ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Tillbaka

Den perfekta post-sommar-looken!

Så återvänder du till jobbet med stil!

Steg 1 : En naturlig grund

sowimage

 

A. The Skin Foundation Primer

Börja med att applicera vår Illuminating Primer för att ge huden ett fint lyster.

Applicera primern efter din dagkräm, under din foundation eller direkt på de partier av ansiktet som du vill framhäva och ge extra lyster.

sowimage

 

 

B. The Nude de Teint

Applicera sedan High Coverage Luminous Concealer för en jämn och fin hudton. Applicera den genom att dutta den på ansiktets olika områden. Sprid sedan ut produkten jämnt i ansiktet med hjälp av exempelvis fingrarna eller en makeupsvamp.

C. Bronzing powder & blush

Håll sommarglowet vid liv med Bronzing Powder och rouge i nyansen Plommon eller Kamelia. Välj den nyans som passar din hudton bäst.

Applicera rougen genom cirkulära rörelser längs med kindbenen med hjälp av vår Blush Brush.

Lägg sedan på vårt Bronzing Powder — eller solpuder som det också kallas. Applicera pudret från pannan, över tinningarna och ner till kindbenen. Avsluta med hakan.

En perfekt kombination som låter dig ta med dig sommar-glowet även in i hösten.

Steg 2 : Markerade ögon

sowimage

 

A. Lifeproof Shadow

Applicera Lifeproof Shadow i nyansen Taupe längs med ögonlockets linje.

 För att ljusa upp din look något så applicera Lifeproof Shadow i nyansen Brons över ögonlocket och upp till globlinjen. Upprepa tills du fått den nyans du är ute efter. För en mjukare look, använd fingret för att sudda ut skuggans konturer.

sowimage

 

 

B. Intense Metamorphosis Mascara

Vill du intensifiera din look ännu lite mer så använd dig av Intense Metamorphosis Mascara.Placera mascaraborsten vid roten av ögonfransen, precis vi ögonlocket. Dra den sakta uppåt i en försiktig zig zag-rörelse. Lägg på ett andra lager mascara genom att rulla borsten från fransroten till franstoppen. Lägg extra fokus på topparna för att framhäva mascarans färg och ge fransarna en multidimensionell effekt.

C. Eyebrow Mascara

Fyll och forma dina ögonbryn. Med vår Eyebrow Mascara formar du enkelt dina ögonbryn och ger dom en fin nyans. Tack vare sin 100 % naturligt fiberberikade formula och dess miniborste formar och täcker Eyebrow Mascara brynen på ett perfekt sätt.

Steg 3 : Sista touchen

sowimage

A. The Rouge Elixir Nacré

För härligt fylliga och vackra läppar, prova Rouge Elixir Satin. För bästa applicering, börja i mitten av läpparna och arbeta dig utåt.

B. The Make-up fixing Mist

Avsluningsvis — fixera och skydda din makup med vårt Settingspray. Skaka flaskan, håll den ca 15-20 centimeter från ditt ansikte, stäng dina ögon och spraya.

Förutom att förlänga hållbarheten på din makeupskyddar sprayet även din hud från blått ljus och föroreningar.

Dela

Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.