This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Du får VALFRI PRODUKT utan extra kostnad. Ange TREAT21 t.o.m. 28/10. 
Yves Rocher
0

Anti-Age Global

12 produkt(er) funnen/funna

Hudvårdsserien Anti-Age Global innehåller produkter som motverkar ett flertal ålderstecken. Med hjälp utav naturliga ingredienser får du slätare hy.

Sortera efter
Sortera efter
Sortera efter relevans
Sortera efter bäst betyg
Sortera efter namn (A-Ö)
Sortera efter namn (Ö-A)
Sortera efter pris stigande
Sortera efter pris fallande
Sortera efter högst rabatt
Sortera efter lägst rabatt

Anti-Age Global mot ålderstecken

Anti-Age Global är hudvårdsserien med syfte att motverka alla ålderstecken. Serien består av många olika produkter som alla verkar för att effektivt reducera ålderstecken. Välj bland dagkräm, nattkräm, gelkräm, ögonkräm, serum och färdigpackade set. Våra forskare från Växtriket har använt sig av gemmoterapi som är vetenskapen om knoppar. Knopparna är välkända för att ha överlägsna egenskaper jämfört med ”vuxna” plantor. Inuti knoppen finns ett koncentrat av all växtkraft i plantan
(rot, stjälk, blomma, frukt och blad). Cellerna innehåller därmed ett högre koncentrat av vitaminer, mineraler och spårämnen. Är du osäker på om detta är serien för dig och din hud så rekommenderar vi dig att du tar vårt snabba test vid namn hudvårdsguiden. Serien verkar för att huden ska bli omedelbart slätare och få vacker lyster. Rynkor och fina linjer ska reduceras alltmer för varje dag med hjälp av Anti-Age Global, detta så att din hud blir fast och fin.

Visa mer

  • 100% vegetabiliska
    ingredienser

  • 60 hektar
    ekologiska odlingar

  • Eko-designade produkter

Övriga kategorier