ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Tillbaka

Framhäv din naturliga lyster!

Vad skulle du säga om vi berättade att det finns en foundation mot yttre föroreningar i hela 16 nyanser? För bra för att vara sant? Nej, det är faktiskt på riktigt! Låt oss förklara mer.

Fond de teint antipollution Yves Rocher

Hur får man till en vacker lyster i hyn?

På grund av alla föroreningar som finns runt omkring i luften så kan din hy påverkas negativt och se trött och glåmig ut. För att ge den en fräsch och lystergivande touch har Yves Rocher skapat en ny foundation vid namn Radiance Revealing Anti-pollution 10h Foundation. Varför är denna foundation så bra?

Förutom att den skyddar din hud från föroreningar samt gör den fräschare, så finns den även i 16 olika nyanser. Alltifrån rosa, beige, gyllene till bruna toner. Du kommer garanterat att hitta den perfekta nyansen för just din hy! Sammanfattningsvis så jämnar foundationen ut din hy och skapar lyster på ett naturligt sätt, samtidigt som du skyddar din hud från föroreningar.

Detta tack vare formulan som är berikad med Aphloïa. Denna lilla växt som odlas på Madagaskar är känd för sina exceptionella reparations- och skyddsegenskaper. Det är den perfekta aktiva ingrediensen för att skydda din hy från yttre påverkan!

Look glowy réussi Yves Rocher

För en lystergivande look

Vill du tillföra lyster i ansiktet? Här följer en liten guide för hur man skapar hållbar lyster.

1/ Efter att ha smort in huden med din ansiktskräm, applicerar du Illuminating Primer. Ditt smink kommer då att hållas på plats hela dagen lång!
2/ Applicera sedan en liten dos lystergivande foundation på pannan, näsan, hakan och på kinderna för att få en lätt täckning. Jämna sedan ut den mot hårfästet och kinderna och ner på halsen så att det inte skapas några skarpa linjer.
3/ Lägg därefter på en touch av High Coverage Luminous Concealerunder dina ögon och på dina blemmor för att korrigera dem. Ögonområdet blir nu utjämnat och upplyst.
4/ Du kan nu applicera pudret Fixing Blurring Loose Powder. Pudret är ultrafint och lätt, och slätar ut och jämnar till porerna samtidigt som det fixerar din makeup. Det syns inte heller och passar alla hudtoner!
5/ För att ge en skrimrig touch till din hy, använd Highlighter Stick om du gillar krämstruktur, eller Radiant Illuminating Duo om du föredrar en mer puderaktig konsistens. 

Voilà! Nu fullkomligt strålar du och din hy av lyster!

Taggad på att testa denna nya foundation? Kommentera gärna!

Dela

Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.