ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Tillbaka

En bra ansiktsmask är botanisk och gör under för hyn

Våra nya veganska* ansiktsmasker är här! En bra anledning att skämma bort sin hy.

* Produkt utan animaliskt innehåll

Vad är ansiktsmask bra för?

Föroreningar, solexponering, stress... Dessa är alla faktorer som påverkar din hud och som kan skada den om du inte är försiktig. Det är därför viktigt att ta hand om sin hy regelbundet!

Med sina varierande texturer och extrakt från växter som odlas på La Gacillys fält i Bretagne och via våra partners, är Yves Rochers nya ansiktsmasker en bra lösning när man vill få bort orenheter och ge återfuktning.

  • Om du har glåmig hy, tveka inte att använda Glow Granita Scrub med ekologisk romersk kamomill som har en fyllig och kornig textur. Den exfolierar skonsamt för att jämna ut hudens yta och ger den energi och lyster!
  • Vill du få bort orenheter från huden? Applicera Purifying Gel Mask med ekologisk pepparmynta. Med en uppfriskande konsistens som inte kladdar, kommer den omedelbart att rena huden (utan att torka ut den) så att din hud känns fräsch.
  • Behöver din hy fukt? Välj då Regenerating Balm Mask, en bra ansiktsmask innehållandes ekologisk ringblomma. Med sin fylliga och behagliga balsamkonsistens kommer den att förnya och ge näring till din hy så att huden blir mjuk, len och skön.
  • Har du en hy som ofta stramar och är irriterad? Den lugnande ansiktsmasken Soothing Foam Mask med ekologisk kamomill är i så fall vad du behöver! Den smältande och omslutande moussen lugnar omedelbart din hud och lindrar obehag så att den blir riktigt mjuk och len.
 

Hur använder man en ansiktsmask?

Varje mask har sin egen speciella appliceringsmetod. Vi kommer nu förklara hur man lägger på var och en av våra nya ansiktsmasker.

  • Peelingen används två gånger i veckan beroende på hudens behov. Efter att du har rengjort ansiktet med en rengöring så applicerar du produkten genom att massera den försiktigt och sedan skölja bort den. Var försiktig så att du inte tar för mycket peeling eftersom det kan skada och försvaga din hudbarriär.
  • Maskerna bör också användas två gånger i veckan. Oavsett om du använder Regenerating Balm Mask eller Soothing Foam Mask så kan de appliceras i ett tunt lager på ansiktet och sitta kvar i 10 minuter. Därefter kan du sedan ta bort eventuellt överskott med en fuktad bomullspad. Gällande Purifying Gel Mask så kan du antingen applicera den i ett tunt lager på din T-zon eller över hela ansiktet. Låt den sedan sitta kvar under 10 minuter och ta bort eventuellt överskott.

Vilken ansiktsmask är du taggad på att prova? Kommentera gärna!

Dela

Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.