ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Tillbaka

Ta hand om din hud i sommar!

Använd ett bra solskydd för ansikte och kropp och få en vacker solbränna som håller. Vi har tipsen på hur du ska förbereda och ta hand om huden för en dag på stranden!

sowimage

Förberedelser

Oavsett om du ska spendera din semester utomlands eller spendera lata dagar på stranden hemma tänker du säkert på alla saker som ska fixas innan. Kanske att bli redo för den där underbara bikinin som du har spanat in i skyltfönstret, beställa den där tiden för vaxning, att peela huden fri från döda hudceller med Botanical Scrub.

Ett annat bra tips är att förbereda din hud för solen genom att få i dig mycket frukt och grönsaker som är rika på karotenoider. Börja varje morgon med en fräsch mango- och morotssmoothie, se recept. Det är fantastiskt gott och ger dig en vacker solbrun hud! Tips: Tillsätt några droppar olivolja för att få kroppen att ta upp betakarotenet bättre. 

Om du har en ljus hud som är känslig för sol så kan du förbereda den på de långa soltimmarna på stranden med före-sol-sprayen Before Sun – Beautifying Mist Tan Activator på huden varje morgon och kväll under tre veckor innan semestern för att få en vackrare, mer hållbar färg. Perfekt om du ska iväg på semester där solen tar extra mycket!

sowimage

På plats!

Vädret är underbart och du njuter av solens strålar. Självklart tar du hand om din hud genom att skydda den med Comfort Lotion i serien Solaire Peau Parfaite, som du applicerar på hela kroppen, och särskilt på öronen som annars lätt blir brända. Lotionen skyddar dig från skadliga strålar tack vare en kombinerad verkan av UVB- och UVA-skydd samt antioxidanter. Applicera den på nytt varannan timme för att vara säker på att du är tillräckligt skyddad, och passa på att njuta av dess härliga semesterdoft.

För att ta hand om den känsligare huden i ansiktet, och slippa känna dig fet och blank, är det bäst att använda en produkt som är speciellt utvecklad för just det - Anti-Aging Face Care.

Glöm inte att dricka mycket vatten och äta frukt fullproppad med antioxidanter, såsom granatäpple. Det hjälper till att hålla krokodilhuden borta!

sowimage

Dagen på stranden är över...

Glöm inte att applicera en efter-sol, till exempel After Sun - Repair Moisturizing Lotion, när du kommit hem från stranden för att lugna och återfukta din hud.  Den lugnar omedelbart huden och ger en varaktig återfuktning. Huden blir reparerad och får ny spänst!

För att göra dina kollegor avundsjuka förhöjer du din huds gyllene ton med Precious Dry Oil ur serien Monoï.
Och för att behålla semesterkänslan ett tag till använder du Lagoon Hair & Body Wash med den ljuvliga doften av Monoï. Håll stilen medan du väntar på nästa resa till solen!

Har du fler tips för perfekta stranddagar?

Dela

Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.