ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning
Anti-Hair Loss - Fortifying Conditioner
Detta utredande balsam är berikat med vit lupin och ekologisk agave. Det stärker hårlängderna och gör dem omedelbart lätta att borsta ut. Håret blir mer motståndskraftigt och lätt att kamma.
Resultat: Skadorna på håret vid borstning minskar med 90 %*.
* Instrumentellt test som mätte skador på håret vid borstning

Format : Flaska

Artikelnummer: 52694

Växtinformation

Vit lupin, ekologisk agave

Ett starkare hår, fullt av liv

Håravfall kan ske av olika orsaker. Det kan ske fläckvist eller progressivt och är ofta kopplat till överdriven utsöndring av talg. Andra bakomliggande faktorer kan vara stress, trötthet, hormonella, ärftlighet eller årstidsmässiga förändringar. God mikrocirkulation i hårbotten är viktigt för ett välmående hår. Mikrocirkulationen förser hårstrået med den näring och syre som behövs för att det ska utvecklas och bevaras. Förändringar i mikrocirkulationen tar energi från hårstrået och gör att det på sikt faller av. 

Det finns två typer av håravfall: 
- Tillfälligt håravfall som medför att hårfibrerna blir tunnare.
- Permanent håravfall som kännetecknas av en gradvis tilltagande förtunning av hårfibrerna tills hårstråna faller av helt och hållet. 

Om håret inte förnyas ser det tunnare ut. Därför är det viktigt att bromsa håravfallet genom att stimulera hårbotten så att den återfår sin balans.

Tack vare sina enastående kunskaper om växter har våra forskare inom Skönhet från växtriket kombinerat ekologisk agave av sorten Agave tequilana (blå agave) och vit lupin. Varför just Agave tequilana? Den är rik på fruktaner som är en effektiv energikälla för växten. Fruktaner från agave verkar i själva hårbotten där hårstrået hämtar all sin styrka. Deras kapacitet att aktivera hårbotten* gör att hårrötterna får mer näring, vilket skapar förutsättningar för ett starkare och friskare hår. 

Extrakt från vit lupin har valts ut på grund av dess höga innehåll av peptider. Det här extraktet minskar håravfallet genom två verkande mekanismer: Det minskar aktiviteten hos enzymet 5-alfa-reduktas* som är den huvudsakliga orsaken till ärftligt håravfall. Det stimulerar hårbotten och dess syresättning. På det sättet stödjer extrakt från lupin hårväxt och bromsar mekanismerna bakom håravfall.

*Test in vitro

Vit lupin, ekologisk agave
Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUCETYL ALCOHOLBRASSICAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINEHYDROLYZED LUPINE PROTEINLACTIC ACIDPARFUM/FRAGRANCEISOAMYL LAURATEPANTHENOLFRUCTOOLIGOSACCHARIDESINULINBENZOIC ACIDLIMONENEGLYCERINLINALOOLGERANIOL1,2-HEXANEDIOLCAPRYLYL GLYCOL10824v0

page.product.ingredients.top.message

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Syntetiska ingredienser

Användning
Frågor & svar

Varför tappar jag hår?

Håravfall kan ske av olika orsaker. Det kan ske fläckvist eller gradvis och är ofta kopplat till överdriven utsöndring av talg. Andra bakomliggande faktorer kan vara stress, trötthet, hormonella, ärftlighet eller årstidsmässiga förändringar. Det finns två typer av håravfall. Det ena är tillfälligt håravfall, som medför att hårfibrerna blir tunnare. Det andra är permanent håravfall, som kännetecknas av en gradvis tilltagande förtunning av hårfibrerna tills hårstråna faller av helt och hållet.

 

Vilken hårvårdsrutin ska jag använda för problem med håravfall?

För permanent håravfall rekommenderar vi att du använder vår intensiva 16-dagarsbehandling med vårt stärkande schampo och balsam mot håravfall. Serien är rik på ekologisk agave och vit lupin som stärker håret samtidigt som det stimulerar hårväxten och förtätar håret.
 
För tillfälligt håravfall rekommenderar vi att du använder Yves Rochers stärkande hårserum. Detta är rikt på ekologisk agave och ginseng för att stärka och hjälpa håret att återfår sin styrka och fyllighet. Tvätta också håret med vårt stärkande schampo mot håravfall och avsluta med vårt stärkande balsam mot håravfall.

Vad innebär trött och livlöst hår?

 

Mikrocirkulationen förser hårstrået med den näring och syre som behövs för att det ska utvecklas och bevaras. Förändringar i mikrocirkulationen tar energi från hårstrået och gör att håret känns trött, livlöst och att det på sikt faller av.

Recensioner

Slutför din skönhetsritual

Upptäck produktserien
media

Soins Botaniques Capillaires

Upptäck vårt botaniska och sulfatfria* hårvårdssortiment med aktiva ingredienser, noga utvalda för att passa olika hårtyper och behov. Hitta din perfekta match och släpp loss naturens kraft i ditt hår.

*Utan ytaktiva sulfater

se produkterna

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.