ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Tillbaka

Ansiktsserum: viktigt för din skönhetsrutin

Du har säkert hört talas om ansiktsserum tidigare, men vet du vad denna hudvårdsprodukt kan göra för din hy? Upptäck fördelarna med denna stjärnprodukt!

Vilken roll spelar ett ansiktsserum och varför använder man det?

Serumet är produkten som bara MÅSTE inkluderas i din skönhetsrutin! Dess funktion är följande: högkoncentrerade aktiva ingredienser för en intensiv effekt. Dess flytande konsistens tränger omedelbart in i huden. Använd den i samband med en ansiktskräm (dag- eller nattkräm) från samma produktserie, det förbättrar nämligen krämens effektivitet. Ett serum kan också samverka med din vanliga hudvårdskräm beroende på hudvårdsbehov. Till exempel, om du har en kombinationshudtyp som du upplever är mycket torr, föreslår vi att du applicerar ett fuktgivande serum före din mattgörande kräm.

I motsats till vad många tror är serum inte bara avsedda att behandla tecken på åldrande hud. Det finns serum för alla behov! Oavsett vilken åtgärd du behöver: mot pigmentfläckar, eller återfuktning kan du alltid hitta ett lämpligt serum hos oss på Yves Rocher.

sowimage

Hur applicerar jag serum?

För att serumet ska ha maximal effektivitet rekommenderar vi att du använder det som ett ytterligare steg i din skönhetsrutin, detta efter att du tagit bort smink och rengjort huden perfekt.

Du kan hälla några droppar i handflatan och sedan gnugga händerna för att värma produkten. Du applicerar därefter serumet med små tryck från näsan ut mot ansiktet.

Slutligen blir nästa steg din dag- eller nattkräm.

sowimage

Nattserumet, en viktig produkt för din hud

Din natt är uppdelad i flera cykler och i flera faser som alla är återställande och reparerande. När det gäller din hud visar vetenskapliga studier att det är bättre att absorbera ansiktsvårdsprodukter på natten, då aktiva ingredienser lättare tas upp.

Ämnesomsättningen och i synnerhet cellförnyelsen går in i en akrofas (en aktivitetstakt) mellan klockan 01:00 och 03:00 på morgonen. Oavsett ålder eller hudtyp är nattserum därför särskilt viktig. Medan huden under dagen behöver skyddas från yttre påverkan såsom kyla, sol eller föroreningar, måste den repareras under natten.

Ett serum fullt med aktiva ingredienser följt av en nattkräm ger därför din hud allt den behöver för att återfukta, få fasthet och reparera sig själv.

Vilket serum som fungerar bäst för just din hudtyp? Testa och gör vår digitala hudvårdsguide och kom igång med din personliga skönhetsrutin!

sowimage
Ge oss din åsikt om ansiktsserum genom att skriva en kommentar!

Dela

Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.