ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0

Upp till 50% rabatt på ett varierat sortiment av skönhetsprodukter.

Njut av reapriser på duschgeléer, ansiktsvård, kroppsvård och massor av andra skönhetsprodukter. 

Sortera efter
Sortera efter
Sortera efter relevans
Sortera efter bäst betyg
Sortera efter namn (A-Ö)
Sortera efter namn (Ö-A)
Sortera efter pris stigande
Sortera efter pris fallande
Sortera efter högst rabatt
Sortera efter lägst rabatt

Handla skönhetsprodukter på rea

Shoppa skönhetsprodukter till nedsatta priser under vår rea och få ännu mer värde för pengarna! Vi har flera reaperioder om året med fantastiska reapriser på produkter för ansikte, hår, kropp och hem. På den här sidan kan du enkelt filtrera efter produktkategori, produktserie och rabatt för att hitta exklusiva produkter till nedsatt pris. Du kan även använda prisväljaren längst upp till vänster för att hitta produkter till helt oslagbara priser.

Varför handla på rean?
Våra förmånliga reor är ett perfekt tillfälle att spara pengar på favoritprodukter du använder regelbundet – skönhetsprodukter, produkter för bad och kropp samt inredningsartiklar som doftljus. Du har även chansen att upptäcka nya produkter till fantastiska reapriser och unna dig något nytt som du alltid velat prova. Om du letar efter en present är detta dessutom ett bra tillfälle att handla exklusiva skönhetsprodukter på rea och kanske kunna ge en större gåva, eller flera produkter i stället för en. Hitta mer inspiration på uppskattade gåvor bland våra presenttips.

När kan jag handla på rea?
Yves Rocher har flera reaperioder om året: en alldeles i början av året, en på sommaren samt två mellansäsongsreor – en på våren och en på hösten. Passa på att handla julklappar under höstrean eller alla hjärtans dag-presenter under januarirean. Genom att planera lite i förväg kan du alltid få tag i produkterna du älskar till särskilt förmånliga priser. Försäkra dig om att du inte missar någon av våra förmånliga reor – prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du alltid aktuell information om våra reor och andra erbjudanden direkt till din inkorg.

Rea på hudvård
Handla hudvårdsprodukter till riktigt bra priser under vår rea. Det är ett perfekt tillfälle att uppdatera dina hudvårdsprodukter efter årstiden. Många får torrare hy på vintern, så passa på att handla fylligare och extra vårdande hudkrämer under vår januarirea och skydda din hy mot kyla och uttorkning. På sommaren är det viktigt att förebygga solskador och pigmentfläckar med bra solskyddsprodukter. Handla hudvårdsprodukter med SPF redan under vårrean, så är du redo för härliga dagar i solen. Hos oss hittar du hudvårdsprodukter för varje hudtyp och behov, med allt från hudkräm för torr och känslig hy till avancerade serum och krämer med anti-aging-effekt. Ta gärna en titt på vår hudvårdsguide och gör testet regelbundet för att försäkra dig om att du använder de hudvårdsprodukter du behöver just nu.

Rea på smink och parfym
Röda läppar och dramatiska ögon på vintern, nudefärger och en solkysst lyster om sommaren. Fyll på sminkväskan inför den nya årstiden genom att handla smink på rea hos oss. Spara pengar genom att handla din festliga jul- och nyårsmakeup under vår höstrea, eller köp solpuder och nudefärgat läppstift under vårrean så att du är redo för sommarens looker. Hämta gärna inspiration från våra tutorials via vår youtubekanal  YvesRocherNordic där du hittar aktuella sminktips. Parfymer är också perfekta gåvor och dessutom säsongsbundna produkter som du kan vilja handla flera gånger om året eftersom många föredrar djupare, fylligare dofter om vintern och fräscha, lätta parfymer på sommaren. Upptäck alla produkter i vår sminkrea och parfymrea.

Rea på hårvård och kroppsvård
Håret har olika behov beroende på årstiden, speciellt om du hör till dem som slingar håret om sommaren eller stylar det olika beroende på vädret. Genom att handla hårvård på rea får du ännu mer för pengarna. Handla resestorlekar inför sommaren under Yves Rochers vårrea. Köp vårdande hårinpackningar under höstrean så att du kan skydda håret mot kyla och uttorkning om vintern. Kolla gärna in vår hårvårdsguide för att ta reda på vad ditt hår behöver just nu och vilka produkter som passar dig. Huden behöver rengöras och återfuktas året om, så varför inte handla dina kroppsvårdsprodukter till specialpriser under vår rea? Hos oss hittar du allt från duschgel och kroppspeeling till body lotions och skimrande hår- och kroppsolja. Handla alla solvårdsprodukter du behöver redan under vårrean, så får du mer sommar för pengarna. Ta del av våra produkter inom kroppsvård och hårvård på rea.

Övriga produkter på rea
Förhöj atmosfären i ditt hem med doftljus, exklusiva handtvålar med botaniska ingredienser och andra inredningsartiklar och skönhetstillbehör. Se övriga produkter på vår rea.

Yves Rocher har regelbundna reor med extra låga priser på hudvård, smink, hårvård och andra produkter för kropp, bad och hem. Hos oss hittar du kvalitetsprodukter med botaniska ingredienser till förmånliga priser året om, men under reaperioderna får du ännu mer värde för pengarna. Missa inte heller resten av våra fantastiska erbjudanden, som gåvor på köpet, exklusiva produktset till förmånliga priser med mera. Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev, så får du alltid aktuell information om Yves Rochers reor och erbjudanden via mejl.

Mer info

  • 100% vegetabiliska
    ingredienser

  • 60 hektar
    ekologiska odlingar

  • Eko-designade produkter

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.