ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Tillbaka

Din guide till perfekta ögonbryn

Ofta fokuserar man på att framhäva sina ögon och läppar med smink men glömmer bort ögonbrynen. Här är några tips hur du kan få perfekta ögonbryn och vilka produkter du kan använda för just dina beh

Ögonbrynen markerar och förstärker din blick. De ramar in dina ögon och sätter en prägel på hela ditt ansikte. Att måla dem ger ditt ansikte balans och karaktär. Följ våra råd för att försköna dina ögonbryn och forma dem till perfektion.

1/
Är dina ögonbryn glesa eller tunna?

Med en ögonbrynspenna kan du på ett enkelt sätt forma och fylla i dina ögonbryn för att få ett mer jämnt och naturligt resultat. Förstärk brynens linje och gör dem fylligare genom att dra tunna streck i ögonbrynet.Tona sedan ut färgen med hjälp av borsten för ett naturligt resultat. Vår Eyebrow Pencil med sheasmör finns i 5 olika nyanser, är vegansk och består av 99,9% naturliga ingredienser.

2/
Är dina bryn rufsiga?

För att tämja och fixera dina ögonbryn rekommenderar vi att du använder en ögonbrynsmascara. Mascaran kan användas som ett komplement till ögonbrynspennan eller som enda produkt för att behålla formen på dina bryn. Eyebrow Mascara finns i 6 olika nyanser samt i en transparent nyans som anspassar sig till din hudton. Mascaran är svettålig och innehåller upp till 89% naturliga ingredienser.

Dela

Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.