ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning

Anti-Hair Loss - Scalp Booster Serum

Detta stärkande serum för hårbotten är berikat med ginseng och ger ny kraft åt livlöst hår. Ekologisk agave stimulerar håret så att det blir starkare och inte går av lika lätt. Håret blir vackrare och återfår sin styrka och fyllighet.

Applicering: Applicera i ren hårbotten i sektioner med hjälp av applikatorn 2–3 gånger i veckan. Massera in med cirkelrörelser tills allt serum har absorberats. Ska inte sköljas ur.

Resultat: Håret ser omedelbart tjockare ut.

Format : Tub

Artikelnummer: 99156

Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUC13-15 ALKANEHYDROXYPROPYL STARCH PHOSPHATEBETAINEPANAX GINSENG ROOT EXTRACTHYDROXYACETOPHENONEC14-22 ALCOHOLSFRUCTOOLIGOSACCHARIDESINULINPARFUM/FRAGRANCEXANTHAN GUMC12-20 ALKYL GLUCOSIDEPANTHENOLLIMONENEMALTODEXTRINLINALOOLCITRIC ACIDGERANIOLPANTOLACTONE10846v0

page.product.ingredients.top.message

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Syntetiska ingredienser

Användning
Frågor & svar

Ska håret sköljas efter applicering av serumet mot håravfall?

 

Nej! Den osynliga och icke-klibbiga konsistensen är formulerad för att inte sköljas av efter applicering. För att maximera fördelarna och för att serumet ska absorberas lättare kan du kombinera appliceringen med en mild, cirkulär massage i hårbotten.

Vad innebär trött och livlöst hår?

 

Mikrocirkulationen förser hårstrået med den näring och syre som behövs för att det ska utvecklas och bevaras. Förändringar i mikrocirkulationen tar energi från hårstrået och gör att håret känns trött, livlöst och att det på sikt faller av.

Vilken hårvårdsrutin ska jag använda för problem med håravfall?

För permanent håravfall rekommenderar vi att du använder vår intensiva 16-dagarsbehandling med vårt stärkande schampo och balsam mot håravfall. Serien är rik på ekologisk agave och vit lupin som stärker håret samtidigt som det stimulerar hårväxten och förtätar håret.
 
För tillfälligt håravfall rekommenderar vi att du använder Yves Rochers stärkande hårserum. Detta är rikt på ekologisk agave och ginseng för att stärka och hjälpa håret att återfår sin styrka och fyllighet. Tvätta också håret med vårt stärkande schampo mot håravfall och avsluta med vårt stärkande balsam mot håravfall.

Varför tappar jag hår?

Håravfall kan ske av olika orsaker. Det kan ske fläckvist eller gradvis och är ofta kopplat till överdriven utsöndring av talg. Andra bakomliggande faktorer kan vara stress, trötthet, hormonella, ärftlighet eller årstidsmässiga förändringar. Det finns två typer av håravfall. Det ena är tillfälligt håravfall, som medför att hårfibrerna blir tunnare. Det andra är permanent håravfall, som kännetecknas av en gradvis tilltagande förtunning av hårfibrerna tills hårstråna faller av helt och hållet.

 

Recensioner

Slutför din skönhetsritual

Upptäck produktserien
media

Soins Botaniques Capillaires

Upptäck vårt botaniska och sulfatfria* hårvårdssortiment med aktiva ingredienser, noga utvalda för att passa olika hårtyper och behov. Hitta din perfekta match och släpp loss naturens kraft i ditt hår.

*Utan ytaktiva sulfater

se produkterna

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.