ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning

The Purifying Shampoo Bar

Denna rengörande schampokaka för fett hår rengör och tar bort orenheter från hårbotten. Håret blir inte fett lika fort. Schampokakan har en härlig konsistens och den detoxifierar håret.

Applicering: Gnugga schampokakan i händerna eller direkt i blött hår. Ett generöst skum bildas vid kontakt med vatten. Arbeta upp ett lödder. Massera hårbotten och skölj ur.

Resultat: Gör håret lätt, fräscht och mjukt.

Schampokakan är utan sulfater*, och är berikad med med ekologisk pepparmynta från våra agroekologiska odlingar i La Gacilly, Frankrike.

* Utan ytaktiva sulfater
 
Slät kaka.
Kartongen består av 60 % återvunnet material. Förpackningsmaterial av FSC-certifierad kartong. Kartong från hållbart odlade skogar. Genom att välja den här produkten hjälper du till att bevara skogarna.
En schampokaka 60 g = upp till två flaskor flytande schampo på 300 ml**
** Beroende på hårets längd
 

Artikelnummer: 21018

Växtinformation
Ekologisk pepparmynta
Rengörande och uppfriskande
Våra forskare inom Skönhet från växtriket har valt ut pepparmynta för dess uppfriskande egenskaper. Pepparmyntan odlas på våra marker i La Gacilly i Bretagne där vi tillämpar agroekologiska principer för att visa största respekt för jorden. Varje sommar skördar och torkar vi de delar av pepparmyntan som växer ovan jord. Bladen och stjälkarna används sedan för att ta fram vårt extrakt med den 100 % naturliga tekniken ångdestillation.
I den nya serien Pure Menthe har våra kreatörer maximerat den naturliga sammansättningen genom att skapa formulor som innehåller mellan 98 och 99 % ingredienser med naturligt ursprung.
 
 
Ekologisk pepparmynta
Ingredienser

List of ingredients :

DISODIUM LAURYL SULFOSUCCINATESODIUM COCOYL ISETHIONATESTEARIC ACIDAQUA/WATER/EAUMALTODEXTRINHYDROGENATED CASTOR OILCETYL ALCOHOLPARFUM/FRAGRANCEMENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) LEAF WATERDICAPRYLYL ETHERGLYCERINGLYCERYL OLEATECITRIC ACID1,2-HEXANEDIOLCAPRYLYL GLYCOL10745v0

page.product.ingredients.top.message

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Syntetiska ingredienser

Användning
Recensioner

Slutför din skönhetsritual

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.