ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Tillbaka

Finnar och orenheter, hur slipper man dem?

Drömmer du om en perfekt hud fri från pormaskar och irriterande finnar? Vår skönhetsrutin som rengör på djupet och bekämpar ojämnheter är räddaren i nöden!

sowimage

Är din hy glansig, men saknar lyster? Brukar du stå och inspektera dina pormaskar och finnar i badrumsspegeln och känna dig helt hjälplös? Får du panik av att se början till en finne? Ta det lugnt! Med hjälp av vår skönhetsrutin kommer känslan av att vara oljig och finnig snart att vara ett minne blott!

Det första du behöver veta är att pormaskar och finnar är lika med fet hud (men det visste du säkert redan)! Så här funkar det: överproduktion av talg + döda hudceller = igentäppta porer = pormaskar (förstadium till finnar), som sedan kan bli inflammerade och utvecklas till blemmor.

Om du känner igen dig i den här beskrivningen (vilket de flesta nog gör, eftersom det bara är några få lyckligt lottade som har babylen hy) bör du välja hudvårdsprodukter speciellt anpassade för fet hy och göra en skonsam ansiktspeeling 1 till 2 gånger i veckan. Men gå inte till överdrift! Tvätta försiktigt och skrubba inte ansiktet så hårt att du skadar hyn.
Och viktigast av allt: glöm inte att ÅT-ER-FUK-TA! För även om du har fet hud är återfuktning A och O.  

Nu när du har lärt dig grunderna går vi vidare till vår skönhetsrutin!

Varje dag

1/

Rengör porerna på djupet!

För att rengöra porerna på djupet gäller det att bli av med överskottet av talg. Använd Sebo Végétal 3 in 1 Cleanser, Scrub and Anti-Blackhead morgon och kväll. Massera in och skölj. Säg hej då till döda hudceller och pormaskar!

Porerna tål tuffa tag, så av med silkesvantarna! Avsluta rengöringen med att applicera Mattifying Powder Lotion. Klart! Porerna känns redan mindre igentäppta!

sowimage
2/

Bekämpa ojämnheter i hyn!

Lägger du också en massa tid och energi på att försöka bekämpa finnar i ansiktet? Vi står på din sida i kampen,
och med hjälp av Moisturizing Anti-blemishes Care 4 in 1 kommer du att vinna den!
Börja med att fokusera på T-zonen (panna, näsa och haka) och stryk sedan ut med lätta rörelser från mitten av ansiktet och utåt.

Säg hej då till ojämnheter, pormaskar och blemmor och hej till en fräsch och jämn hy. Mission accomplished!

sowimage

1 till 2 gånger per vecka: ny frisk hy!

Eftersom du förtjänar det bästa slutar vår skönhetsrutin inte här. Nästa steg för en fräsch och frisk hy är Pore Clearing Charcoal Mask , som appliceras 1 till 2 gånger i veckan. Låt verka 5 minuter och skölj sedan av. Klart! Talgöverskottet absorberas, porerna rengörs på djupet och du får en fräsch och frisk hy som är fri från blemmor och ojämnheter! Visst är det underbart?

Attackera enstaka finnar!

Ge finnarna och pormaskarna en omgång med SOS Spot Eraser så fort de visar sitt fula tryne! Applicera gelen innan du går och lägger dig eller under dagen (den är helt genomskinlig), för att torka ut och reducera finnar och motverka inflammation. Finnarna är chanslösa mot SOS Spot Eraser!

Nu vet du allt du behöver veta om hur du bäst bekämpar finnar och får en fräsch och fin hy! Lycka till!

 

sowimage

Har du testat dessa produkterna? Hur funkade de för dig?

Dela

Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.