ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning
Color - Radiance Protective Mask
Denna hårinpackning är utformad för färgat eller matt hår och ger näring åt håret utan att tynga ner. Inpackningen är berikad med hallonvinäger och reparerar skador som orsakas av färgning. Färgens glans skyddas och håret blir följsamt* och glänsande.
Applicering: Applicera inpackningen i nytvättat och urkramat hår, med fokus på längderna. Låt verka i 3–5 minuter och skölj ur. Undvik kontakt med ögonen.
Resultat: Färgen får ökad glans. 93 % av användarna var nöjda med resultatet**.
* Användartest i kombination med schampot Protective Shampoo, balsamet Protective Conditioner och hårinpackningen Radiance Protective Mask i serien Color på 96 frivilliga personer ** Användartest på 28 frivilliga personer

Format : Tub

Artikelnummer: 36274

Växtinformation

Hallonvinäger

För naturlig, intensiv glans

När håret färgas utsätts det också för skador: hårfibrernas fjällskikt öppnar sig för att färgen ska kunna absorberas. Om håret färgas mycket ofta kan därför hårfibrerna försvagas. Dessutom förlorar färgen sin intensitet och glans med tiden på grund av upprepade tvättar och yttre påverkningar (t.ex. oxidation, sol och föroreningar).

Tack vare sina enastående kunskaper om växter har våra forskare inom Skönhet från växtriket valt ut hallonvinäger för dess förmåga att avlägsna kalk. Hallonvinägern är sedan länge känd för sin effektivitet. Den neutraliserar den kalk som finns i vattnet och som gör hårfibrerna matta när de tvättas. På så sätt ger den glans åt färgat hår. I våra formulor kombineras hallonvinägern med ringblomsolja* som tar fram håret naturliga glans genom att släta ut hårfibern** så att den reflekterar ljuset bättre.

Färgens glans skyddas och håret blir följsamt och glänsande***. Färgen skyddas i tre veckor****.

* Finns endast i balsamet och hårinpackningen
** Instrumentella tester på hårtussar
*** Användartest i kombination med schampot Protective Shampoo, balsamet Protective Conditioner och hårinpackningen Radiance Protective Mask i serien Color på 96 frivilliga personer
**** Med schampot Protective Shampoo, instrumentellt test

Hallonvinäger
Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUCETYL ALCOHOLHELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OILBRASSICAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINEC13-15 ALKANEMACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OILCALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACTRUBUS IDAEUS (RASPBERRY) FRUIT EXTRACTCITRIC ACIDPARFUM/FRAGRANCEPANTHENOLBENZOIC ACIDGLYCERINACETIC ACID10850v0

page.product.ingredients.top.message

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Syntetiska ingredienser

Användning
Frågor & svar

Vad händer med håret vid färgning?

När håret färgas utsätts det också för skador: hårfibrernas fjällskikt öppnar sig för att färgen ska kunna absorberas. Om håret färgas mycket ofta kan därför hårfibrerna försvagas. Dessutom förlorar färgen sin intensitet och glans med tiden på grund av upprepade tvättar och yttre påverkningar (t.ex. oxidation, sol och föroreningar). Detta resulterar i att håret kan kännas torrt och glanslöst.

Vad innebär matt hår?

Matt hår orsakas av försämring eller skador på hårfibrerna. Fjällskiktet lyfts, vilket hindrar håret från att reflektera ljuset på ett bra sätt. Detta kan göra att håret ser matt och glanslöst ut. Därför är det viktigt att stänga fjällskiktet för att återge håret dess glans.

Hur tar jag hand om mitt färgade hår?

Första steget i en bra hårvårdsrutin för färgat hår är att inte tvätta håret allt för ofta. Detta för att inte torka ut längderna eller ta bort färgpigmenten. När du tvättar håret, använd då vårt sulfatfria schampo för färgat och matt hår. Schampot tvättar håret skonsamt för att ge färgen ökad glans och längre hållbarhet.

Innan du balsamerar håret, kan du lägga i vår hårinpackning för färgat och matt hår. Denna hjälper till att reparera håret från skador relaterade till hårfärgning. Avsluta med att balsamera håret med vårt balsam, speciellt framtaget för färgat hår, som ger näring, skyddar och återupplivar hårets glans utan att tynga ner det.

Experttips: Använd vår hårsköljningsvinäger innan den sista sköljningen. Detta gör håret mjukt, glänsande och eliminerar partiklarna som tynger ner och gör håret matt.

Recensioner

Slutför din skönhetsritual

Upptäck produktserien
media

Soins Botaniques Capillaires

Upptäck vårt botaniska och sulfatfria* hårvårdssortiment med aktiva ingredienser, noga utvalda för att passa olika hårtyper och behov. Hitta din perfekta match och släpp loss naturens kraft i ditt hår.

*Utan ytaktiva sulfater

se produkterna

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.