ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0

Använd en skonsam rengöringsgel dagligen för effektiv borttagning av smink och rengöring av ditt ansikte. Gelen ger en uppfriskande känsla utan att torka ut huden.

Sortera efter
Sortera efter
Sortera efter bäst betyg
Sortera efter namn (A-Ö)
Sortera efter namn (Ö-A)
Sortera efter pris stigande
Sortera efter pris fallande
Sortera efter högst rabatt
Sortera efter lägst rabatt
Sortera efter relevans
Sortera efter relevans

Rengöringsgel ansikte

Vad är en rengöringsgel?

En rengöringsgel eller så kallad cleansing gel har en gel-liknande konsistens och används ihop med vatten för att dagligen rengöra ansiktet. Använd gärna rengöringsgel både på morgonen och på kvällen för att hålla ditt ansikte rent.

Vad är fördelen med en rengöringsgel?

Rengöringsgel används om man vill få en frisk, fräsch och effektiv rengöring. Din hy rengörs, blir mjuk och får en ren och behaglig känsla. Samtidigt slipper du alla spår av makeup och talgöverskott.

Olika produktserier inom rengöringsgel

Vi har rengöringsgeléer för olika hudtyper. Serien Pure Algue syresätter huden tack vare mikroalgen Tetraselmis och ger en uppfräschande och detoxifierande effekt. Denna serie passar dig som har normal till blandhud. Serien Pure Menthe innehåller botaniska ingredienser av uppfriskande ekologisk pepparmynta som rengör på djupet. Här finns produkter som peelar/exfolierar, men samtidigt rengör skonsamt. Resultatet blir en väl rengjord hud där pormaskar succesivt minskar. Vi har även produkter som ger en nermattande effekt där du får ett matt resultat utan orenheter. Serien passar dig som har fet till kombinerad hud.

Har du torr hud så föreslår vi istället en rengöringsmjölk från serien Pur Calendula.

Våra rengöringsgeler ger dig en rengjord hy utan att för den del torka ut huden då produkterna är skonsamma mot hudens pH-balans. Produkterna inom kategorin rengöringsgel finns i olika storlekar för att passa just ditt behov. Prova även vårt effektiva rengöringsskum!

Mer info

  • 100% vegetabiliska
    ingredienser

  • 60 hektar
    ekologiska odlingar

  • Eko-designade produkter

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.