ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning
Repair - Light Botanical Balm
Detta lätta botaniska balsam, utan silikoner, är berikat med avokadoolja. Det reparerar och ger näring åt hårfibrerna utan att tynga ner håret. Balsamet kan användas på många sätt eftersom det smälter i håret och inte behöver sköljas ur. Torrt och skadat fint hår får intensiv näring, blir mjukare, återfår sin vitalitet och repareras ända ut i topparna.
Applicering: Applicera en klick i längder och toppar. Ska inte sköljas ur.
Resultat: Håret blir 30 gånger mer motståndskraftigt*.
Mångsidig användning: I fuktigt hår: Gör håret lättkammat. I torrt hår: Gör håret mjukt, luftigt och glänsande. Som inpackning under natten: Reparerar intensivt håret under åtta timmar*. * Instrumentella tester

Format : Tub

Artikelnummer: 78112

Växtinformation

Avokadoolja

Reparerar, stärker och ger näring

Tack vare sina enastående kunskaper om växter har våra forskare inom Skönhet från växtriket valt ut närande avokadoolja. 

Varför just avokadoolja? Avokado innehåller en hög koncentration av näringsämnen och består främst av essentiella fettsyror, vitaminer och spårämnen. De essentiella fettsyrorna gör att avokadooljan innehåller näringsämnen som är nödvändiga för balansen i håret. Avokadooljan har en naturligt hög koncentration av vitamin E som ger oljan dess viktiga antioxidantiska egenskaper och gör att fettsyrorna bevaras i hårfibern.

Avokadoolja
Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUPROPYLENE GLYCOL.DICAPRYLYL CARBONATEC13-15 ALKANECETEARYL ALCOHOLCOCOS NUCIFERA (COCONUT) OILPERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OILCETEARYL GLUCOSIDEGLUCOMANNANPANTHENOLSODIUM BENZOATEPARFUM/FRAGRANCEFRUCTOOLIGOSACCHARIDESINULINXANTHAN GUMCITRIC ACIDBENZYL ALCOHOLLIMONENETOCOPHEROL10535v1

page.product.ingredients.top.message

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Syntetiska ingredienser

Användning
Frågor & svar

Varför kallas det för Botaniskt balsam?

Dessa balsam kallas "botaniska" eftersom de uppfyller kategorin och varumärkets löften när det kommer till produktens formula. Formuleringarna för dessa balsam innehåller mellan 97% och 98% ingredienser av naturligt ursprung, inklusive ekologisk jojobaolja från ansvarsfull odling eller ekologisk kokosolja från ansvarsfulla och fair-trade leverantörer. Våra formler är också fria från silikon för att bibehålla en naturlig känsla i håret.

Behöver jag skölja håret efter användning av Leave-in-balsamet?

Nej. Våra två leave-in-balsam är speciellt framtagna för olika hårtyper. Den lätta texturen är gjorda för att smälta in i håret och lätt absorberas av hårfibrerna. De fläckar inte din kudde om du använder dem som nattmask.

Vårt Leave- In-balsam Light har en lättare konsistens för att inte tynga ner fint hår, medan vårt andra leave-in-balsam har en rikare konsistens som lämpar sig för torrt och skadat hår.
Håret blir inte fettigt av produkten och du ska inte skölja eller tvätta håret efter applicering.
Har du däremot råkat applicera för mycket produkt eller om ditt hår helt enkelt inte har absorberat hela produkten kan du behöva tvätta håret.

 

Måste produkten sitta i 8 timmar vid användning som nattmask?

 

Leave-in balsamet Botanical Balm är en hårvårdsprodukt som kan användas som en nattmask i håret. Låt produkten sitta i och verka så länge du sover för att kunna reparera och ge näring till håret på djupet.

Vilket balsam ska jag använda för mitt torra och fina hår?

Prova Botanical Balm Light om du ditt hår är fint, torrt och skadat.
Dess lätta formula, utan silikoner, är berikat med avokadoolja som hjälper till att reparera och ge näring åt hårfibrerna, utan att tynga ner håret.
Applicera alltid produkten sparsamt på längderna och topparna.
Har du fint hår som snabbt blir fett kan du använda Botanical Balm Light direkt på dina fuktiga längder.

Recensioner

Slutför din skönhetsritual

Upptäck produktserien
media

Soins Botaniques Capillaires

Upptäck vårt botaniska och sulfatfria* hårvårdssortiment med aktiva ingredienser, noga utvalda för att passa olika hårtyper och behov. Hitta din perfekta match och släpp loss naturens kraft i ditt hår.

*Utan ytaktiva sulfater

se produkterna

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.