ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning
Color - Shine Vinegar Rinsing Lotion
Denna glansgivande hårsköljningsvinäger är berikad med hallonvinäger och avlägsnar partiklar som gör håret matt. Håret blir härligt mjukt och glänsande.
Applicering: Skaka innan användning. Applicera innan håret sköljs en sista gång. Skölj sedan ur. Vid kontakt med ögonen, skölj noga.
Resultat: håret får en mer intensiv lyster än vid sköljning med bara vatten.

Format : Flaska

Artikelnummer: 52166

Frågor & svar

Varför ska jag skölja håret med vinäger?

Tack vare sin effektivitet och mångsidighet har vinäger använts sedan antiken. Hallonvinäger framställs genom en naturlig fermenteringsprocess. Dess sura pH bidrar till att neutralisera den kalk som finns i vattnet och som gör hårfibrerna blir matta när de tvättas. På så sätt ger den glans åt färgat hår.

Rekommendationer: Hur använder jag hårsköljningsvinägern?

Hårsköljningsvinägern används som en sista insats i din hårvårdsrutin i duschen/badet (efter schampo och balsam.) Vinägern neutraliserar kalk som finns i vattnet och som gör att hårfibrerna blir matta när de tvättas. Vinägerns sköljs sedan ur håret och tar då med sig kalkrester och överbliven smuts (eftersom håret har behandlats med vinäger precis innan kommer resterna inte att kunna fastna på håret vid sköljningen).

Hur tar jag hand om mitt färgade hår?

Första steget i en bra hårvårdsrutin för färgat hår är att inte tvätta håret allt för ofta. Detta för att inte torka ut längderna eller ta bort färgpigmenten. När du tvättar håret, använd då vårt sulfatfria schampo för färgat och matt hår. Schampot tvättar håret skonsamt för att ge färgen ökad glans och längre hållbarhet.

Recensioner
Upptäck produktserien
KÄNN NATURENS KRAFT I DITT HÅR

Haircare Botanical Solutions

KÄNN NATURENS KRAFT I DITT HÅR

Upptäck vårt botaniska och sulfatfria* hårvårdssortiment med aktiva ingredienser, noga utvalda för att passa olika hårtyper och behov. Hitta din perfekta match och släpp loss naturens kraft i ditt hår.

*Utan ytaktiva sulfater

se produkterna

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.