ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Tillbaka

Återfuktning 48h* non stop, är det möjligt?

Allt du behöver veta om Carpobrotus edulis (middagsblomma), våra experters nya favorit och den nya aktiva ingrediensen i serien Hydra Végétal.

sowimage

Här förklarar vi hur du kan få återfuktning under 48 timmar med vår Hydra Végétal Gel Cream. Följ med på resan från växtriket till din nya crème!

För att vi ska kunna erbjuda en produkt som möter din huds behov måste vi först och främst förstå hur huden fungerar. Våra hudvårdsexperter har därför studerat mekanismerna kopplade till hudens återfuktning. Och resultaten är tydliga. För en bra återfuktning måste huden kunna:

1. LAGRA vatten i de olika hudlagren.

2. BEHÅLLA vattnet genom att begränsa avdunstningen med hjälp av hudbarriären.

3. FRIGÖRA vatten genom regelbunden diffusion.

sowimage

När de kommit fram till detta var det dags för andra att ta vid: våra experter inom botanik och växtfysiologi. De är våra växtexperter och skulle hitta den växt som är bäst lämpad att återfukta huden. Efter grundliga efterforskningar valde de Carpobrotus edulis (middagsblomma), som består av celler fyllda med vatten och som har förmågan att lagra och reglera det. Vilket genombrott!

De arbetade hårt för att kunna utvinna det aktiva ämnet, cellvattnet, på bästa sätt. De tog fram en unik och numera patenterad utvinningsprocess helt utan lösningsmedel, som bevarar växtens effektivitet och integritet, och som värnar om miljön.

Därefter var det agronomernas tur. De bestämde sig för att odla växten ekologiskt vid våra egna odlingar. Efter endast sex månader i växthus kan vi skörda de späda skotten fyllda med cellulärt vatten innan växten börjar blomma.
Den nyskördade växten tas direkt från jorden till utvinningen i närheten av odlingarna för att bevara kvaliteten.

sowimage

Våra laboratorier hittade en formula som i så stor utsträckning som möjligt utnyttjar det aktiva ämnets styrkor: över 90 % ingredienser med naturligt ursprung och fri från mineralolja, silikoner och parabener. Allt din hud behöver!
Resultatet? Du får 48 timmars återfuktning* och en vackrare hud.

*Klinisk studie på 22 personer. Resultat i 48 timmar efter två veckors användning två gånger dagligen.

 

 

 

Dela

Fler skönhetsartiklar

Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.