ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Tillbaka

En promenad i La Gacilly

Följ med på en stärkande promenad i La Gacilly-området. Låt oss visa vägen i vårt paradis!

sowimageEmmanuel Berthier

När solens första strålar möter dig på Yves Rochers ekologiska spa-hotellLa Grée des Landes, passa på att gå ut på terrassen för att njuta av naturens ljuva morgonritual. Finns det något bättre sätt att börja dagen på än med fågelsång? I La Gacilly finns det hela 72 olika fågelarter!

 

För att locka dem till hotellet har man tänkt på allt. Tillsammans med fågelskyddsorganisationen Ligue pour la Protection des Oiseaux (LPO) har man alltsedan hotellet byggdes placerat ut små mjuka fågelnästen lite överallt. Eftersom fåglarna är högst upp i näringskedjan finns det dessutom en massa olika sorters fjärilar, syrsor och gräshoppor i området.

 

 

sowimageEmmanuel Berthier
Emmanuel Berthier

 

Efter en god ekologisk och närodlad frukost på restaurangen Les Jardins Sauvages rekommenderar vi en promenad i den botaniska trädgården där du kan upptäcka 1 500 olika växtarter. Växterna används till smink, parfym, livsmedel och textilier... Här finns alla sorters texturer, dofter och färger.

sowimageEmmanuel Berthier
Emmanuel Berthier

Promenaden fortsätter sedan i harmoni med naturen och i riktning mot våra 55 hektar ekologiska fält. Ett fyrverkeri av lysande färger med arnica, ringblomma, blåklint och kamomill. Bland fälten finns också maya, en av våra sorters bin från de 270 bikupor som finns i området. Passa på att smaka på La Gacilly-honungen med dess blommiga toner av kamomill och blåklint.

 

 

sowimageEmmanuel Berthier
sowimageEmmanuel Berthier
sowimageEmmanuel Berthier
sowimageEmmanuel Berthier

 

 

 

 

Dela gärna med dig av foton på dina smultronställen i naturen eller på bikupor!

 

 

 

 

Dela

Produit ajouté à votre wishlist.Voir ma wishlist.