ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0

Köp solskyddsprodukter för kropp och ansikte, berikade med botaniska ingredienser som vårdar och skyddar huden under och efter solexponering.

Sortera efter
Sortera efter
Sortera efter relevans
Sortera efter bäst betyg
Sortera efter namn (A-Ö)
Sortera efter namn (Ö-A)
Sortera efter pris stigande
Sortera efter pris fallande
Sortera efter högst rabatt
Sortera efter lägst rabatt
Skydd - Solmjölk i spray SPF 30
media
-50%
Skydd - Solmjölk i spray SPF 30
150 ml


129,50 Kr
259,00 Kr

Skydd - Solmjölk i spray SPF 30
Skydd - Comfort Milk SPF 30
media
-50%
Skydd - Comfort Milk SPF 30
150 ml


129,50 Kr
259,00 Kr

Skydd - Comfort Milk SPF 30

Solskydd som vårdar

Gör en långsiktig investering för din hälsa och njut av solen på ett säkert sätt! Skydda huden på både ansikte och kropp med skydd som vårdar med botaniska ingredienser. På den här sidan kan du filtrera efter område, skyddsfaktor och konsistens för att hitta rätt produkt för dina behov och preferenser.

Vem behöver använda solskyddsprodukter?
Svaret är enkelt: alla som vistas utomhus för att skydda huden mot skadlig UV-strålning. Den UV-strålning, eller ultravioletta strålning, som når jorden delas in i UVA- och UVB-strålar. Det är UVB-strålarna som framkallar solbränna genom att huden bildar pigmentet melanin för att skydda sig. UVA-strålarna når djupare ner i huden där de kan bryta ner kollagenet och därmed påskynda hudens åldrande. Barn har känsligare hud än vuxna och behöver smörjas in ordentligt med en produkt med hög skyddsfaktor när ni till exempel badar eller leker utomhus i solen. Men även vuxna behöver skydda huden för att hålla hyn vacker och ungdomlig. Observera att man inte rekommenderar att barn i ålder 0-3 år ska vistas i solen alls.

När ska jag använda solskyddsprodukter?
Skydda alltid din hud mot solen när du vistas utomhus. Om du solar eller badar behöver du smörja in hela kroppen innan du går ut, samt varannan timme under vistelsen i solen. Dessutom bör du smörja in dig igen när du har badat eller om du svettats mycket. Ansiktet, och även händer och dekolletage på sommaren, är alltid exponerat för solljus och behöver skyddas varje morgon innan du går ut. Använd produkter med SPF för att skydda ansiktet mot solbränna och tidigt åldrande.

Skydd för ansiktet
UV-strålning från solen är en av de främsta faktorerna bakom hudens åldrande. Därför är det viktigt att använda ett solskydd för ansiktet, oavsett om du tänker vara ute i solen hela dagen eller bara gå till jobbet. Yves Rocher har två produkter för ansiktet. Anti-Shine Face Care är en kräm som ger ett mycket högt skydd med SPF 50 samtidigt som den reducerar glans. Anti-Aging Face Care är en lätt, återfuktande kräm för ansiktet med SPF 30 som kombinerar ett högt UVA/UVB-filter med ett anti-age-skydd mot solrelaterade skador. Båda krämerna är berikade med extrakt från växten sea holly, som stimulerar hudens melaninproduktion och förmåga att skydda sig mot solstrålning. Dessutom har Yves Rocher flera kombinerade produkter för både ansikte och kropp.

Skydd för kroppen
I vårt sortiment finns solskydd för kroppen i form av lotions med SPF 30 och 50 för ett högt eller mycket högt skydd. De finns på både tub, flaska och sprayflaska så att du kan välja ett format som passar dig. Vår lotion på flaska kombinerar intensivt återfuktande egenskaper med ett effektivt skydd mot solen. Vår spray är en lätt lotion i en praktisk och lättanvänd sprayflaska. 

Pre sun och after sun
Välj lämpliga pre sun- och after sun-produkter för att få ut det mesta av solningen. Använd gärna en ansiktspeeling och body scrub innan du solar, eftersom de skrubbar bort döda hudceller. Efter en dag i solen kan du med fördel smörja in huden med after sun. Yves Rocher har två after sun-produkter som reparerar, återfuktar och motverkar ålderstecken efter vistelse i solen. Vår fräscha after sun-kräm för ansiktet har en inbyggd anti-age-effekt och verkar omedelbart lugnande samtidigt som den slätar ut rynkor och linjer och motverkar pigmentfläckar. Vår after sun-lotion för kropp och ansikte lugnar, reparerar huden och förlänger din vackra solbränna. Även dessa produkter är berikade med växten sea holly som skyddar huden och boostar melatoninet.

Övriga produkter för sol och bad
Komplettera dina SPF-solskyddsprodukter med andra somriga produkter utan UV-skydd. Monoï-serien är berikad med blomman tahitigardenia och innehåller flera produkter som förhöjer din sommar eller solsemester. Vår närande kroppsolja återfuktar huden intensivt. Vi har även en torrolja som återfuktar och mjukgör huden samtidigt som den framhäver din solbränna utan att kännas fet. Vår pärlemorskimrande torrolja för kropp framhäver din solbränna och efterlämnar en oemotståndlig doft och ett vackert skimmer. 

Hudvårdsprodukter med skydd
Kom ihåg att skydda hyn mot solstrålar även under dagar när du inte använder specifika solskyddsprodukter. UV-skydd är särskilt viktigt på sommaren, men hyn i ansiktet behöver skydd mot skadlig UV-strålning året om – inte minst på vintern, när snön reflekterar och förstärker effekten av solljuset. Därför innehåller vårt sortiment även ansiktskrämer med UV-skydd för tillfällen när solen är svag eller när du bara vistas ute under kortare perioder. I Hydra Végétal-serien finns en fuktbevarande dagkräm med SPF 20 som ger ett lätt skydd mot UV-strålning. Solens ultravioletta strålar kan orsaka pigmentfläckar, och därför innehåller Anti-Age Global-serien en punktbehandlande gelkräm som minskar pigmentfläckarnas intensitet för varje dag som går för en jämnare och vackrare hy. I Riche Crème-serien finns dessutom en handkräm mot rynkor med SPF 20.

Hos oss hittar du effektiva och vårdande skydd för kropp och ansikte, berikade med botaniska ingredienser som hjälper dig att njuta av solen på ett säkert sätt. Tänk på att för mycket sol är skadligt för hälsan oavsett vilket skydd du använder, men med rätt produkter kan du ge din hud bästa möjliga skydd och få ut det mesta av din vackra solbränna. Shoppa dina solskydds- och solvårds-produkter hos oss redan idag!

Mer info

  • 100% vegetabiliska
    ingredienser

  • 60 hektar
    ekologiska odlingar

  • Eko-designade produkter

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.