din ledstjärna när du handlar din hudvård snarare än att hitta de billigaste, eller mest nedsatta, produkterna.

Vi försöker alltid ha förmånliga priser på vår hudvård så att du alltid ska kunna välja den produkt som är rätt för just dig. Sedan hoppas vi självklart att du hittar just din favorit till ett extra förmånligt pris under rean.

Tycker du att det är svårt att veta vad det är du behöver så har vi skapat en hudvårdsguide. Genom att svara på några enkla frågor om din hud och dina önskemål får du en hudvårdsrutin, med rekommenderade produkter, som matchar dina svar. Och det bästa av allt - det tar bara två minuter! 

Bästa Black Week erbjudanden inom Parfym

Under Black Friday kommer vi bland annat att ha utförsäljning av parfym. Detta är ett perfekt tillfälle att fynda dina favoritdofter till förmånliga priser. Du hittar bland annat våra populära serier Pleines Nature, So Elixir och Comme une Évidence bland våra bästa Black Week erbjudanden inom parfym.

I vårt breda doftsortiment finns ett stort utbud av Eau de Parfum, Eau de Toilette, Eau de Fraiches och härliga kropps- och hårminster. Alla våra parfymer är berikade med ingredienser av naturligt ursprung och alkohol av vegetabiliskt ursprung. Oavsett vilken doftfamilj du föredrar så har vi något för just dig. Vi jobbar tillsammans med några av Frankrikes främsta parfymörer i skapandet av våra dofter och vi är stolta över att kunna erbjuda allt från blommiga, orientaliska och kryddiga dofter till fruktiga, söta och friska parfymer. 

Tips när du ska handla parfym under Black Week

Att handla parfym online är både bekvämt och tidseffektivt. Under Back Week kan du dessutom komma undan med en riktigt bra deal. Men med det sagt så är det inte alltid lätt att handla parfym på nätet - du kan ju inte dofta på den. Här är några tips och saker som kan vara bra att ha koll på och som kan hjälpa dig att hitta den perfekta doften för dig när du handlar parfym på nätet.

Vilken doftfamilj föredrar du? 

Att ha koll på vilken doftfamilj du tycker om är ett bra första steg. Detta indikerar på vad det är för typ av doft du gillar och pekar dig i den riktning du ska leta. Doftfamiljer hänvisar till doftens helhet och är det som beskriver parfymens karaktär. Exempel på doftfamiljer kan vara friska dofter, blommiga dofter, orientaliska dofter och söta dofter.

Eau de Parfume eller Eau de Toilette?

Kanske har du stött på dessa två parfymbegrepp tidigare men inte riktigt reflekterat över vad de innebär. Det som skiljer dessa åt är främst koncentrationen av doftolja och kompositionen av själva doften. Men för att hålla det enkelt här och nu, så är en Ead de parfum ofta kraftigare i sin doft och har en något längre hållbarhet än en Eau de Toilette.

Därför passar denna ofta bättre till exempelvis fest eller tillfällen där du vill sticka ut med din doft. En Eau de Toilette passar ofta bättre till vardags eftersom den har en något mildare karaktär. Så, när du vet vad det är du ska ha din parfym till så vet du också om det är en Eau de parfum eller en Eau de Toilette du är ute efter. 

Läs beskrivningen av doften. Vi på Yves Rocher har gjort vårt bästa för att beskriva våra dofter så tydligt som möjligt för att du ska kunna avgöra om den innehåller den typ av doftnoter och kompositioner av dofter som du brukar tycker om. Läs beskrivningarna av dofterna och jämför med andra parfymer du brukar tycka om.

 

Läs recensioner. Detta är ett bra tips att ta med oavsett vad det är du handlar på nätet. Att läsa recensioner av en produkt dig en indikation på om beskrivningen av produkten i webbshoppen stämmer. Det ger dig också en inblick i hur andra har upplevt doften. 

 

Bästa black week erbjudanden inom hårvård

I vårt stora botaniska sortiment av hårvårdsprodukter har vi något för alla behov och hårtyper. På Yves Rocher hämtar vi inspiration och kraft från naturen och våra hårvårdsprodukter är berikade med ingredienser av naturligt ursprung, noga utvalda för att passa olika hårtyper och behov.

För oss är det viktigt att kunna erbjuda rätt typ av produkt för just ditt hår. Därför har vi skapat sju expertserier för olika hårtyper och behov. Serierna är berikade med aktiva ingredienser från bland annat jojoba, vit lupin, pepparmynta och hallonvinäger. 

Tips när du ska handla hårvård under black week

För att få ut maximal effekt av din hårvård är det viktigt att du använder rätt produkter i förhållande till ditt hår och ditt behov. Men ibland kan det vara svårt att veta vad ditt hår behöver. Därför har vi skapat enhudvårdsguide.

Hårvårdsguiden är enkel att göra och det tar bara två minuter. Genom att svara på några frågor om ditt hår kommer du sedan att få förslag på produkter som matchar just ditt hår och dess behov. Ett tips är därför att göra hårvårdsguiden innan rean börjar för att veta vad det är du ska leta efter när det är dags.

Få 24 timmars försprång på Black Friday-erbjudanden hos Yves Rocher

Om du inte redan prenumererar på vårt nyhetsbrev så är det absolut läge att börja göra det nu! Som nyhetsbrevsprenumerant får du nämligen 24 timmars exklusiv förtur på hela Yves Rochers Black Friday-rea och alla våra erbjudanden.

Handla ansvarsfullt under rean

Vi vill passa på att skicka med en påminnelse om att handla ansvarsfullt. Det kan vara lätt att dras med i shoppinghetsen och tappa bort sig i djungeln av röda priser, blinkande rea-knappar och lockande erbjudanden under Black Friday.

Handla det du behöver och verkligen vill ha! Handla inte bara för att priserna är nedsatta. Självklart är det okej att unna sig något extra, men var säker på att du handlar för att det är något du verkligen vill ha eller behöver, inte bara för att det är billigt - det kan faktiskt bli dyrare i längden! 

FAQ

Q: Vad är Cyber Monday?

A: Cyber Monday är en online-shoppingdag som äger rum tre dagar efter Black Friday. Detta är från början e-handlarna svar på Black Friday, även om många e-handlare idag även hoppat på Black Friday rean.

Q: Varför heter det Black Friday?

A: Var namnet kommer från råder det delade meningar om. Å ena sidan menar en del att det kommer från Philadelphia och myntades i början av 60-talet. Redan då var dagen efter Thanksgiving är en stor shoppingdag i USA och många människor var ute och trängdes på gator och i butiker i Philadelphia. Stämningen blev kaotisk och många skadades i tumultet. Det sägs att polisen därefter myntade begreppet för att skrämma folk att ge sig ut på gatorna och trängas i butiker denna dag. 

Å andra sidan finns det de som menar att namnet har sitt ursprung i bokföringen. Under 1900-talet, när bokföring fortfarande gjordes för hand, sägs det att man markerade förluster med rött bläck och vinster med svart bläck. Dagen efter Thanksgiving markerade traditionellt dagen då butikerna "gick i svart" - alltså dagen då förlustsiffrorna vändes till vinst tack vare den enorma reaförsäljningen.

Mer info

  • 100% vegetabiliska
    ingredienser

  • 60 hektar
    ekologiska odlingar

  • Eko-designade produkter

Övriga kategorier