ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning

L’Eau de Toilette Naturelle

Jag föreställde mig en fräsch och spontan doft. Den syrliga livligheten hos essens av bergamott står i kontrast till det feminina i extrakt av jasmin och utgör en sprudlande cocktail. Vibrationen hos essens av ceder ger en touch av förfining.” - Michel Girard, parfymör

En sprudlande doft med fräscha gröna toner. Nyanser av bergamott, jasmin och cederträ ger en feminin mjukhet med en livlig touch.
 

Format : Sprayflaska

Artikelnummer: 77108

Växtinformation
Naturliga råvaror

Naturliga råvaror

Essens av bergamott: Bergamott bjuder på en harmonisk förening av livliga och soliga citrustoner och en mild, aromatisk blommighet som påminner om lavendel. Ger doften ett fräscht, klart och lätt syrligt anslag.
Essens av ceder: Ceder ger en mild, balsamisk doft som drar åt skogiga, torra toner. Detta ädelträ ger sensualitet och ett varmt djup.
Extrakt av Jasminum grandiflorum: Den sköra jasminblomman är känd för sin förtrollande, kontrastrika doft som är både intensivt blommig, varm, kryddig och djupt sensuell.

Ingredienser

List of ingredients :

ALCOHOLAQUA/WATER/EAUPARFUM/FRAGRANCELIMONENEBENZOTRIAZOLYL DODECYL p-CRESOLLINALOOLGERANIOLCITRONELLOLBENZYL ALCOHOLCITRALBENZYL BENZOATE257v0

För att lära dig mer om vårt engagemang och våra produkters innehåll, besök#ViBerättar>

Hitta mer information om våra ingredienser i vår ordlista

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Syntetiska ingredienser

Recensioner
Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.