ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning

"Naturen ger oss en känsla av tillfredsställelse och ny energi. Vi har skapat en doft efter henne, med livfulla och lugnande doftnoter som hjälper dig att återknyta kontakten med dig själv. Mandarinens lätthet och Damascenarosens delikatess omsluts av vaniljens mjukhet och kraften i patchouli. Mon Evidence är en frisk fläkt, en känsla av tillfredsställelse."

Annick Menardo och Olivier Cresp, parfymörer

  • Intensitet: balanserad
  • Doftfamilj: chypre för finsmakare

 

Anvisning för källsortering:

Varje gång du sorterar ditt avfall bidrar du till att ge det ett nytt liv.

Lägg glasflaskan med pump och kapsyl i sorteringskärlet.

Artikelnummer: 30626

Växtinformation
Doftnoter: Mandarin, damascenaros, vanlij & patchouli
Härlig doft av ros & frisk mandarin

Mandarin: Mandarinen från återvunna fruktjuicer bidrar till att minska miljöpåverkan genom att återanvända fruktskrot. Dess extraktion resulterar i en högkvalitativ eterisk olja med friska, fruktiga och saftiga toner.

Damascenaros: Damascenarosen, blommornas drottning, blommar en gång om året i början av sommaren. De skördas före soluppgången för att bevara alla sina doftkvaliteter. Destillation av dess blad resulterar i en enastående essens med både feminina och fruktiga noter.

Vanilj: En varm not som för en sensuell känsla. Vanilj skördas i regioner med varmt och fuktigt klimat. Vaniljstång är frukten av vaniljplantan, en växt i orkidéfamiljen. Dess extraktion resulterar i en infusion med varma och läckra vaniljtoner. Detta kräver unik och noggrann expertis, vilket gör vanilj till en exceptionell råvara inom parfymindustrin som måste bevaras.

Patchouli: En not som för tankarna till djupa skogar. Patchouli är en av de ikoniska råmaterialen inom parfymtillverkning. Den skördas hållbart på Sulawesi-ön i Indonesien, ett utmärkt område för denna odling. Dess specifika doft utvecklas när dess blad torkas och antar gyllene nyanser. Därefter kan en eterisk olja extraheras som är både träig och sensuell. Denna produktion antar regenerativa jordbruksmetoder och driver flera socioekonomiska utvecklingsprojekt till förmån för lokalsamhällen.

Doftnoter: Mandarin, damascenaros, vanlij & patchouli
Ingredienser

List of ingredients :

ALCOHOLPARFUM/FRAGRANCEAQUA/WATER/EAUGERANIOLLINALOOLLIMONENEBUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANECITRONELLOLHYDROXYCITRONELLALHEXYL CINNAMALCOUMARINCITRALBENZYL ALCOHOLCI 17200 (RED 33)CI 19140 (YELLOW 5) |199v0

page.product.ingredients.top.message

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Syntetiska ingredienser

Recensioner

Rekommenderade produkter

Upptäck produktserien
Underbara dofter för unika ögonblick

Evidence

Underbara dofter för unika ögonblick

Eleganta dofter, upptäck vår doftserie Evidence

se produkterna

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.