ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning

Color - Shine Vinegar Rinsing Lotion


Denna glansgivande hårsköljningsvinäger är berikad med hallonvinäger och avlägsnar partiklar som gör håret matt. Håret blir härligt mjukt och glänsande.

Applicering: Skaka innan användning. Applicera innan håret sköljs en sista gång. Skölj sedan ur. Vid kontakt med ögonen, skölj noga.

Resultat: håret får en mer intensiv lyster än vid sköljning med bara vatten.

Format : Flaska

Artikelnummer: 52166

Växtinformation

Hallonvinäger

För naturlig, intensiv glans

När håret färgas utsätts det också för skador: hårfibrernas fjällskikt öppnar sig för att färgen ska kunna absorberas. Om håret färgas mycket ofta kan därför hårfibrerna försvagas. Dessutom förlorar färgen sin intensitet och glans med tiden på grund av upprepade tvättar och yttre påverkningar (t.ex. oxidation, sol och föroreningar).

Tack vare sina enastående kunskaper om växter har våra forskare inom Skönhet från växtriket valt ut hallonvinäger för dess förmåga att avlägsna kalk. Hallonvinägern är sedan länge känd för sin effektivitet. Den neutraliserar den kalk som finns i vattnet och som gör hårfibrerna matta när de tvättas. På så sätt ger den glans åt färgat hår. I våra formulor kombineras hallonvinägern med ringblomsolja* som tar fram håret naturliga glans genom att släta ut hårfibern** så att den reflekterar ljuset bättre.

Färgens glans skyddas och håret blir följsamt och glänsande***. Färgen skyddas i tre veckor****.

* Finns endast i balsamet och hårinpackningen
** Instrumentella tester på hårtussar
*** Användartest i kombination med schampot Protective Shampoo, balsamet Protective Conditioner och hårinpackningen Radiance Protective Mask i serien Color på 96 frivilliga personer
**** Med schampot Protective Shampoo, instrumentellt test

Hallonvinäger
Användning

Skaka. Applicera innan håret sköljs en sista gång. Skölj sedan ur. Skölj ordentligt vid kontakt med ögonen.

Frågor & svar

Varför ska jag skölja håret med vinäger?

Tack vare sin effektivitet och mångsidighet har vinäger använts sedan antiken. Hallonvinäger framställs genom en naturlig fermenteringsprocess. Dess sura pH bidrar till att neutralisera den kalk som finns i vattnet och som gör hårfibrerna blir matta när de tvättas. På så sätt ger den glans åt färgat hår.

Rekommendationer: Hur använder jag hårsköljningsvinägern?

Hårsköljningsvinägern används som en sista insats i din hårvårdsrutin i duschen/badet (efter schampo och balsam.) Vinägern neutraliserar kalk som finns i vattnet och som gör att hårfibrerna blir matta när de tvättas. Vinägerns sköljs sedan ur håret och tar då med sig kalkrester och överbliven smuts (eftersom håret har behandlats med vinäger precis innan kommer resterna inte att kunna fastna på håret vid sköljningen).

Hur tar jag hand om mitt färgade hår?

Första steget i en bra hårvårdsrutin för färgat hår är att inte tvätta håret allt för ofta. Detta för att inte torka ut längderna eller ta bort färgpigmenten. När du tvättar håret, använd då vårt sulfatfria schampo för färgat och matt hår. Schampot tvättar håret skonsamt för att ge färgen ökad glans och längre hållbarhet.

Recensioner

Slutför din skönhetsritual

Upptäck produktserien
media

Soins Botaniques Capillaires

Upptäck vårt botaniska och sulfatfria* hårvårdssortiment med aktiva ingredienser, noga utvalda för att passa olika hårtyper och behov. Hitta din perfekta match och släpp loss naturens kraft i ditt hår.

*Utan ytaktiva sulfater

se produkterna

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.