ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0

Rengöring av din hud är ett viktigt steg i din hudvårdsrutin. Har du känslig hy är det bra att använda en skonsam rengöringsmjölk för ansiktet.

Sortera efter
Sortera efter
Sortera efter relevans
Sortera efter bäst betyg
Sortera efter namn (A-Ö)
Sortera efter namn (Ö-A)
Sortera efter pris stigande
Sortera efter pris fallande
Sortera efter högst rabatt
Sortera efter lägst rabatt
Sortera efter relevans

Din hudvårdsguide på 2 min

Din hudvårdsguide på 2 min

Rengöringsmjölk ansikte

Vad är en rengöringsmjölk?

En rengöringsmjölk rengör skonsamt ditt ansikte så att både orenheter och makeup försvinner. Det passar bra för dig som har en torr och känslig hy.Föredrar du istället en krämig konsistens ska du välja vår rengöringskräm med ekologisk kamomill från serien Pure Camomille. De lugnande och stärkande produkterna från serien rengör ansikte, ögon och läppar.

Hur använder man en rengöringsmjölk?

Vi föreslår användning både morgon och kväll ihop med vatten när du använder vår Smoothing Makeup Removing Milk. Du får då en perfekt rengjord, stärkt och slät hud. 2 in 1 Soothing Makeup Removing & Toning Milk använder du också varje morgon och kväll på ansikte, ögon och hals ihop med bomullspads, men denna produkt ska istället gå in i huden utan att behöva sköljas bort med vatten. Du får då en strålande perfekt rengjord och fräsch hud! Den milda produkten ingår i serien Pur Calendula som innehåller ekologisk ringblomma.

Har du fet hy med finnar och synliga porer föreslår vi istället att du använder en rengöringsgel. Vi har även ett uppfräschande rengöringsskum för dig med normal till blandhud.

Mer info

  • 100% vegetabiliska
    ingredienser

  • 60 hektar
    ekologiska odlingar

  • Eko-designade produkter

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.