ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning

Detoxifying Scrub - Scalp

För alla hårtyper: peelar och detoxifierar hårbotten.

Den här peelingen med moringafrön peelar och detoxifierar hårbotten samtidigt som den bevarar dess balans. När hårbotten rengörs från föroreningar kan den andas och upplevs som välmående. Håret känns lätt.

Användning: Blöt håret och applicera sedan peelingen i hårbotten 1–2 gånger i veckan före schamponering. Massera försiktigt och skölj sedan ur noggrant. Den här peelingen kan användas ensam eller tillsammans med våra fyra andra mini-hårinpackningar – för en skräddarsydd hårvård som passar för just dina behov.

Fördelar: Flytande konsistens. De peelande fröna är av 100 % naturligt ursprung och det kan därför finnas svarta frön i formulan.

Formula testad under kontroll av hudläkare. Utan alkohol. Moringa från hållbar och ansvarsfull odling
Skapad med omtanke i Bretagne i Frankrike.

Belåtenhetsstudie på konsumenter:
81 % uppger att hårbotten kan andas*
85 % uppger att hårbottens balans bevaras*
78 % uppger att hårbotten upplevs som välmående*
78 % uppger att hårbotten blir fri från föroreningar*

* Användartest på 27 kvinnor
 
 

Format : Tub

Artikelnummer: 20082

Växtinformation

Moringafrön

Hårbottenpeeling mot föroreningar

Ett av moringafrönas främsta användningsområden är att rena vatten på ett naturligt sätt. Moringafrön innehåller peptider som kan fånga upp föroreningspartiklar. Fröna har en positiv laddning och drar därför till sig de orenheter som finns i grumligt vatten. Det gör att vattnet neutraliseras, och orenheterna faller till botten. Det rena vattnet kan sedan hällas av och återvinnas.
Därför har våra forskare inom Skönhet från växtriket valt att använda moringa för att avlägsna förorenande ämnen i håret. Principen är densamma som vid rening av vatten. Extraktet i moringafröna renar hårbotten, hårfibrerna blir lättare och håret får tillbaka sin vackra glans och kan andas igen.

Moringafrön
Ingredienser

List of ingredients :

SODIUM CHLORIDEAQUA/WATER/EAUSODIUM LAURETH SULFATEGLYCERINMETHYLPROPANEDIOLCOCAMIDE MIPAGLYCERYL STEARATECOCOS NUCIFERA (COCONUT) OILSTEARIC ACIDPALMITIC ACIDLAURYL GLUCOSIDEPARFUM/FRAGRANCEETHYLHEXYLGLYCERINFRUCTOOLIGOSACCHARIDESINULINGELLAN GUMCITRIC ACIDLIMONENEMALTODEXTRINMORINGA PTERYGOSPERMA/OLEIFERA SEED EXTRACTSODIUM FERROCYANIDETOCOPHEROL10710v0

page.product.ingredients.top.message

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Syntetiska ingredienser

Recensioner
Upptäck produktserien
media

Soins Botaniques Capillaires

Upptäck vårt botaniska och sulfatfria* hårvårdssortiment med aktiva ingredienser, noga utvalda för att passa olika hårtyper och behov. Hitta din perfekta match och släpp loss naturens kraft i ditt hår.

*Utan ytaktiva sulfater

se produkterna

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.