ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning

Berikad med ekologiskt linfrö, vårdar och omdefinierar vårt Sulfatfria Definierande Schampo lockarna utan att tynga ner dem, vilket resulterar i omdefinierade och studsiga lockar. Håret får en känsla av lätthet, mjukhet och glans.

  • Hårtyp: Lockigt hår
  • Textur: Gel
  • Fördelar: Ger definierade lockar och kontrollerar frissighet

Vårt schampo är speciellt formulerat utan sulfater*, vilket skonsamt rengör och omdefinierar lockarna.

Resultat:

  • 96% av användarna upplever att håret känns rent och fräscht**
  • 90% av användarna upplever att håret inte känns tungt**
  • 84% av användarna upplever att lockarna är omdefinierade**
  • 71% av användarna upplever att frissigheten är kontrollerad**

*Utan sulfater

**Resultat från en undersökning med 116 deltagare

Återvinning: Lägg flaskan i återvinningsbehållaren med korken på.

Observera: Korkarna separeras vid återvinning och krossas sedan. Från och med 2020 tillverkas våra flaskor av 100% återvunnen och återvinningsbar plast***. Genom att sortera dina sopor hjälper du till att ge dem ett nytt liv.

***Undantag: korkar, pumpar och lösningsmedel

Artikelnummer: 91855

Växtinformation

Ekologiskt Lin

Ge struktur till hårfibrerna

Från stora spiralformade lockar till små runda lockar är den hårtypen en källa till oändlig mångfald. Det lockiga mönstret uppstår på grund av den böjda formen på hårsäckarna. Ju mer böjda de är, desto starkare blir lockarna.

 

De yttre skikten av hårstrået reser sig för varje lock för att tillåta rörelse, men detta resulterar i att håret blir extra skört och benäget att brytas. Dessutom leder den särskilda formen till en minimal produktion av naturliga oljor, vilket resulterar i torrt hår. Slutligen är lockigt hår särskilt mottagligt för frizz när luftfuktigheten ökar, vilket leder till att lockarna förlorar sin definition.

 

Med dess unika kunskap inom växtriket har våra forskare inom växtbaserad kosmetik valt ekologiskt lin för dess formande egenskaper. Linfröet, som har odlats i över 8000 år i Mellanöstern och nu odlas i många delar av världen, inklusive Frankrike, är rikt på proteiner och omega-3 från sina frön, som också används inom livsmedelsindustrin. Våra forskare har identifierat linfröets rikedom för att koncentrera dess fördelar och möta de specifika behoven hos lockigt hår.

 

Lin verkar på håret genom att ge struktur* till fibrerna. Med definierade och omformade lockar får håret en naturlig förbättring.

*Instrumentella tester utförda på hårstrån.

Ekologiskt Lin
Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUSODIUM METHYL COCOYL TAURATECOCAMIDOPROPYL BETAINESODIUM COCOYL ISETHIONATELAURYL GLUCOSIDEGLYCOL DISTEARATESODIUM CHLORIDEFRUCTOOLIGOSACCHARIDESINULINHYDROLYZED LINSEED EXTRACTSODIUM BENZOATEPARFUM/FRAGRANCECITRIC ACIDGUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDECOCO-GLUCOSIDEGLYCERYL OLEATESORBIC ACIDLIMONENEHYDROGENATED VEGETABLE GLYCERIDES CITRATETOCOPHEROL10832v0

page.product.ingredients.top.message

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Syntetiska ingredienser

Användning
Frågor & svar
Recensioner

Slutför din skönhetsritual

Upptäck produktserien
media

Soins Botaniques Capillaires

Upptäck vårt botaniska och sulfatfria* hårvårdssortiment med aktiva ingredienser, noga utvalda för att passa olika hårtyper och behov. Hitta din perfekta match och släpp loss naturens kraft i ditt hår.

*Utan ytaktiva sulfater

se produkterna

Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.