Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

50% RABATT på VALFRI produkt med kod 50JUNE t.o.m. 27/6. Gäller första produkten som läggs I varukorgen. Gäller inte redan prissänkta produkter, lystergivande kur eller set.
Just nu FRI FRAKT! 
Rea upp till 50% på massor av skönhet
Yves Rocher
0

Hydra Végétal

Aktiv återfuktning
6 produkt(er) funnen/funna

Vår hudvårdsserie Hydra Végétal ger en riktig fuktboost till ditt ansikte. Den är en av våra mest populära serier och innehåller naturligt växtextrakt.

Sortera efter
Sortera efter
Sortera efter relevans
Sortera efter bäst betyg
Sortera efter namn (A-Ö)
Sortera efter namn (Ö-A)
Sortera efter pris stigande
Sortera efter pris fallande
Sortera efter högst rabatt
Sortera efter lägst rabatt

Hydra Végétal för hud som behöver fukt

Visa mer

"Hydra Végétal är vår populära och fuktgivande hudvårdsserie som boostar ditt ansiktes hy med fukt under hela dagen och natten. Välj bland fuktgivande produkter såsom dag- och nattkräm, ultrakoncentrerat fuktserum, micellärvatten, ansiktsvatten, rengöringsgel, rengöringsmjölk, ansiktspeeling, ansiktsmask, ögonkräm eller dagkräm med SPF 20. Vi har även färdiga och prisvärda set som vi har satt samman. Serien är baserad på Carpobrotus edulis (Middagsblomma). Våra forskare inom Skönhet från växtriket har tillsammans valt ut det cellulära vattnet från Carpobrotus edulis som aktiverar återfuktning och hjälper till att lagra* vatten och bevara* det under lång tid så att huden förblir återfuktad. Känner du att huden känns torr och behöver extra fukt? För att vara helt säker på att detta är serien för dig så får du gärna göra vår hudvårdsguide. Då kan du se om Hydra Végétal är den serie som rekommenderas för just din hud.
 * Tester in vitro – Patentsökt i Frankrike"

  • 100% vegetabiliska
    ingredienser

  • 60 hektar
    ekologiska odlingar

  • Eko-designade produkter

Övriga kategorier