ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0

Bli en del av oss — Yves Rocher partnerprogram

Vi är alltid nyfikna på nya spännande samarbeten till vårt partnerprogram. Har du en webbsida, blogg eller en aktiv profil på sociala medier? Är sugen på att utforska möjligheten av att kunna tjäna pengar på dina favoritprodukter? Då ska du ta en titt på vårt affiliateprogram. Det viktiga för oss är att du har ett eget community och ett starkt engagemang för det du gör.

Så här går det till:
Genom vår samarbetspartner Awin så skapar du personliga affiliatelänkar av de produkter som du vill rekommendera eller tipsa om. Länkarna leder dina följare direkt till vår e-handel där du sedan får provision på alla försäljningar som genereras via dina personliga länkar. Du registrerar dig enkelt hos Awin och det är helt kostnadsfritt att skapa ett konto.
Gör så här:
  1. Gå till Awin.
  2. Skapa ett konto 
  3. Välj Yves Rochers partnerprogram och ansök
  4. Vi granskar din kanal för att säkerställa att vi passar för varandra
  5. När du fått klartecken kan du börja länka till dina favoritprodukter från dina sociala kanaler
  6. Alla köp som görs via dina länkar får du sedan provision på!
Frågor?
Om du har frågor om Awin, kontakta deras kundtjänst direkt via chatten på webbsidan så hjälper de dig vidare.

Har du frågor om oss på Yves Rocher så är du varmt välkommen att höra av dig till oss på kundservice@yves-rocher.se

Vi är alltid nyfikna på nya spännande samarbeten.
 
Var med och skapa en bättre framtid

För oss på Yves Rocher är det viktigt att kunna erbjuda de bästa produkterna — men inte bara för dig som konsument, utan också för miljön. Yves Rocher är därför så mycket mer än ett skönhetsmärke. Vi är botaniker, odlare, tillverkare och återförsäljare utan mellanhänder. I över 60 år har vi erbjudit det absolut bästa inom botanisk skönhet till humana priser — och det kan vi göra just eftersom vi äger hela vår värdekedja. Varje produkt i vårt sortiment är framtaget med största respekt för såväl naturen som för vår planet. Det är vi stolta över

Varje dag jobbar vi med att minska vårt avtryck och istället ge tillbaka till planeten på samma generösa sätt som den bjuder oss på sina fantastiska resurser. Det glädjer oss att du vill vara en del av oss på Yves Rocher och vår strävan för en bättre framtid. Därför är det viktigt för oss att du som samarbetar med oss delar våra värderingar och vår kärlek till naturen — och det tror vi att du gör! 

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!


 
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.