Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

50% RABATT på VALFRI produkt med kod 50JUNE t.o.m. 27/6. Gäller första produkten som läggs I varukorgen. Gäller inte redan prissänkta produkter, lystergivande kur eller set.
Just nu FRI FRAKT! 
Rea upp till 50% på massor av skönhet
Yves Rocher
0

Pur Bleuet

6 produkt(er) funnen/funna

Pur Bleuet - serien med skonsamma och effektiva ögonvårdsprodukter baserade på ekologisk blåklint från våra egna odlingar i La Gacilly i Frankrike.

Sortera efter
Sortera efter
Sortera efter relevans
Sortera efter bäst betyg
Sortera efter namn (A-Ö)
Sortera efter namn (Ö-A)
Sortera efter pris stigande
Sortera efter pris fallande
Sortera efter högst rabatt
Sortera efter lägst rabatt

Pur Bleuet - ögonvårdsprodukter med blåklint

Visa mer

Låt oss få presentera den populära serien Pur Bleuet, vårt produktsortiment med inriktning på ögonsminkborttagning, så kallade eye makeup removers. Den skonsamma sminkborttagningen respekterar det ömtåliga området runt ögat och ger ett effektivt och skonsamt borttagande av makeup. För kontaktlinsbärare är den speciella känsliga ögonsminkborttagaren i sortimentet anpassad för dem. Skydda och skäm bort ögonen med skonsam ögonmakeupremover och använd gärna ihop med våra mjuka bomullsspads som inte luddar. Vi har även en produkt som är inriktad på makeupborttagning för vattenfast smink. Alla produkterna i serien innehåller ekologisk blåklint som vi odlar själva i La Gacilly i Frankrike. Produkterna från Pur Bleuet är ett måste i badrumsskåpet när du ska ta bort sminket runt ögonen!

För fler skonsamma tips att ta bort ögonsmink, testa gärna vår serie Sensitive Camomille!

Upptäck även våra senaste nyheter i serien Pur Bleuet! Den lugnande ansiktsmisten för trötta ögon och den återfuktande ögonkrämen som dämpar påsar under ögonen. Även dessa produkter innehåller ekologisk blåklint För vi anser att endast det bästa, dvs det. naturliga från växtriket, är gott nog för dina ögon!

  • 100% vegetabiliska
    ingredienser

  • 60 hektar
    ekologiska odlingar

  • Eko-designade produkter

Övriga kategorier