ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0

Älskade mammor!

0 produkt(er) funnen/funna
Älskade mammor!

Älskade mammor!

Här har vi samlat presentinspiration till dig som vill skämma bort en mamma som betyder lite extra för just dig på morsdag. Återfuktning, härliga dofter, presentset och allt som ryms inom ramen för självkärlek är alltid uppskattat att få. Varsågod att inspireras.

Sortera efter
Sortera efter
Sortera efter relevans
Sortera efter bäst betyg
Sortera efter namn (A-Ö)
Sortera efter namn (Ö-A)
Sortera efter pris stigande
Sortera efter pris fallande
Sortera efter högst rabatt
Sortera efter lägst rabatt
Sortera efter relevans

Mors dag-presenter

Mors dag är en högtid och en tradition som sträcker sig hundra år tillbaka i tiden där barn uppmärksammat och firat sina mödrar med gåvor. Vi på Yves Rocher vill hylla alla mammor, bonusmammor, mormödrar och andra starka kvinnor som spelar betydande roller i andras liv.

När är morsdag 2024?
Morsdag 2024 infaller söndagen den 26 maj.

Tips morsdagspresent: Botanisk skönhet

Letar du efter den perfekta morsdagspresenten för att hylla en mamma eller en viktig kvinnlig förebild i ditt liv - då har du kommit rätt! På denna sida hittar du presenttips, erbjudanden och rabatter i samband med mors dag. Förutom mängder av botaniska hygien- och skönhetsartiklar med aktiva ingredienser av naturligt ursprung, hittar du också färdiga gåvoset. Välj bland olika färdiga set med härlig parfym, duschgel, handkräm, kroppslotion, mist, handtvål eller något annat fint som du tror att just din, eller någon annan, mamma skulle tycka om. Fundera på om det är något speciellt som hon behöver eller strunta i vad hon behöver och köp istället något som hon gärna skulle vilja ha. Beställ gärna i god tid så att presenten med skönhetsprodukterna som du har valt ut hinner komma fram innan mors dag.

Visste du detta om mors dag?
Mors dag etablerades först i USA. Den startades 1908  av en kvinna vid namn Anna Jarvis för att hedra sin egen mamma och alla andra underbara mödrar. 1915 blev dagen en officiell helgdag i USA. Idag firas morsdag i många olika länder världen över men datumen varierar från land till land. I Sverige införde man mors dag runt år 1919 men det var först många decennier senare som man verkligen började uppmärksamma dagen. Högtiden infaller på olika datum varje år men alltid under den sista söndagen i maj.

Motsvarigheten till mors dag - fars dag - infördes först på 30-talet i Sverige och firades då i juni månad. Fars dag flyttades dock till andra söndagen i november av kommersiella skäl då man ansåg att den konkurrerade med mors dag som inföll endast bara ett par veckor tidigare.

 

 

Mer info

  • 100% vegetabiliska
    ingredienser

  • 60 hektar
    ekologiska odlingar

  • Eko-designade produkter

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.